Магията на изтока - тема 50

• 38 563
  • 732
  •   1
Отговори
# 390
  • MJF
rossonera , нищо конкретно. Просто за компания.  Hug

Woman of Dignity
Като прегледах 17-18 се  Thinking. 15-18 все едно са снимани от съвсееем друг екип на фона на предишните 14 епизода. Но жалко че след динамиката в 15-16 в двата последни минаха на патетика. На моменти на едро редактирах. Много кофти редактиране има тоз екип. Не знам как са със снимачния график но е зле положението. Язък за каста. Почнах да надушвам "кор-финал". Що време изгубиха в първите серии с глупости  а сега така омотаха кое по-напред да приключват че ...... Tired.
Нещо по каста- 2 дами просто ме  Rolling Eyes с това на какво са се докарали с естетичната хирургия. Напомнят ми на редица френски актриси  ooooh!. Най- вече Jung Da-Hye и Lee Hee-Jin- стряскат ме направо.

# 391
Criminal Minds
Харесва ми. Доволна съм и от каст, и от интензивност на действието, и от това, че за момента се придържат основно към случаите без много да се заиграват със странични драми около героите. Дано продължат в същия дух.

Live Up To Your Name
Удоволствие е да гледаш можещи актьори. Дори и в сюжета да има фантасмагории, дори и да са заложили на трендовото напоследък пътуване във времето, дори и това, че неминуемо ще има някакви драми в последствие, първите епизоди са забавни. Ким Нам Гил си е класа с каквато и роля да се захване.

# 392
  • MJF
Като погледнах каста на Live Up To Your Name видях Ahn Suk-Hwan. Вече не помня от кога тази скица не ми е попадала на екрана.

# 393
Удоволствие е да гледаш можещи актьори.... Ким Нам Гил си е класа с каквато и роля да се захване.

Нали? Страхотен е, а Ким А Джунг го допълва.
Уникална роля прави и се радвам, че е толкова различна от последните му превъплащения. Прекрасен актьор е Ким Нам Гил.
Ще изгледам до край сериала, историята е абсурдна, но много забавна, а ситуациите, в които той изпада ме карат да се смея с глас.
Този откъс ми е любим, особено когато се представи за неин приятел, хаха и как си върти косицата, хаха.
А първата му среща с вилицата, хаха. Паметен момент.

# 394
  • София
Save Me гледате ли?Ох, колкото повече корейски сериали гледам , толкова повече ги преживявам тежко нещата.А преди се присмивах на дъщерята,че се вживява.Лелее, направо ме влудяват тези подлости и несправедливости, имаш ли пари ти е позволено всичко, нямаш ли пари, могат да се гаврят с теб, кой както си поиска.

# 395
Мариянче, честит имен ден! Да си жива и здрава. Всичко най-добро ти пожелавам. Flowers HibiscusFlowers BouquetFlowers Cherry BlossomFlowers TulipFlowers Rose

Не, не го гледам, но как се представя Тек?
Иначе те разбирам, но и в България е същото. Мен вече нищо не ме учудва.

А мен ме влудяват обикновените корейци, които затъват в дългове и все някое от децата им трябва да го изплаща. Безгръбначни.... В Strongest Deliveryman имам отново такъв случай и направо ми идва да удуша поредния кореец/ корейка.

The King Loves епизоди 17 и 18

Многооооо доволна. Този сериал не спира да ме изненадва. Но вече съм сигурна - тя обича ХДХ, но ще си трае. Обича и Краля, но по-скоро като брат/ приятел и от благодарност, но истински обича ХДХ.
Хонг Джонг Хьон се превръща в голям мой любимец, усещам. Прави уникална роля, толкова добре е влязал в образ, че му се радвам всеки път като го видя.
Браво на момчето. Вече ми е в списъка в любими корейски актьори (мъже).

# 396
Честито на именниците!Да са живи и здрави!

# 397
  • София
Честит имен ден и от мен на всички празнуващи!Бъдете живи и здрави!

Рос, благодаря!Sause baus!, благодаря!

Тек който уж се бори за справедливост,но заради баща си, който го изнудва с поста и майка му,която е болна, постъпи много зле с приятели, сега май учи право, да защитава невинно обвинените.Ще видим какво ще стане по-натам.И винаги съм се чудила, как възрастни мъже и жени се забъркват в тия секти.Рабирам дете да е, невинно, не разбира, но мъж като планина как се връзва?Хили се надрусан като пача и вярва, въпреки,че го използват.

# 398
Честит имен ден Тайна bouquet.
И на всички останали, които имат повод да празнуват днес  smile3525.

Така и не мога да проумея корейските "закони", които принуждават някой да изплаща дълговете на друг само, защото има роднинска връзка с него.

А в Strongest Deliveryman чак ми хареса девойката като отсвири майка си и брат си в поредния им опит да изкрънкат пари от нея. Не мога да си представя какъв родител трябва да си, за да имаш наглостта да искаш пари от едното си дете, за да ги дадеш на другото и то при положение, че първото ти изплаща дълговете.

# 399
  • София
2в1, благодаря!  bouquet

То и тук наследниците ги изплащат, просто няма такава гласност.Нали преди година -две писаха за случай, че момиченце на 7 годинки дължи хиляди, защото било единствен наследник на баща си.

# 400
  • BG
Честит имен ден на Тайна и от мен, както и на всички други, които празнуват bouquet

# 401
  • София
Честит имен ден на Тайна и от мен, както и на всички други, които празнуват bouquet
Благодаря, гостче!

# 402
  • MJF
Честит имен ден! И празник! Почерпих се в готварската  Wink!

Виждам преведен на англ. 4 Lies  от познатата ми Shizuka Oishi и отива за проба.

# 403
Тайна,честит имен ден:rose:

И си мисля,че не бъркам,но Jang Geun Suk си ти е любимец

Скрит текст:

Гуш Smiley

# 404
  • София
Шошулчо, Туон, благодаря! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт