Малки Сладки Лъжкини - You are now leaving Rosewood....

• 48 368
  • 676
  •   1
Отговори
# 90
  • Gotham City
Мара в последното интервю, каза, че във финала ще разберем как са излезли от мазето Wink

# 91
Аз въобще не харесвах Мая.
Както и почти всички гаджета на Емили.

В сряда ли ще имаме финал?

# 92
Много се бях зарибила по този сериал, но след трети сезон започнах тикове да получавам от овъртолваници и сюжетни линии.  smile3517

Записвам се да разбера кой аджеба е лошият, въпреки че не съм гледала последните 4 сезона.  Mr. Green

# 93
Не ти и трябва. Mr. Green

# 94
  • В две мънички очи...
И какво значение има кой убил Мая, аз така и не знам какво допринесе тя за цялата история?
Е, аз просто попитах, защото вероятно съм забравила или съм го пропуснала.

Не беше за теб Simple Smile просто много често като чета из различните западни форуми все питат кой я е убил и ми е много странно защо се вкарва толкова много в сериала.
Искам да пуснат spin off с пияните мамчета  hahaha

# 95

Невероятна е! Heart
Този винтдж стил много и отива Simple Smile

# 96
Напоследък зспочва да ми харесва Ария на външен вид, иначе в началото като бунтарка ми беше най-неприятна от всички.
Хубава й е роклята, само да не бяха тези ръкави - правят я още по-ниска Peace

# 97
  • В две мънички очи...
Роклята е страхотна Simple Smile

Emison бебето

# 98
@Ванилия права си за ръкавите. Без тях щеше да е перфектно!

Ааа бебето е много хубавко, добре че си е едно. Интересно ми е как ще се казва ? Имаше теория, че може да е Шарлот или Кортни.

# 99
Роклята все едно е правена по трудово обучение, що за ръкави? Пълен потрес.
От кръста надолу ми харесва, бюстието стои като недовършено, все едно е с потник, деколтето е ужасно.
Аз също харесвам много този стил, даже имам и няколко рокли, които нося с удоволствие в ежедневието.
Бебето е много хубаво, душичка. Heart Eyes

Това на финала, нали?
И младоженеца онова недоразумение Езра.... Joy ooooh!

Последна редакция: пн, 26 юни 2017, 22:15 от Ивекс

# 100
Той целият сериал е в един girly vintage стил. Това много ме беше привлякло. Аз харесвам много Шей Мичъл, особено последните години много се разхубави и има страхотно тяло. Другите са ми малко като толумбички, иначе са симпатични момичета.

# 101
Те да разкажат историята на А.Д подобаващо, ако ще Ариа със спортен екип да се омъжи..  Grinning Grinning

# 102
  • В две мънички очи...
Аз се надявах Хана да има яка сватба с рокля и т.н. но те двамата с Кейлъб винаги са били над нещата Simple Smile

# 103
  • Вестерос
Страхотни ръкави и рокля, обожавам такива, които долу стават по широки такъв тип, както и буфан  Grinning

# 104
  • Варна
Има ли как в България да се гледа финала, докато го дават в Америка  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт