СЕДМИ клас - 1 - Началото

• 86 608
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
  • Резерват "Северозапад"
Деска, мързи я да гледа Tired....С огромно нежелание учи по БЕЛ, един преразказ да напише се кани по 2 дена Mr. Green, повече от 29 точки не може да докара. Та се оглеждам и за алтернативни варианти Laughing.

# 631
Направо вече ме депресирате. Моята седмокласничка хич не си дава зор. Имало било време, на пролет щяла да се засили Joy
Само седи и си менка желанията, но относно паралелките. Дали да бъдела с тоя език или онзи (за езикова се гласи)
А аз мине не мине и подмятам, че с това учене ще види езикова през крив макарон.

# 632
  • Варна
Сузане ,  говори ми за мързел на мен.  Wink Ей сега какво прави .Реши една зад . с по 7-8 подточки ,качи се да гледа някакъв клип ...и така след всяка .Като гледам масата с бумагите ще е разпъната до късни доби. Crazy
Преразказа и него го мъчи ,повече от 28 т. не е имал.  Tired

# 633
  • София
Сузане, а за НПМГ с физика и мат не сте ли се замисляли?
А за мързела хич не ти хващам вяра, да знаеш Simple Smile "Мързел" в МГ си е направо зубъра от кварталното училище, така че...нещата са относителни  Peace
Аз съм нещо резервиарана към ТУЕС за дете, което няма строго изявени интереси в областта...

# 634
  • София
Карате ме да съм гузна. Ние сме в Италия. Младежът се опита да протестира, че много имал да учи и да не идва с нас, аз обаче го отрязах. Сега като ви чета, май бая ще има да се напъва после да навакса с ваканционните домашни, но...трябва и малко морков, не може само с тоягата. Категорично обаче заяви, че не иска да идва на ски с нас-тогава вече щяло да е напечено, не можел да си го позволи. Това дете не е от мене😆

# 635
Идвам да се оплача  от моята девойка Mr. Green.....
Категорично не иска да учи по-задълбочено езици - конкоретно немски ooooh!. Всичко, свързано с учене, постоянно и прилежно, ненавижда. Иска само математика, от тази година се влюби във физиката и точка. И идва моята чуденка - как да подредим желанията newsm78.
Какво представлява като училище ТУЕС и подходящо ли е за момиче?
Много започнах да се обърквам с нейните непостоянни изблици и желания, ако не остане в сегашното си училище - не иска немската, не иска френската, може евентуално испанската Tired, за английската не и пука...Може би ТУЕС ще се яви алтернатива на СМГ, ако не успее да се класира. Tired
ТУЕС е подходящо за деца с афинитет към компютърните технологии. Не е алтернатива на СМГ. Но не е и място, където само ще си играят на игри. Математиката си е колкото нормално училище, но има доста други неща, които не всеки харесва. В класа на сина ми започнаха 29 човека (мисля), а сега в 12-ти клас са 19, като последната година отпаднаха 6-7 човека.
От тази година приеха доста момичета, предвид това, че ТУЕС вече е част от НВО. Така че за всички, които се увличат от нещата зад монитора, училището е подходящо, независимо дали са момчета или момичета.

# 636
 Извинявам, но бих искала да получа паролата за пощата и името на групата във фейсбук. Благодаря предварително!

# 637
  • България
А също препоръчвам нпмг с физика на Сузане, щом детето ясно си изразява усещанията, какво по-хубаво от това?

# 638
Сузане, рано е да изтрещяваме .... недей така. Освен това не и трябва преразказа, за да си остане в СМГ, а математиката. Няма школа, която да пише повече от 28~29т. на преразказ, защото:
-трябва да ги мотивира, че може още
-ако има по 35т. защо ще платите следващата такси
-ако случайно има 32т. на изпита всички ще сме доволни, надскочили са очакванията

Аз също съм стресирана, защото при лесен изпит по МАТ, ако проспи да прочете коректно условията на всички задачи има шанс и да се спече положението, лошото е че НПМГ и ТУЕС са в общия изпит и същото важи и за тях.

# 639
  • София
Е, това за школите не е вярно. Сина ми досега под 32 точки на преразказ не е имал. За домашно става дума, не за пробни изпити. И понеже все го питам къде се намира в групата, казва, че и други деца имат към 30-тина точки. Колко е коректно оценяването, не се наемам да твърдя, нямам поглед върху други школи, нито знания, за да коментирам. Дават всеки път таблица с методиката на оценяване и подчертават откъде точно са взети точки, но дотам.

# 640
  • Варна
Абе Белинда , гледай си Италията бре !  Mr. Green Ники ако иска да се връща да го товаря тук ,да не го гризе съвестта.  Hug Ще ти пратя мойто дет не трепва и не му пука.  Laughing

Преразказа много зависи кой го проверява и колко е "дащен" дет се вика. Относителна работа е там ! Ние ще се молим на дащен за матурата.  hahaha Засега е застопорен на 24-25 точки.  Tired

# 641
  • Резерват "Северозапад"
Прави сте, рано е за изтрещяване Peace. Вчера бях яхнала метлата поради променливите и желания - типичен Близнак си имам вкъщи ooooh!, днес съм по-спокойна. Дали и аз да не си взема розмарин Wink.
За ТУЕС май не е много подходяща девойката, няма определени наклонности в тази област, ще го мислим - има време.

# 642
  • Варна
И при моя желанието един ден е МГ ,след няколко дни е ЕГ. Това не ме притеснява мен ,каквото каже накрая ,това ще е. Само ме е яд ,че причините да се двоуми, не произтичат от него ,а от трети лица .  Tired

# 643
  • Варна
О, колко много сте нсписали, а аз не мога да си вдигна главата от работа. Белинда, весело ти изкарване в Италия! Не му мисли още НВОто, май е далече. Браво и за преразказите. Моят хубостник се е застопорил на 30 т и грам не мърда по- нагоре. Уж преразказа ми се струва хубав, а госпожата все от някъде му взима точки. Живея с надеждата,  че на изпита ще надмине себе си Simple Smile.

Сузане, я не се притеснявай за девойката. Точките от преразказа ще компенсира с макс на граматика от 1 модул.

Да кажа за пробните във Варна - звънях във Вектор и казаха, че тази година започват от януари.

# 644
  • София
Аз уж в зодии не вярвам, обаче мъжа ми ей тъй си реши бъдещето за 5 минути-и той е близнаци😁 Ще подаваме документи за университет. Човекът цяла година подготвя математика за УНСС. В 16:30 решава за всеки случай да иде да подаде документи и в ТУ, че си харесал авиационните технологии. Ама преди това и дума не е обелвал за това, нито пък някога е имал нещо общо с авиацията. Приеха го и на двете места и той избра ТУ😊 Пълна шматка!

Общи условия

Активация на акаунт