https://www.blitz.bg/lyubopitno/dopitvane-v-turtsiya-opredeli-to … i_news524513.html
Не съм съгласна особено с нея, обаче има и две дами, които харесвам.
актъора ми е непознат ,но е много симпатичен ,актрисата също не съм я гледала никъде ,но и тя ми харесва  
 Ето един плейлист с негови изпълнения. https://www.youtube.com/watch?v=vpvgQ-N2bYI&list=PLWUQKkzlV5 … x2_qB_IznFBcFJUE2
 Още е и бивше гадже на Керем Бурсин, (който сега е със Серенай ) с него са играли заедно в "В очакване на слънцето"

мерси за инфото  
Прослушах му някои от песните на този Keremcem и няколко много ми харесаха  
И виждам от ето тази песен ,че е участвал в Моя живот който сега дават при нас ,но аз нито една серия не съм гледала и нищо не мога да кажа за актъорските качества ,но като певец  е  добре човека  
Лиа 

. Примерно майката на султана играеше в Памуковата принцеса. И си мисля, че е твърде млада да бъде майка на толкова голям син, но пък от друга страна може да се е засултанила рано  
.

сподели я тук. Няма кой да подскача в тази тема, уверявам те. Даже по-скоро си мисля, че бихме били на едно и също мнение. 

Лиа 
Зари 
Хелънче 
обаче като знам колко го ловиш Озджанчо предполагам кое твърдение е за него  

На мен снимката с Толга и  кучето ми е много симпатична  
обаче се чудя този косматко така както е запречил стълбичките какво ли мисли да прави  
дали ще залае ,дали ще се премести да се качи човека или е решило завалийчето и то да се метне във водата щото му е много жега  
аз още  в предната тема споделих колко ми е гаден този финал и ме е яд дето два сезона Кемал и Нихан   се блъскаха ,за да намерят щастието  и на края сценаристите не можаха да направят едно евала за тях и за зрителите и да направят един щастлив финал  
пожелавам им дълъг и много ,много щастлив семеен живот  
Няма да ги слагам в спойлер защото тази красота не трябва да се скрива  
на мен Аслъ ми харесва как изглежда и съм мнооого доволна ,че ги виждам пак заедно  

, които наистина са почти еднакви 
 Има някакво "пресилване", но не ми се замисля защо 

Представяте ли си през септември да обявят от FOX, че сериалът продължава 

и аз днес разбрах за третата рокля 
 Имам чувството, че са искали да направят нещо уникално и са надскочили сянката си 
 Сега да не стане мода да се сменя на всеки час по една рокля 
 Сигурно е доста неприятно на следващия ден да четеш такава статия за сватбата си, която - честно да си кажа - ми беше втръснала от аноснсиране 
 Тези сравнения не са хубави, според мен! Въпреки, че Фахрие е хубавица, по-естествена я помня Неслихан, но тя май е и по-млада, та вятър я вее на бял кон...