Kayıp с Аслъ Енвер и Мете Хорозоолу - нови проекти, колеги, екип #12

• 72 163
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
Тия "бест модели" може да ги наричаме още и "бъдещите актьори".  Grinning

Не съм гледала нищо от "Черно-бяла любов", освен фрагмана за втори еп. Много динамичен ми се видя, раздвижен. Ибо и Бирдже ми харесаха, както и Мухаммед Узунер от "Времето лети", който тук е бая лош.
Сериалът може и да е интересен, но определено го сложиха в кофти ден. Ако "Обещание" прави по цели 10-11%, то за другите е страшно трудно да се докопат дори до 3%. И в случая на ЧБЛ не историята им е виновна, а факта, че "Обещание" си е доста гледан.

Лиа, обикновено главните героини са притиснати от няколко мъже, в този случай е обратното.  Joy

Първи фрагман на сериала "Тайните на живота" с Екин Коч, Хазар Ергючлю и Ахмет Мюмтаз Тайлан.
За ролята на Хазар май в началото бяха преговаряли с Бурчин.

Зарани Hug, направо си ми взела мислите Joy Joy Joy, затова разгледах и постнах манекените, че скоро това ще е новото попълнение в дизитата Laughing

Точно това ми стана интересно за Невестата....горкият Фарук, всички го мачкат, а той станал на сто години и не може да реши ooooh! ooooh!

На мен трейлърът на Тайните на живота ми се понрави от гледането без разбиране Simple Smile

Да напиша и тук, че вече има превод на "Черно-бялата любов", еп.1 Peace bouquet
Нямам мнение още newsm78

Скрит текст:

Хелънче Hug, като го подстрижат, нагласят, няма да го познаеш тоя, спечелил Конкурса за най-добър модел 2017

# 691

И той ...и тя , и всичките .....ле-лe мале. Rolling Eyes
Ама не се учудвам у съседите- кастинга по финансовата методика Laughing Laughing ,,Работеща,, система  Mr. Green Много си приличаме с уреждането посредством телефоните обаждания, финикийските знаци,този и онзи ,,мой приятел,,

Скрит текст:
Днес бях на Бачковския манастир, невероятно място,страхотна природа , топла есен, разкошотия.
Отдавна се бях заканила да го посетя, най-накрая отделих един ден. Имаме прекрасни кътчета,дано само съумеем да ги запазим. Имаше доста чужденци, май повече бяха от БГ.

Последна редакция: вт, 17 окт 2017, 19:49 от eliNIM

# 692
Еркан с две красиви жени в Кан

# 693
Браво, Ели! Много хубави снимки!

Уф, тоя пък Еркан кой го покани е Кан!

А нашта невеста от къде намери тая кола, пък и на прав участък сама се катастрофира!

# 694
Ели Hug, красиви снимки от Бачковския манастир Peace За мен няма по приятно занимание от пътешествието и красотите на природата и на човешките творения!

Двете красиви жени в Кан можеха да минат и без Еркан Joy
Да добавя още една, но не в Кан:

# 695
Двете красиви жени в Кан можеха да минат и без Еркан Joy
Да добавя още една, но не в Кан:

Красива Нургюл, не и трябва Еркан Joy Joy Joy
Как ли се е престрашил да застане между две жени, сигурно има разрешение от родата Joy Joy

# 696
  • София
Щом няма целувки и по-така сцени разрешено е.  Joy

Ето още малко от ИГ профила на Долунай

А нашта невеста от къде намери тая кола, пък и на прав участък сама се катастрофира!
Като я знаем Сюрейа в какво душевно състояние е, като нищо да се е разсеяла и да е направила някое нарушение, което в случая ще й коства здравето. Не пиша живота, щото нали ни трябва жива, инак сериал йок.

Изгледах първи епизод на "Черно-бяла любов", хареса ми. Даже мога да кажа, че от всички образи, в които съм гледала Ибрахим, сега като Ферхат най ми е на сърце. Е, да де, много е рано да се каже още, но определено е герой, който на 100% му пасва. На няколко пъти дори се запитах, какво ли би било, ако Къванч си беше в тази роля? За Туба не ми е толкова любопитно, но и на Къванч също щеше да му ходи да е лошо момче.  Sunglasses

# 697

wavey wavey wavey
Зарани HugЛиа HugЕли HugХелънче Hug изчетох ви с удоволствие  bouquet bouquet bouquet bouquet
Фрагмана на сериала с Екин и Хазар много приятен ,те двата правят хубава двойка и в добавка Ахмет Мюмтаз Тайлан просто нещата изглеждат супер и ще ми бъде интересно да видя тези Тайни на живота  smile3521
Лелеее това момче дето е спечелило "Бест модел " на колко е години бе  newsm78 newsm78 newsm78дали има 20 newsm78Момичето  става обаче момчето  има Не от мен  smile3533на него не че ще му се развали съня от моето нехаресване де ама да си кажа  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ибрахим Ч гледам се раздава здраво в новото си дизи  smile3521браво дано да дигнат рейтинга и да се задържат по-дълго на екран ,а ако има бг превод и аз ще го загледам  smile3521

# 698
Eни  Hug

Разгледах темата за сериала с Ибрахим, един двама от артистите са ми познати.
Изглежда добър подбор, а и от фрагманите доста емоции прехвърчат. Разбира се друго е когато се гледа епизода. 

Hug Hug
https://youtu.be/Xu6imkChHzY

https://youtu.be/Q5OMm_WYMTM

# 699
  • София
"Черно-бяла любов" ще има превод на български.

Нов фрагман на "Малки убийства"

Още от фрагманите, най ми влиза в образ Аслъхан Гюрбюз / Мерве, която ще е съпруга на героя на Мерт Фърат. Някак изпъква над другите... Султанка, к'во да я правиш.  Laughing Laughing

Вече само ден до старта на "Лице в лице"

# 700
Здравейте, сладурчета Hug

Много и интересно четиво, тези дни Joy
Долунай е засечена да пазарува в Akmerkez, както винаги със слънчевата си усмивка Simple Smile

Същевременно "Без протокол", от който изгледах само първа серия, започва да се срива, поради слаб интерес на публиката.... Излъчени са 5 серии, особено за последната, критиката е унищожителна Mr. Green

http://televizyongazetesi.com/kayitdisi-dizisi-inanilmaz-bir-cokus-yasadi/162565

За съжаление и първи епизод на Черно-бялата любов е подложен на критика Cry, от Канал Д направо били шокирани hahaha hahaha hahaha

http://televizyongazetesi.com/siyah-beyaz-ask-dizisi-kanal-d-ici … r-sok-oldu/162552

Fi ще започва с нов сезон:
https://www.gecce.com.tr/haber-finin-yeni-sezon-fragmani-ne-zama … mani-yayin-tarihi
Не схванах утре серия ли ще има?

Явно целокупният актьорски елит на Турция се е подвизавал тия дни в Akmerkez Joy Joy, та и Аслъ не е останала по-назад /естествено с Муратчик Laughing/ Няма празно Stop

https://www.gecce.com.tr/fotogaleri-murat-boz-sessizlige-burundu/2

# 701

Наистина интересни новини Hug Hug Hug
И сега Еркан сигурно е сринат след критиката Laughing той е свикнал да е на екран няколко сезона, но турския рейтинг решава.
Долунай обаче е прекрасна,жалко че и тя е в такъв не харесван сериал.
Канал Д няма много да се колебае с непечеливши сериали, пък и  заявката за други начинаещи вероятно е готова. Очакваше се, че ще има ,, сеч,,
Grinning

А Гьокчето е ужасна с тези устни, истинска отрицателна героиня ще бъде Mr. Green

Бурчин ни пожелава ,,Добро утро,, от Инстаграма си.
Къде ли е отново на релакс
newsm78

Последна редакция: ср, 18 окт 2017, 11:15 от eliNIM

# 702
Мерси за споделеното  Hug

Страхотна Долунай. Heart Eyes

Зарани, и според мен Мерве/Аслъхан изпъква, но предполагам, че  между Мерт и Гьокче ще се завърти интрига. И във фрагмана личи, а и нали Мерт беше обявен  като  партньор на Бурчин, а нейната роля щеше  да е на Оя

Бурчин ни пожелава ,,Добро утро,, от Инстаграма си.
Къде ли е отново на релакс
newsm78

Ели, в Анталия са.

# 703
Ради  Hugблазе им на Бубето и Илкер

Тези двамата ,заедно с Къймет и Ипекче са едни и същи . Единствено Разпутин до някъде има оправдание да е озлобен,останалите най-вече Ипек са интриганти, злобари, изградени егоисти.
И майката е преживяла трудни дни. В Т-я на жени  като нея се гледа доста негативно, често наистина са отхвърлени от обществото. За това жените бягат далеч от родните места и се прикриват зад фалшиви бракове. Трудна  съдба за една самотна жена решила да отгледа детето си без брак. Вкопчила се е за сина си, нормално след като е отритната от собственото си семейство.
 В миналото същата съдба имаха и българките,добре че този период е история.

# 704
Съгласна съм, че само Рейхан има право да е обидена и сърдита. Но не трябва да ревнува толков амного сина си сега и да го настройва срещу Дилара.

Явно щом няма силна невъзможна ашк в някой сериал, той не върви пред турската публика. Еркан направо ще се самоубие от мъка като ги спрат.

Общи условия

Активация на акаунт