Като гледам героите единствено Фарук се е променил визуално. Което е доста странно. Толкова да побелее заради Сю. Значи Сю се е крила не повече от година.

И на мен ми липса.
И на мен ми липса. 

нещо не го виждам

Ели
Хелънче
мерси за всичко споделено

И сега от новите фрагмани става ясно ,че гнева и не е намалял ,а напротив даже се е и засилил.Сюрея естествено няма как да е щастлива от новината ,че съпруга и има дете от друга ама чак пък от толкова силна реакция мисля ,че нямаше нужда.Сюрея така подпали все едно Фарук и е изневерил сега и ,че сега чака малко бебче да се роди
И като се има предвид ,че и Сюрея крие бая бая голяма новина за Адем от Фарук хиоч не и прилягаше така да бяга.Да му се разкрещи ,да му направи луд скандал ,да си събере вещите и да иде или при Дилара или пък в Истанбул би било съвсем нормално ,за да може Фарук да се поизпоти малко ама все пак да може да се извини и да обясни защо е крил ,че има дете .Да ама не нашето моме трябваше чак за чужбина да запраши и Фарук като я открие да си викат и да се шамаросват точно по нашенски тертип вместо да седнат и като нормални и зрели хора да си поговорят .

Ето едно видео от мен 
Много променена беше в последните два епизода и се опита завалийката и тя да е добра ама пак направи беля като скъса снимката и едно парченце остана на пода ,че да може Сюрея да го види
Ей тая Сюрея много орлов поглед имала бе
пък Ипекче и добро да прави пак става лошо май май
От новия фрагман виждаме ,че Ипек пак крещи на Фикрет
ще я видим дали промяната и е била само за кратко или наистина е почнала да има някакви чувства към Фикрет тая малка змиичка 

както винаги оптимистичен и интересен пост. 

Препоръчани теми