За класирането почерпи, към училището бягай ти - 7 клас /26.06-02.07/

• 178 520
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Здравейте.Имам едно питане малко встрани от темата.Моята дъщеря ще е догодина седми клас и тези вълнения тепърва предстоят.Може  ли тези, които са посещавали школи и двата предмета са били в един ден да споделят, как се чувстваха децата?Струват ми се страшно много часове, а дъщеря ми е доста разсеяна.
Благодаря предварително на всички отговорили и успех в класирането!
Моят ходи в СМГ събота от 8 ч. БЕЛ, от 10:30 ч. Мат, неделя 8-12 ч. биология в НПМГ.
Предполагам е очевидно, че е трудно и умората е огромна. Но точно тези два курса един след друг не са го затруднили повече, отколкото ако бяха в два различни дни. Още повече, че самите учители знаят и пускат по някоя шега.
Моето дете беше на този режим и в шести клас. Не се е оплаквал. Ядосваше ме, че в междучасията си купуваше само от боклуците в шумкащите пликчета, а от вкъщи не искаше да взима.

# 136
  • Варна
Здравейте, дами Simple Smile Хубава нова тема. И ние сме в очакване... Но междувременно ми възникна такъв въпрос в главата - нали от 8 клас учебниците не са вече безплатни? Мислех да търсим от борсите и втора употреба, но пък тази година ще по нови програми (?).  newsm78

# 137
  • София
Според мен изчакайте да видите какви точно предмети ще изучава детето в осми клас. Особено тези с интензивното изучаване на език май няма да купуват много учебници. А догодина вече ще има и втора употреба  Joy

# 138
Според мен изчакайте да видите какви точно предмети ще изучава детето в осми клас. Особено тези с интензивното изучаване на език май няма да купуват много учебници. А догодина вече ще има и втора употреба  Joy
Ей, не се бях замислила по въпроса... стягах се за покупка на нови учебници, ама сега ме подсети - синковеца си избра само паралелки с интензивно изучаване на език  Flutter икономически далновидно дете, знаех си аз, че него икономист ще го правим  Crazy

# 139
  • Пловдив
Училищата работят по учебници на различни издателства. В някои може и да дадат списък при записването, други качват информация на сайтовете си, трети изчакват началото на учебната година и всеки учител си казва директно на децата какво ще иска.
Масова практика е учебниците по езика да се поръчват групово от училището. Някои събират пари още при записването. Така че може да се подготвите и финансово.

# 140
  • Варна
То ясно, че ще чака и училището, и предпочитанията на конкретните преподаватели. Просто още нещо, с което да се терзая докато излезе класирането  Mr. Green

# 141
  • гр. София
И аз се включвам, за да пожелая УСПЕХ на всички кандидатствали дечица  Heart Eyes

# 142
Успех на всички  Hug записвам да следя, сестра ми е седмокласничка.

# 143
Тези от Вас, които подадоха по ел.път, бутонът свали медицинско активен ли е още? При нас го няма и се чудя дали всичко е наред с медицинското, че първо желание ни е професионална паралелка.

# 144
  • Бг-мама
Тези от Вас, които подадоха по ел.път, бутонът свали медицинско активен ли е още? При нас го няма и се чудя дали всичко е наред с медицинското, че първо желание ни е професионална паралелка.
Няма го бутона за медицинското. И нашата първа паралелка е с медицинско.

# 145
Добър ден!
Амбър, благодаря за темата.
Пожелавам много щастливи деца да има утре!!!
Ние ще чакаме Деня на независимостта при всички положения.

# 146
  • Варна

... И кой ще е учил преди това на тях?

# 147
  • София
Привет на всички! Хайде, понеделнишки да се въоръжим със здрави нерви! Много мина, малко остана... Дано усмихнатите помежду ни да са повече от разочарованите! Но каквото и да стане, хора, да сме живи и здрави ние и нашите прекрасни деца!

# 148
  • Пловдив

... И кой ще е учил преди това на тях?

Тези, които са с разширено изучаване на езика, както и тези, които са без интензивно и без разширено изучаване на езика. Но БЕЛ, МАТ, музика, ИИ, Инф. техонлогии няма как да не бъдат нови.

# 149
Един доуточняваш въпрос. За отговора се досещам, но искам някой да потвърди.

Ето го и казуса:
Примерно от първо до пето желание са написани пет паралелки от едно училище.
Приемат детето в паралелка под номер 3, но то си харесва паралелката под номер 2.
Подава ли заявление за участие във второ класиране в същото училище, за да се добере до номер 2 или номер 1?

Знам, че една паралелка е едно желание, но често родителите казват за първо желание едно училище/с всички паралелки/, за второ желание казват друго училище/с всичките паралелки/.
Т.Е за тях училище е едно желание, а не една паралелка е едно желание.

Общи условия

Активация на акаунт