Как се справяте при допусната грешка

• 9 655
  • 62
  •   1
Отговори
# 60
Не съм допуснала грешка, овикана съм солидно предварително, без нищо да е станало... А като ме овикват зверски, направо се занемвам Sad..... Не можах и да си кажа какво-що е. А след това вече всичко звучи като оправдание Sad Не мога да работя под такъв стрес! Ако е стрес от много работа, не е проблем, организирам се и отмятам. Но когато така злобно ме нападат, направо блокирам Sad

# 61
То там е и грешката на "овикващите" началници, които не се сещат, че трябва да се гони добро изпълнение на работата, а така като те блокират, най-много още повече грешки да се получат. Но да си шеф би трябвало да се учи, тук понякога най-големите нагаждачи или пък тези, които не стават за нищо друго ги правят такива  Mr. Green

# 62
Шарк, станалото, станало. ...

Аз лично се опитвам да не се връщам към грешката, а да мисля за стратегии за намаляване на щетите. Всички хора грешат...

До тук това най-много ми хареса. Зорът е емоционалните терзания да се сведат до минимум. /Защото от това зависи здравето ни все пак. / А за да стане това най-добре да си зает с друга задача. И то веднага.

По темата - признавам си веднага, мъча се да си обясня защо се е получило /понякога няма обяснение; иначе е добре да го намеря обяснението, защото се успокоявам/ и после пак напред - спасяваме каквото може. /в зависимост от грешката/

Общи условия

Активация на акаунт