Модни консултации - 30. Лятна и цветна

• 124 345
  • 767
  •   1
Отговори
# 255
Кое му е разчупено то на модела? Това си е съвсем обикновено сако, а материята не виждам каква е ...

# 256
"ЗА МЕН"

# 257
  • София
За мен разчупено сако е нещо такова: https://krasota.rozali.com/modni-vitrini/p/b/file1802.jpg. Визирам модела и най-вече материята.
Или нещо такова? Simple Smile

Визирам саката, синия шлифер си е шлифер  Grinning

# 258
То е ясно че е за теб, но въпроса е че си в голяма заблуда.

# 259
Видях последните страници що за човек си. С кривундели не ми се занимава

# 260
  • София
То е ясно че е за теб, но въпроса е че си в голяма заблуда.
А твоите предложения какви са? Наистина ми е интересно  Wink

# 261

sympathy, интересни са, но целият ти стил трябва да е такъв, а и тези показаните ги виждам само на такива манекенки поне 175см и с малка гръдна обиколка. Simple Smile

# 262
Хахах това че не ти изнася какво мисля, не ме прави кривундел. Просто някои имаме по- добро чувство за стил Wink.

# 263
  • София

sympathy, интересни са, но целият ти стил трябва да е такъв, а и тези показаните ги виждам само на такива манекенки поне 175см и с малка гръдна обиколка. Simple Smile

На мен ми се струват раздвижени Simple Smile Не съм съгласна за гръдната обиколка де, поне при мен не е малка  Laughing и нося подобни Simple Smile Обичам и да съчетавам различни, несъчетаеми стилове Simple Smile Но всичко е до личното усещане  Wink

# 264
Хахах това че не ти изнася какво мисля, не ме прави кривундел. Просто някои имаме по- добро чувство за стил Wink.
Изобщо не става въпрос за чувство за стил, а за начина ти на изразяване

# 265
  • В полите на Пирин планина
Примерно такова сако:

Конкретното е от рипсено кадифе, без копчета. Нищо претенциозно. Аз примерно предпочитам по-изчистен стил и минимални детайли.

# 266
Вече съм на есенна вълна и ми е любопитно за саката.
Гледам, че май пак се завръщат двуредните сака, леко удължени миналия сезон имаше тук там, сега малко повече. Късичките, вталени вече почти не се виждат по колекциите
Сака с финтифлюшки и къдри не харесвам, както и тези без ревери

# 267
И защо пък и трябва някакво по раздвижено сако само за една конференция. С тези, дето си има и с по кежуал блуза отдолу и панталон или пола, какво ще ѝ е? За да не се чуди някой на какво казвам кежуал блуза, да поясня - дори бяла и черна бейсик тишъртка включвам. И на мен синьото сако не ми се струва раздвижено, ще ме прощавате. Това си е класическо сако в син цвят.

# 268
Материята на това сако е трико... А за мен разчупено, е обратното на строго официалните сака. Може да се носи и с дънки и оскфордки, балеринки, за разлика от другите. Сака с фантифлюшки, може и да са разчупени за някого, но аз такова не бих облякля, кичозно и грозно ми е. Затова дадох пример с този вид сако. Съчетава се лесно и придава приятно елегантен тип.

# 269
Да, гледах и аз, че пак идват на мода тази есен дългите сака, но не изключват напълно късите. Но пък дългите са много по- дълги, почти като манта. ( не мога да сложа снимка)😈💩 само аз ли нямам икоката с фотото?🙄

Общи условия

Активация на акаунт