Магията на изтока - тема 50

• 38 550
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
  • MJF
Overprotected Kahoko 1 и 2
rossonera ,  Hug точно такова ми се гледа сега.
Скрит текст:
И епизод 2 прекъснах за да се  Joy hahaha Joy  към края, когато Кахоко  си изля насъбралите се емоции на Mugino на пейката  Joy . Просто големи скици са тези двамата, голяма динамика имат,  да видя до къде ще я докарат. ГГ е емблематичен образ направо. Колко особености само има- то лицата , то спането като пън, то когато мисли, гардероба ѝ  Mr. Green , като намисли нещо става направо фъртуна .... и чар на килограм. Mugino има попадения в съветите големи. Пълна забава са и клана на майка ѝ  Joy. Въобще майката е цяла планета . А татко ѝ отделна трета партия.
Не знам какво да ги правя преводачите  Thinking, трудно ще се възпра. Сетих се за моята любимка Ам/немия  покрай Кахоко.

Tuon ме захранва и с кратки филми....... въобще  #Silly

# 646
Overprotected Kahoko 1 и 2
rossonera ,  Hug точно такова ми се гледа сега.

Е, как? Знам от какво японско точно имаш нужда.
Не съм се и съмнявала, че ще оцениш подобаващо сериала. Тепърва те очакват още повече изненади, смях и сълзи. Гледай и се наслаждавай. Семейството и на мама, и на татко са уникални образи, както вече и сама си забелязала, хаха.

Казах ти, че тия двамата ще ти станат любимци. Да видиш в 4-ти и 5-ти епизод какво ще се случи, хаха, там е върха с мама. Уникална е Хитоми Кимура, права си за нея, както и Мари Хамада. Всички до един ще ги обикнеш, защото актьорите играят прекрасно.

Днес е финала в Япония. Ще го изгледам, макар че вече знам как свършва за нашите двама млади герои.

The King Loves епизоди 33, 34, 35 и 36.

Скрит текст:
На ХДХ му теглиха ножа, както и предполагах. Жалко, но го очаквах, такива като него винаги ги убиват в корейски исторически сериал.
Много натъкмени последни епизоди, едва ги изтрайвам, но изчаквам и финалните четири другата седмица.
Не беше кой знае какво този сериал, но все пак имаше интрига, е, поне някаква и почти до финал.
Хонг Джонг Хьон го поздравявам. Героят му ми беше от начало до край любим.
Жалко, че така и не му дадоха шанс с неговата любима... то аз и до края няма да разбера дали изобщо тя го обичаше. Така и не го показаха в ни една сцена.

Последна редакция: ср, 13 сеп 2017, 09:03 от rossonera

# 647
  • MJF
 Coffee  Laughing  се с Кахоко- Хаджиме на гифа в действие. Мда и семейството на таткото са образи- таткото с това флегматично "утре" е ...."Свръхзагрижените" мама и татко явно са образи в развитие. Поне чрез семействата ще са добре дадени причинно-следствено как са стигнали до настоящата ситуация. Нищо не започва от днес.
 Blush почнах да спирам картината и за гардероба на ГГ. То любимите ми памучни чорапи са най-малката подробност  Mr. Green, гледката заслужава  search, висини достигат в това направление по въпросните ширини.
Снощи почнах и малко от 3 . Зачетох коментари под клипа и  Crazy Whistling и ходих с лупата да гледам постера на голям екран. От какво е направена роклята. Е въобше нямаше да забележа. Тоз опаковачен материал не знам и как се казва на български. 6+ им пиша на постера постфактум а иначе ме дразнеше с "розовеенето" си , въпреки че е специфичен розово-червен цвят,  Thinking поне по моите екрани. Сетих се и за същата като цвят линия/лента/граница/паравана и т.н.,  който използва творческия екип умело в някои кадри. Харесва ми.

Последна редакция: ср, 13 сеп 2017, 09:59 от Шошулчо

# 648

Гардеробът на Кахоко е точно подбран, защото майката се държи с нея като с малко момиче и съответно "я облича" по този начин, въпреки че тя е на 22 години.
Доста въпроси поставя този сериал - как се държим с най-близките ни, как възпитаваме децата си и дали наистина го правим, за да ги предпазим или пък само им вредим и не ги учим да бъдат самостоятелни. Не е случайно и заглавието и името - Кахого но Кахоко, т.е да предпазим цветето. Кахоко идва от цвете на японски, а в нейното каджи е заложено и , което буквално означава грижа над цветето, да отгледаш цвете и пр. Кахого пък е прекомерна грижа за някой, обгрижване, дундуркане, глезене и пр. Не са й дали случайно името.

А Рьома Такеучи, т.е Хаджиме Мугино за теб, се подготви да го гледаме и есента, защото той ще е главен герой заедно с Кенто Ямазаки в нов японски сериал - Rikuo, човешка драма, по книга на нашият добър познайник Джун Икейдо, от който сме гледали не една отлична продукция.

Последна редакция: ср, 13 сеп 2017, 11:37 от rossonera

# 649
  • BG
Да ви се похвали и аз започнах едно японско заглавие, дано само да е преведено изцяло, защото на руски е до 3 еп., а англ суб още не съм търсил, понеже не съм изгледала трите еп. -Displeased Fruit

# 650
  • MJF
нощен гост и ти ли ?!  Wink. Е дано се погодиш с преводачите.

Мммм ето значи. Обичам когато са изпипани детайлите, " на едро" всеки може но в детайлите е разликата. Значи това значи заглавието Kahogo no Kahoko - мнооого добре подбрано. Е могло е и по -удачен превод на английски но това е друга широка и досадна вече за мен тема- как се преведжда повсеместно  Tired.
Мда,  следя динамиката на гардероба.
Но мен ме  Mr. Green постоянните за фронта детайли - памучни чорапи-сандали-шляпки и сие- рокля-пола-бермуди- пола панталон. Иначе кройки има които ми харесват , даже много. Ноооо чорапите  Mr. Green и сие. Изплуват ми едновременно поне 10 емблематични в това отношение дамски образа от региона  Mr. Green. Даже скоро се  Thinking дали няма да видя скоро и на леда нещо такова от тамошните представителки  #Silly #Shocked, пу, пу, пу .

Laughing Laughing ама сега прочетох за сюжета на Rikuo- таман чорапи. Добре че тези са от белите тамошни специфични- tabi

Hajime Mugino автоматично ме подсети за Hajimemashite, Aishite Imasu. Върви му на Kazuhiko Yukawa с това име.

То Джун Икейдо до Kazuhiko Yukawa - една партия си ми- партия на шедьоврите. Да са здрави да пишат. Джун Икейдо дори ме вдъхнови да направя тема в спирита с Your Story - голямо плиключение за мен, че и суматоха създадох там  BlushLaughing

Последна редакция: ср, 13 сеп 2017, 12:23 от Шошулчо

# 651
Да, от есента с теб ще гледаме таби-дорама, демек чорапеният сериал, хаха.

гост, и на английски са преведени само три епизода от общо седем.

И втори епизод на Со Ньо Ши Де 1979 ми хареса. Синята китара е с интересен персонаж, крие някаква тайна, но подозирам, че няма вина, а е натопен, а и май предстои да го натопят и още.
Естествено, всякакви клюките/интригите и тук не липсват, чисто по корейски, еле пък през 70-те години на миналия век.

# 652
Death Note - Made in USE
Искам да върна времето назад и никога да не чуя за него.

Интересни и любопитни факти за Южна Корея
Ние си ги знаем,но все пак. Simple Smile
П.П. Корейската аджума не се споменава.Сигурно я пазят за 10-те тайни корейски оръжия.

# 653
Тъкмо видях "Тетрадката на смъртта" в З. и се зачудих дали пък все пак да не го дръпна)))

# 654
Шошулчо, черпя те с една кока-коРа.
Да подгреем за 4 октомври и старта на Okusama wa, Tori Atsukai Chui.
Обичам я. Уникална е. Винаги, когато я видя ме зарежда положително. Толкова лъчезарна и симпатична.

# 655
Тъкмо видях "Тетрадката на смъртта" в З. и се зачудих дали пък все пак да не го дръпна)))
Не,не и не - ако си гледала анимето или оригинала.
Ако не си е възможно да ти хареса.
Да кажа,че усещането е друго, L е кошмарен,героите са типични американци,но ОСТ-то става,а гласа на Уилям Дефо е наистина подходящ на шинигами,но стова се изчерпват добрите му страни за мен.

# 656
  • MJF
;Минах като комета Kahogo no Kahoko  3-5. И смях и сълзи. Харесва ми как се развиват всички герои на екрана а не само 1-3 главни. Кахоко като образ върви с големи крачки към любимката ми Ам/немия с кока-кората. Значи до чорапите редим и Haruka Ayase да готви  Laughing.
Скрит текст:
Таткото се "размърда" за което браво. Остава майката но  Thinking с нея няма да е лесно а може и така и да си остане не погледнала се в огледалото образно казано. Мда. Това как едвам ѝ се чува гласа извън периметъра ме  Mr. Green, интересна е причината. Но героинята е бомба в периметъра си  Laughing - много добър мениджър, стига само някой да не реши не дай си боже да ѝ опонира.

# 657
Мама ще те изненада много. Предстои да го видиш, а и нещо неприятно ще се случи в семейството й.
Ти си на най-интересните епизоди сега, развръзката тепърва ти предстои.

Снощи сериала приключи в Япония. Изгледах финалния 10-ти епизод с голямо удоволствие, но и съжаление, защото всички ще ми липсват.
Приключи подобаващо за японска човешка драма, написана от Казухико Юкава. Мама беше гвоздеят на епизода, тя претърпя най-голяма промяна, за да завърши всичко със...

Скрит текст:
... сватба на Кахоко и Хаджиме.

Като наближи момента, ще разбереш и каква е тази картина...

Прекрасен японски сериал, който веднага влиза в любими. Браво на японците.

# 658
  • MJF
Снощи минах и епизода със зелената рокля, от който е вчерашния гиф, горката Кахоко как се цапардоса мен бе заболя от екрана. Въобще Mitsuki Takahata e eдно цяло с героинята си , друг не си представям като Кахоко. Браво. Разгледах профила ѝ но на първо четене не се сещам да съм гледала нещо с нея.
Харесват ми цветовете на Кахоко- едни такива пъсти, с настроения, ведрост-усмивка а и не на последно място удобни. То и пустите чорапи щях да преживея ако бяха в кецове а не в изрязани сандали но ....  Simple Smile
Кахоко -Хаджиме са чудесен тандем- изключително взаимополезни, чуват се един друг много добре, уважават се един друг много добре. Смях и сълзи с тях. Но сълзите не горчиви а пречистващи.
В готовност съм за Изуми  Mr. Green, нейн ред е да се развихри , ами до тук предимно шумя.  Laughing

# 659
Големи дразнители сте Hug. Да пасирам и последната доза домат и тази вечер засядам да гледам Кахоко.

Докато си почине пасатора да си кажа какво ми направи впечатление снощи. CNBlue - тата са превзели екрана. Синята китара в GG 1979. Клечо в Корабната клиника. Йонги другият месец в The Package, а малко по-нататък, през декември и Джонг Шин в Longing Heart.

Отивам да действам, че мен чака Flowers Tomato.

Последна редакция: чт, 14 сеп 2017, 15:03 от 2в1

Общи условия

Активация на акаунт