СЕДМИ клас - 1 - Началото

• 86 656
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Ние почваме уроците по математика от утре.

# 166
  • София
Ние почваме уроците по математика от утре.

А къде, препоръчайте някой!

# 167
На нас ни я препоръчаха, все още нямаме впечатления, но казват че децата, които учат стабилно при нея винаги успяват. Мога да ви дам координати, близко е до Руски Паметник.

# 168
  • София
На нас ни я препоръчаха, все още нямаме впечатления, но казват че децата, които учат стабилно при нея винаги успяват. Мога да ви дам координати, близко е до Руски Паметник.

Да може, индивидуално ли е или в група.

# 169
Индивидуално.

# 170
  • София

ОК. Може ли координати. Благодаря.

# 171
Мами, да се разпиша и аз. Не влизам често, защото новият форум хич не ми се нрави. Писах няколко пъти в темата, но коментарите ми не бяха публикувани по някаква причина.
Моята чете ,,До Чикаго и назад" и май й харесва...Иначе ваканцията върви с пълна силна, ръка за ръка с мързелуването.😂

# 172
Привет! Simple Smile
Ние се върнахме вчера от разкошна почивка в Родопите - Пампорово. Много зареждащо беше. Green Heart
Бяхме по тази инициатива: https://greenlife.bg/pamporovo/oferti/rodopsko-lyato-2-otkrivateli, а после и на свободна програма още 3 дни. Ако имате и по-малки деца на по 8-10 години, ще им бъде интересно.

Мариела нищо не е решавала. Само чете по литература. Сега й разпечатах разни задачи уж за преговор, ама не знам кога ще седне, че утре пак заминават с баща си на събор в Сапарева баня.
И аз се наслаждавам на последните си свободни и лежерни дни. Smiley
Като си помисля за септември, направо лошо ми става. Thinking

# 173
  • Бургас
Привет! Simple Smile
Ние се върнахме вчера от разкошна почивка в Родопите - Пампорово. Много зареждащо беше. Green Heart
Бяхме по тази инициатива: https://greenlife.bg/pamporovo/oferti/rodopsko-lyato-2-otkrivateli, а после и на свободна програма още 3 дни. Ако имате и по-малки деца на по 8-10 години, ще им бъде интересно.

Здравей, а дали би било интересно за дете на 5 години  Rolling Eyes Каката е ходила на всички забележителности поне по веднъж, но ако е интересно за малкия бих ги изпратила догодина с баба  Blush

Иначе съм доволна от анимацията на Гриинлаиф и тази година ще ходим на скаутски лагер /каката за втори път, а малкия за първи/ Като цяло обаче не е особено подходящ за тийнейджъри, по-скоро е за възраст 6-10 год.

# 174
Ами за пет-годишно може би ще му е рано...Rolling Eyes
Примерно в Обсерваторията, Музея и Планетариума вероятно ще му е скучно...
Иначе пък е хубаво, че има и други деца и си беснеят през свободното време.

# 175
Съвсем се обърках. Ще имат ли децата матури по чужд език , ако не са с разширено изучаване на такъв?

# 176
Момичета ,моля за линк - интересувам се от мин.\макс. бал за прием от последната година.Благодаря Ви предварително.😊

# 177
Момичета ,моля за линк - интересувам се от мин.\макс. бал за прием от последната година.Благодаря Ви предварително.😊
С допускането, че става дума за приема след седми клас в профилирани и професионални гимназии и паралелки в София-град:

Второ класиране

Първо класиране

Съвсем се обърках. Ще имат ли децата матури по чужд език , ако не са с разширено изучаване на такъв?
За кой клас се отнася питането и за НВО или ДЗИ става дума?

# 178

За кой клас се отнася питането и за НВО или ДЗИ става дума?

Или за 8 клас Wink
Въпреки, че в темата за МОН-промени прочетох за разширено изучаване от 5 клас Imp

# 179
И в досегашния осми клас с разширено и интензивно изучаване е НВО по чужд език.
Вашият набор, като последен по старите учебни планове и програми, май яко ще намаже. В проектозаповедта няма дати за НВО по чужд език нито за седми, нито за осми клас. Не че окончателният вариант не може да е изненада.

Общи условия

Активация на акаунт