Магията на изтока - тема 50

• 38 565
  • 732
  •   1
Отговори
# 405
  • DE
Честито на празнуващите bouquet

Минавам само да кажа, че съм ужасена от нашето черноморие ooooh! ужасен, презастроен ужасон  Confused Sick  Не бях ходила на нашето море от 10 години и въпреки, че го харесвам повече от гръцкото не бих си го причинила доброволно отново. А може и да остарявам  newsm78 Mr. Green

# 406
Не остаряваш ,а помъдряваш и виждаш истината .

# 407
дане  Hug
Аз по-мръсно място от Слънчев бряг незнам.Толкова беше гадно,че се наложи да си купя маратонки,че ме беше гнус да ходя със сандали,а бях само за парти на Армин преди няколко години. След това не съм ходила на нашето море.Може да се смеете,но беше много гадно и как миришеше. Sick Sick
Ти си на св.Влас,нали? Добре ли е дъщеричката?
Може би защото съм живяла в морски град,ама хич не ме блазни да ходя на мори,но за догодина съм си харесала затворен коплекс с басейни и вилички под наем.

# 408
Аз пък бях на Созопол и не беше мръсно - ето снимки от водата на един от обществените плажове - ако беше мръсно, нямаше да кипи от живот (това е на плиткото, на място, където ходят много хора):
Скрит текст:

# 409
  • MJF
Самото Черно море и то нашия бряг и аз твърдя , че по-хубаво няма. Аз съм от тези дето под "ходя на море", разбират цял ден да ги оставят на морето и 80% от времето съм във водата и никой да не ме търси  Naughty Laughing Laughing. Но това което е зад морцето ни .......брега и прочие..... не е за говорене. Та за това преди години се простих с него  Tired. Имам няколко картички за спомен от преди да го нападне кой ли не......

Petia Ivailova , мерси за снимките  Simple Smile, наши рачета сладури.

# 410
  • София
Врескалото родила син днес.

http://www.yesasia.ru/article/456638

# 411
Да е честито-на какъв ден само е дошло бебчето!

# 412
Черноморието ни си е хубаво, хората са проблемът. Както и печалбарството и чуждите туристи, които идват тук да се пищолят, защото им е евтино. Слънчев бряг отдавна вече не е място за почивка, а място за купони. Албена пък е замръзнала някъде в 80-те. Созопол и Несебър са пренаселени, но в началото и в края на сезона, когато гъчканицата е по-малко, е приятно.
За жалост същото важи и за зимните ни курорти. Не искам и да чувам за Пампорово, след като преди години тотално се разочаровах там.

# 413
  • BG
дането, тъкмо си мислех днес за теб-дали вече си пристигнала на ужасния Влас.
На Слънчев ден също беше много чиста водата, направо кристално прозрачна и плажа беше много спокоен, пренаселването е надолу, където няма повече да стъпя.
Слънчака го минахме транзит, на път за Несебър, където беше приятно да се разходи човек.

# 414
Еййй, много целувателни тез богове в Булката на водния Бог Sweat Smile. В една серия имаше толкова целувки, колкото в някои сериали няма за целия Joy.

В Училище 2017 нещата се развиват отлично. Харесва ми как децата откриват колко силни са в действителност.

А Влюбеният крал ми изпълни душата като се опълчи на баща си. Онзи горкият му увисна ченето Sign Clapper.

# 415
  • MJF
Нещо леко и забавно на японския фронт- Your Home is My Business  /   Ieuru onna .
Направо и аз козирувам вече пред главната героиня. Опасен организатор е.  Joy. Като каже "Go" и ми иде и на мен да захвана яп-сериален крос по Токио  Mr. Green .

# 416
# 417
Pao's story

Виетнамски.Действието се развива  в племето Хмонг ( етническо малцинство, характерно за планините на Северен Виетнам, техния дом са известните оризови тераси и носят различна носия от традиционната виетнамска - тук за повече инфо).Природните кадри са възхитителни Heart Eyes.Само заради тях си заслужава гледането.
Сюжетът е за момиче,което е изоставено от майка си,но отгледано от друа жена.Осиновителката умира след нелеп инцидент,а Тя започва да търси биологичните си родители.Така попада на един непознат свят,открива истината за себе си,влюбва се....Не е драматична история или от този тип да ти се плаче,но е за търсенето на самия себе си,история за поколения жени, за търсенето (и намирането) на болезнини тайни.Спокоен и действието се развива бързо.Няма ненужни сюжетни линии,обяснения,герои.Всичко е показано ясно - няма метафори.Истината може да е гадна и жестока(няма да издам каква е  Mr. Green),но е истина и така е показана.
Освен колоритните носии се чува и екзотична музика характерна за племето.
Филмъте  по действителни събития и в края се виждат истинските жени,които са прецивели показаната история.

# 418
  • MJF
Pao's Story (2006) пак отива в списъка. "Пак" защото нали периодично си губя списъците  Whistling Tired. А определено е бил защото постера съм го виждала и сигурно когато съм гледала The Vertical Ray of the Sun (2000). Като прочетох Tuon филмът ми звучи като от моята кръвна група.

# 419

Тайне, защо я наричаш така? Да не крещи много в сериалите си?
Хич не я харесвам. Безлична ми е, а съм започвала два сериала да гледам с нея и съм се отказвала.

Най-после свобода за Шиуон и Чани.
Батко няма грешка, супермодел влезе - така си излиза.
Четох преди месец, че са му предложили роля в нов сериал заедно със Сора - Byun Hyuk's Love. Стискам палци да стане и да потвърдят новината. Обичам Сора.

На разходка из японски хранителен магазин.
Цените са или като нашите, или малко по-високи (100 йени са 1, 50 бг лев). Знаете отлично какви заплати взимат японците и какво качество на живот имат, така че можете и сами да си направите сметка колко зле сме ние.
Да не говорим за качеството там и "качеството" в България.

Общи условия

Активация на акаунт