Звездни компромати - 329 част

• 125 279
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
# 571
Ха ха, на Ники Михайлов жеста показва, че трабантът е във форма. Мисли и той за планетата и рециклира  Mr. Green

# 572
И на мен ми беше интересно как е изглеждала Маги, даже гугълнах за още инфо (с надежда за снимка), но няма  Cry .
Васил и Маги доста години бяха заедно,още от ученическите години.Тя беше манекенка тогава.Изгжеждаше както сега.Висока,по-слаба от сега,косата и беше същата-дълга и къдрава.Много бяха влюбени и тя доста страдаше когато той замина.

# 573
Маги Желязкова може да се види каква е била преди 13 години в този клип

https://www.youtube.com/watch?v=U81dsJEaas8

Аз от по- рано не съм я виждала, нито чувала.

# 574
  • Sofia
Имам бг списания от края на 90-те и там съм я видяла за пръв път,после по ревюта на Форум Бг мода,същата си е,не се е променила много,маймунка 😜

# 575
 И какво излиза - докато е бил с Алисия, Ники си е мечтаел за Николета. Егати и странните комбинации..

# 576

Васил и Маги доста години бяха заедно,още от ученическите години.Тя беше манекенка тогава.Изгжеждаше както сега.Висока,по-слаба от сега,косата и беше същата-дълга и къдрава.Много бяха влюбени и тя доста страдаше когато той замина.
Висока?
Че колко пък да е била висока?

# 577
  • София
Горката Алисия - явно всичките и мъже (добре де, не всички, за сега двама известни) докато са с нея, си мечтаят за Николета. Да се готвим за нова двойка - Николета+Бирмата

# 578
  • където ми харесва
Извинете, ама това, което обсъждате за Ники Михайлов, никъде не го виждам, нито като линк, нито като нещо друго.
Помогнете на бедната, неосведомена клюкарка. Hug Praynig

# 579
  • У Диспансера ...♥♥♥
Извинете, ама това, което обсъждате за Ники Михайлов, никъде не го виждам, нито като линк, нито като нещо друго.
Помогнете на бедната, неосведомена клюкарка. Hug Praynig
И аз така   Simple Smile

# 580
Ето ги
Скрит текст:

# 581
  • София
"Кръгла нула!" Laughing

Винъс Уилямс с участие в катастрофа, при която умира мъж.
http://www.npr.org/sections/thetwo-way/2017/06/30/534965373/flor … atal-car-accident

# 582
Е как можеш да се върнеш при човек, който те е сравнил с трабант пред цяла България  newsm78

# 583
Някои се връщат при човек, който им е избил зъб или ги е намушкал с нож, прострелял с пистолет..., какво остава за някакъв си трабант.

# 584
Е как можеш да се върнеш при човек, който те е сравнил с трабант пред цяла България  newsm78
Защото даже и за трабанта трябва гориво за да върви Wink

Общи условия

Активация на акаунт