СЕДМИ клас - 1 - Началото

• 86 622
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Много се извинявам, но бих искала да получа паролата за пощата и името на групата във фейсбук. Благодаря на отзовалите се.

# 616
Може ли и на мен.

# 617
Привет!Като ви чета колко сте навътре във формули,произведения,състенаия,пробни и т.н. ме хваща срам.Аз ,както и преди писах,съм се доверила изцяло на учителката по математика,резултат има,за което й благодаря!
    По БЕЛ-знам в общи линии какво се учи в у-ще,ако има затруднения ме пита и това е.Мисля,че се справя сам добре.На уроците,чета рецензиите на учителката-има проблем с пунктоация,повторенията,и тук- там някой пълен и непълен член.Ходи с кеф и на двата урока,харсва си учителките и начинът им на преподаване.Синковецът има проблем,когато някой му повиши тон и почне да вика.Той се гипсира и приключва с всичко,което знае.Поради тази причина в у-ще никак не схваща математиката,защото им преподава класната,дисциплината е ужасна,тя все вика и се кара на някой и Кристиян се сковава.Това е нещо,върху което работим,ще трябва да го преодолее.Интересно обаче,аз на него се карам и викам хиляди пъти по-малко от на кака му.Явно като малък съм го травмирала  сериозно.
      При нас пробни изпити чак има напролет.Школи няма,освен тази година  някаква по математика,но не знам подробности.Уроците са през седмицата,защото турнирите по волейбол са през почивните дни,а и така уикенда му е свободен.

# 618
  • София
Здравейте и от мен, от тази година сме на индивидуална форма на обучение в 7 клас. Ходим на частни уроци по мат, Бел и английски. За сега сме много доволни от избора, който предприехме. Това се наложи, защото дъщеря ми е професионален спортист в две дисциплини и тренира двуразово. Искам да попитам как можем да се запишем на пробни изпити, може ли ако не сме в школа да де запишем на пробни и дайте съвет къде.

# 619
  • София
В Регалия май може само на пробни изпити.

# 620
  • Резерват "Северозапад"
Може на пробни и в Междучасие.

# 621
Междучасие, Милениум.

# 622
  • София
+ СМГ, Бултест Стандарт

# 623
  • Варна
Честит празник на будителите! Дано знанието продължава да бъде ценност за векове напред!

Аз изпратих наборчето на двудневна екскурзия от училище до Котел, Жеравна и Медвен. Ще си изкарат прекрасно (музеи, екопътеки), дано само случат на хубаво и сухо време.

Весела ваканция на всички!

# 624
  • Варна
Преди години Междучасие мисля имаха едни пробни ,които се правеха онлайн?! Непокорна,сещаш ли се ? Дали ги има още ?!

Manzhelka,чудно да си изкара Ники! Времето е с тях ,нищо че щипе ,поне е слънчево!

Моя вчера отпразнува Деня на будителите както всяка година на този ден от 2ри клас насам . Mr. Green На състезание и после лига до сред нощите. Crazy
И днес захапа дом.по математика , което май два дни без да си стане от задника ще отиде.  Twisted Evil
И по бел има преразказ и два теста ..че и на кино да отиде ,и на разходка и ваканцията се изтърколила.

# 625
  • София
Тържествено си обещавам, че от догодина всяка ваканция ще се използва за почивка. Тази година явно е невъзможно и ден да има без учене - по БЕЛ за курса 5 теста + преразказ на втора глава от "Немилонедрагите" (както се изразява наборът) + някакви материали, които трябва да се прочетат мнооого бааавно и внимателно поне 5 пъти  Crazy По математика ще има допълнителен урок, че нали е ваканция, да си поработят повечко. От училище са им дали достойно количество задачи също. Не мога да се включа с нищо допълнително аз, колкото и да исках да порешава още малко многочлени (само онези на Биби от ФБ прокарах, но исках още малко да пробутам, пък). Минаха на ъгли и кой каквото разложил - разложил...
Вчера хич не му се е правил преразказ - прибирам се, нашият подредил стаята им, избърсал бюрата с меглио  Crazy подредил едни чекмеджета с чорапи и бельо, подредил раклата над главата си и изхвърлил някакви ненужни хартии  Shocked Като приключил с всичко това, килимът в стаята му се видял много мръсен и пуснал прахосмукачка, даже и нататък стаите подкарал  Rolling Eyes За капак поля розмарина и обяви, че ако и Ливърпул бият забравихкого денят щял да бъде прекрасен  Whistling хормонииии  Mr. Green

# 626
  • Варна
 Joy Мишо е сладур! Е, нали е смръкнал от розмарина докато го е поливал ,все файда !   Joy
Ама ти е чисто пък!  Hug

# 627
  • Резерват "Северозапад"
Идвам да се оплача  от моята девойка Mr. Green.....
Категорично не иска да учи по-задълбочено езици - конкоретно немски ooooh!. Всичко, свързано с учене, постоянно и прилежно, ненавижда. Иска само математика, от тази година се влюби във физиката и точка. И идва моята чуденка - как да подредим желанията newsm78.
Какво представлява като училище ТУЕС и подходящо ли е за момиче?
Много започнах да се обърквам с нейните непостоянни изблици и желания, ако не остане в сегашното си училище - не иска немската, не иска френската, може евентуално испанската Tired, за английската не и пука...Може би ТУЕС ще се яви алтернатива на СМГ, ако не успее да се класира. Tired

# 628
Мандаринка разсмя ме. Днес, ако му продължава това настроение, очаквай поне пет степенно меню  да е спретнал.
И аз купих розмарин, ама е един хилавичък, не знам дали ще изкара и до Коледа.  Но го душат и Ива и дребос. Чакаме резултатите от Черноризец Храбър да излязат, за да обявим дали действа, че на Ива само мирисане на розмарин една вечер и беше подготовката. 
И при нея ваканцията няма да е ваканция, вчера го писахме почивен - само състезание, и Събота го планувам така, разходка до някъде и вечерта английски, другите дни ще си е учене, поне по грандиозен план де.SmileSmileSmile

# 629
  • Варна
Сузане, какъв е тоя негативизъм и "неоставане" в СМГ !? Ще се караме !  Hug Детето ври за математика и физика ,това означава ,че ще си остане там !  
Аз въпреки неволите с оценките в у-ще съм убедена пък ,че ще  се вмъкне ,където иска ,въпреки тях ...оценките в у-ще де   Twisted Evil.
За разлика отпреди 5 год. , когато ме изненадаха приятно.  Mr. Green
Айде ,да не ме чуе някой ,че да не се изненадам и сега ...ама неприятно ,хахах!  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт