За класирането почерпи, към училището бягай ти - 7 клас /26.06-02.07/

• 178 136
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 585
  • София
  Най-желана от родителите. Приятелско дете, прието в Испанската, сподели, че от техния клас приетите в 91НЕ не харесвали немски, но се надявали да им хареса...
Ние ходихме на деня на отворените врати на 91 НЕГ, ходихме и по другите езикови гимназии. На дъщеря ми най-много й хареса 91 като среда. А и там имаме познати деца, които учат в момента. Докато специално испанския ни е напълно непознат.

Последна редакция: вт, 27 юни 2017, 14:37 от Uprising

# 586
  • София
За сатистиката: Племенницата е приета по първо желание
ЕГ "Иван Вазов" Пловдив - АЕ , бал 462,00

Доволни сме всички. bouquet  Чакам с интерес за Пловдив статистиката.

# 587
  • София
Кога ще има статистика  #2gunfire
Хайде, спри се!  Stop
Кога дойде, кога започна да стреляш и спамиш наред...  ooooh!

К #Crazyога ще има статистика за София.
Задавате все едни и същи въпроси.  Mr. Green
Питай Ваня Кастрева.
Иначе още преди часове пуснах кога е излязла миналата година, ако това може да е някакъв ориентир.

# 588
  • София
Моят син е приет в 32 училище, АИ/ФЕ, но е разочарован и ще участва във второ класиране с нереалните надежди за Френската или Английската гимназии. Балът му е 365.

# 589
  • София
  Най-желана от родителите. Приятелско дете, прието в Испанската, сподели, че от техния клас приетите в 91НЕ не харесвали немски, но се надявали да им хареса...
Не съм съгласна. На дъщеря ми е първо желание 91 НЕГ - радвам се за нея. За мен на пиедестал е СМГ, но тя не пожела да е на първо място. Все пак тя ще учи там.

# 590
Варненска търговска гимназия Икономическа информатика, момче  бал 403

# 591
И аз много исках 91 НЕГ, но щерката остана непоколебима и немските не ги писахме изобщо.

Приета е в испанската с френски.Това е желанието й и ще се записваме.
Бал 451.

Честито на всички. bouquet

След дълги размисли между 91 немска и испанска (с втори френски), дъщеря ми също категорично искаше испанска с френски, така че по първо желание отиваме да се записваме (466 т).
Честито на всички класирани и успех на тези за 2ри тур!  Grinning

# 592
  • София
Ние приключихме. Приети сме на 9-то, т.е. нашето реално 1-во желание. Hug Утре се записваме.
За статистика - гр.София, 32-ро, чуждоезикова - АЕ ;ИЕ, бал 343
Много сме щастливи. Ще се ходи на японски ресторант!
Успех на всички!
Нещо не разбрах, защо първо желание е на девето място?
И мен това ме зачуди. Защо като е най-желано е на 9-то място?

# 593
  • Гълъбово
Преди малко младежа ми съобщи, че се отказва от участие във второ класиране и иска да се запише там където е приет в Търговската - Ел.търговия. Да видим до довечера дали няма пак да си промени желанието. Simple Smile И аз чакам статистиката за Стара Загора.

# 594
  • София
Магдалена е написала, че това е най-реалното желание. Имала е предвид според бала. Другите са ги писали просто, за да пробват. Също са желани, но са наясно с възможностите. Просто трезво са оценили ситуацията и са избрали място хем да стига балът, хем да е желано от детето.

Магдалена, честито! Дано да е щастливо детето с избора си! bouquet

# 595
  • София
Честито на всички, за които одисеята приключи! Стиснати палци за придвижване напред  на 2 класиране за другите! bouquet

Не следва с лека ръка да се обобщава дали избирането на едно училище е по желание на детето или  е под натиск на родител.Има и от вторите случаи винаги, но това не означава да се приписват такива нагласи на всички. Някои деца  имат конкретни желания още на старта на 7 клас и си ги следват.

# 596
# 597
  • София
Някой знае ли минималния бал за СМГ с НЕ ?

485 - приет СМГ с НЕ, това е според мен около долната граница

# 598
  • Sofia
Аз също чакам с нетърпение статистиката в София, че нещо съвсем се обърках - нямаме надежди за първите 5 езикови гимназии, но от споделеното тук и от казаното от РУО би трябвало да сме приети на по-предно желание от класираното.

# 599
  • София
Момчето ми е прието в 73 СУ по второ желание с бал 449.5. Дали има шанс за второ класиране да влезе в 91 НЕГ?
Ако наистина го иска, задължително трябва да опита на второ класиране!

Общи условия

Активация на акаунт