Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са настроенията за лятото и ваканцията?
Какви са мненията относно подготовката на децата за училище?
Какви са впечатленията на децата от книгите, които четат?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са настроенията за лятото и ваканцията?
-
Какви са мненията относно подготовката на децата за училище?
-
Какви са впечатленията на децата от книгите, които четат?
-
Какви са плановете за следващата учебна година?
-
Какви са впечатленията на родителите от училищните оценки и успеха на децата?

Той каза: о.к. , но искам да завършиш английската като частна ученичка. Речено-сторено Да, ама забравил да каже на майка ми и ти да видиш в деня на изпита майка ми като разбра какъв цирк настана....
)) Хаха, Биби , развесели ме !
Аз много се кефя на хора, които постигат всичко с минимални усилия. Аз не съм от тях 

Когато се замисля, обаче, как точно бях възпитавана аз и как сега е възпитаван той, намирам "ключа от палатката". Родителите ми ми дадоха достатъчно самостоятелност, за да се науча наистина да бъда такава. Чудесното ни оправдание, написах "ни", защото това не е само мой проблем, а на мнозина, е че времената сега са други. Да, други са. Ние не приличахме на поколението на нашите родители, сега нашите деца са поколение, различно от нас. Времената се менят, ценностната система и тя търпи промяна, уви! Едно време ни учеха, че "Скромността, краси човека". Сега казват, че "Скромността е за онези, които няма с какво да се похвалят", или пък - "Това не е хвалба, а презентация!". Та така.