СЕДМИ клас - 1 - Началото

• 86 662
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
JoyJoy
Аз май не съм за тая тема😂 Трябва да спра да ви чета, че почвам да се притеснявам... Моят не пее, не танцува, на състезания и олимпиади не ходи, във випуска сигурно е 66-ти, а в 22ч. вече спи😂 Потискате ме така, моля ви се...
Проблем никакъв нямаш. Веднага можем да му организираме извънкласни занимания поне по два предмета. Joy Не за друго, с пеенето и танците ще се озоря доста, ама пък все ще се намерят добри хора да помогнат.

# 556
JoyJoy
Аз май не съм за тая тема😂 Трябва да спра да ви чета, че почвам да се притеснявам... Моят не пее, не танцува, на състезания и олимпиади не ходи, във випуска сигурно е 66-ти, а в 22ч. вече спи😂 Потискате ме така, моля ви се...
Проблем никакъв нямаш. Веднага можем да му организираме извънкласни занимания поне по два предмета. Joy Не за друго, с пеенето и танците ще се озоря доста, ама пък все ще се намерят добри [/b]хора да помогнат.

Можем да помогнем на някого да си свирка hahahaМоето нали още е шести клас-свирка си.../т.е. свири на китара/ Ама догодина няма да ни е така весело и песенно, предполагам Laughing

# 557
  • Варна
Моето пее ,но любителската .А най-обича като решава задачи. Twisted Evil
ХП е трагедия при нас . Аз няма да редуцирам .Той сам си каза ,че първия срок ще ходи по състезанията ,втория -не. Той се записва на стадния принцип малко и не гони резултати . Ходи си вече по навик.  Mr. Green Да прави каквото иска ,аз съм ЗА този "навик",защото от всяко явяване има полза в различни аспекти.  Wink
Отивам да го вдигам ,че такава програмка съм му спретнала за днес . Twisted Evil

# 558
  • Варна

Спокойно, и моето дете нито пее, нито танцува, но затова пък е геймър и като пряко вследствие от това си ляга към един след полунощ. Стига да може да си осигури 7-8 часа сън, тази година нямам нищо против - игрите са нещо като отдушник и при положение, че учи до късно, нямам нищо против да поиграе час-два. За състезанията - понеже и той до сега се записваше на всичко де що има, тази година съм казала само олимпиади.

Инак съм доволна, в петък ми върна контролно по мат с пълен брой точки.

# 559
  • София
Моите стават в 6:30 сутрин, така че абсурд да позволя игра до 1 след полунощ. Уговорили сме се за плейстейшън само в петък и събота, мисля е достатъчно. Но пък наистина разпускат. Как-убий ме, никога няма да разбера, всички игри ми изглеждат една голяма тъпня...

# 560
Моят трябва да положи някакъв доброволчески труд тази година. Първото баш като за него беше да помага за събирането на забравени вещи из училище, ама той нещо си премълча. Казах му тогава като почнат училищните представления, да се запише за сценичен работник, да мъкне кабели зад сцената, много полезно. И той идва един ден и вика, аз се записах и ще ходя два пъти седмично до април. Ма викам, още отсега ли ще мъкнете микрофони и кабели? Не, бил в хора, в статистите, нали съм му казала да се запише 😐😯🤤

# 561
Деска,  и аз няма нищо да спирам, за мен всяка решена задача в контролируема среда си е пробен изпит, колкото до резултатите, при едни такива "ужасни" имаше медал, затова чакам резултатите на всички:).

Пее само под душа, но все още имаме съседи Simple Smile.
Обаче пък се записва къде как види състезания по информатика, сега иска да участва в някакво изложение на науката(май) с  цялостно изделие  newsm78 , то няма лошо ама не и с по 50 задачи на ден + три тези  #Crazy

# 562
Пробните матури в Регалия започват от февруари, той там ще ходи на пробни.

# 563
  • София
Моята иска да я запиша на танци, ама с тия уроци, спорт, вече ставам разногледа с парите.

# 564
  • София
И аз ще го запиша в Регалия за пробни.  Както и в ОИ. Мисля, че трябва да се ходи на колкото може повече места, защото се решават различни типове задачи и по може да се хване пропуск, ако има някъде. При нас първото пробно е в края на ноември, но то май не е съвсем истинско пробно, понеже е само върху материала до момента, а то за два месеца не е кой знае какво. Но нищо, поне да се види как работи под стрес и за време - пак си е файда.

# 565
  • София
И аз ще го запиша в Регалия за пробни.  Както и в ОИ. Мисля, че трябва да се ходи на колкото може повече места, защото се решават различни типове задачи и по може да се хване пропуск, ако има някъде. При нас първото пробно е в края на ноември, но то май не е съвсем истинско пробно, понеже е само върху материала до момента, а то за два месеца не е кой знае какво. Но нищо, поне да се види как работи под стрес и за време - пак си е файда.
Белинда, от друга тема помня в коя школа е детето ти. Съвсем пробни са си изпитите и там (след всеки модул по 1, май 4 за цялата година), допускат се до тях срещу заплащане и външни деца (като на много други места). Всъщност във всички школи схемата е такава - пробният е върху материала, който до момента е взет в същата тази школа. Затова и на първите пробни по мат примерно винаги има и задачи от 6 клас, няма как да се запълнят 24 задачи само с формули за съкратено, разлагане и видове ъгли.  После постепененно се натрупва материал до следващите пробни, а същинските върху целия са чак тези в края на април, началото на май, непосредствено преди реалните.

# 566
  • София
Да, знам, че като условия са съвсем като истинските. Това имах предвид - че са върху по-малко материал.

# 567
А пробните в другите не съвпадат ли със занятията? Hushed

# 568
  • София
Ами ще видим. Надявам се да има и такива, които не съвпадат.

# 569
Моята ще си ходи на пробните в нейната школа, но ще се радвам да ми обясните как стоят нещата с пробните в останалите школи и как стои финансовият въпрос😀🤗

Общи условия

Активация на акаунт