За класирането почерпи, към училището бягай ти - 7 клас /26.06-02.07/

• 178 142
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 525
  • във фурната
Момчето ми е прието в 73 СУ по второ желание с бал 449.5. Дали има шанс за второ класиране да влезе в 91 НЕГ?

# 526
  • Варна
Като гледам баловете за Варна, детето от Балчик трябва да се е класирало в Търговската. Може би сте писали малко специалности?

# 527
Здравейте,на всички,и честито на приетите.Аз не мога да вляза.Някой би ли ми разеснил//Влизам със входящия номер от бележката,която ни дадоха и код за достъп от служебната бележка.
Влизате си с номера и паролата от служебната бележка отпреди изпитите Simple Smile
При нас положението е - приет на второ желание II АЕГ АЕ, ИЕ, М

# 528
Като излезне статистиката за първо класиране, евентуално могат да се правят прогнози.

# 529
Някой знае ли минималния бал за СМГ с НЕ ?

# 530
за статистиката
Варна - момче- първо желание - 1  ЕГ с немски език - бал 467

# 531
  • Пловдив
Много първи желания. Нервите си заслужаваха.
На тези, които отиват на второ класиране, пожелавам да се преместят на по-горна позиция.

И не забравяйте, че на второ класиране нищо не губите, може само да спечелите.
Какви са баловете на първо няма много голямо значение, никой не знае колко точно деца ще се запишат по второ и т.н. желание.

# 532
Здравейте,на всички,и честито на приетите.Аз не мога да вляза.Някой би ли ми разеснил//Влизам със входящия номер от бележката,която ни дадоха и код за достъп от служебната бележка.
Влизате си с номера и паролата от служебната бележка отпреди изпитите Simple Smile
При нас положението е - приет на второ желание II АЕГ АЕ, ИЕ, М

Какъв му е бала?

# 533
Честито на всички! Моето дете е прието с първо желание! Най- сетне приключи драмата!!!!
Успех на всички, които ще чакат второ.

# 534
Моята е в 35 су с фе, ре и бел с точки 392,5

# 535
  • в здрача
Старата столица - приета по първо желание. Утре със свидетелството към училището.

Чиби видя ли че младежът ще успее.
 bouquet

# 536
  • София
91 НЕГ, момиче, 465 бал. Приключихме. Време е лятото да започне за нея (за мен след 12 юли).
Успех на участниците във второ класиране!

# 537
  • столицата
91 НЕГ бал 480 момиче
А ето и документите за записване:
"Необходими документи за записване в 8 клас в 91 НЕГ
1.Оригинално удостоверение за завършен 7. клас и 1 брой копие
2.Копие от акта за раждане и / оригинала за сверяване/
3.Служебна бележка с получените точки от НВО
4.Отпусно удостоверение от училището за завършен 7. клас

Медицинските картони от предишното училище, следва да се представят до 15.09. 2017г."

На питащите дали да се пробват на второ класиране, - нищо не губите. В най-лошия случай ще остонете в паралелката, в която сте били на първото класиране.

# 538
  • Варна
Честито на всички деца (и родители  Mr. Green), приети на желаните места!
Ние ще чакаме второто класиране, не ни стигат 15 точки за мечтаната паралелка...
Ето статистика за Варна в екселски вариант, сортирана по минимален бал https://drive.google.com/file/d/0Bwkvh97mhUyJRllxTjZiSGhUSGs/view?usp=sharing

# 539
  • гр. София
Дъщеричката е приета в Испанската с испански и английски език. Ще чакаме обаче второто класиране.

Общи условия

Активация на акаунт