За класирането почерпи, към училището бягай ти - 7 клас /26.06-02.07/

• 178 139
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 570
  • София
 dildes, вижда се само училището и паралелката по която детето е прието. Ако не е по първо желание тези нагоре и надолу по списъка не се виждат в раздела "Класиране". Тях може да си ги виждате в раздела "Желания"

# 571
  • София
dildes, вижда се само училището и паралелката по която детето е прието. Ако не е по първо желание тези нагоре и надолу по списъка не се виждат в раздела "Класиране". Тях може да си ги виждате в раздела "Желания"

Аз в желания ги виждам, но не виждам къде още е класиран, това щеше да ми е интересно  Mr. Green

# 572
Ами, като разгледате статистиката ще видите къде би бил класиран.

# 573

Аз в желания ги виждам, но не виждам къде още е класиран, това щеше да ми е интересно  Mr. Green

Никъде другаде, освен в паралелката и училището, която се вижда в класирането.

# 574
Някой знае ли минималния бал за СМГ с НЕ ?
Минимален бал не знам, щерката е с 489.000 и е приета.

# 575
  • София

С 487т. се влиза, а с 483 т. /според форума/ - не. Някъде между двете е минималният бал.

# 576
Имам сигурно тъп въпрос. Но понеже и на други познати деца е така малко ме учудва.
В системата на МОН излиза само едно училище, че са класирани децата. Малко ми е чудно, защото има детенце, което е писало квартално училище, въобще не елитно, където се предполага че ще е приет на първо класиране, а въпросното училище не излиза. Излиза само по-предно желание, което със сигурност приема е с по-висок бал. И всъщност не мога да разбера, само най-предното желание ли се вижда в системата, въпреки че децата са приети и по-други макар и по-нежелани, или просто са приети само в едно училище  newsm78

По-предно желание, значи по-желано желание. Може на детето да му стига бала и за всички по-нежелани паралелки, но системата го класира на на-желаното му желание, т.е. ако въпросното квартално училище е по-долно желание, а на детето му стига бала за по-горно желание - системата го класира там - на по-горното. И всички следващи са "задраскват", съответно не излизат по никакъв начин. Вижда се само това, на което си класиран!

Класацията ти дава само едно единсвено място! Не всички за които би ти стигнал бала!

# 577
Какво да й гледаме? Коментирано е многократно в темата и линкове са пускани. Йорданка Благоева редовно черпи информация от форума.

# 578

С 487т. се влиза, а с 483 т. /според форума/ - не. Някъде между двете е минималният бал.

Според мен 485 е границата за немската на СМГ от това което чувам.

# 579
К #Crazyога ще има статистика за София.

# 580
  • София
Личи си, че редовно следи бг мама  Laughing

# 581
К #Crazyога ще има статистика за София.
Задавате все едни и същи въпроси.  Mr. Green
Питай Ваня Кастрева.
Иначе още преди часове пуснах кога е излязла миналата година, ако това може да е някакъв ориентир.

# 582

Откровено не ми харсват размислите на база опитът... (в съобщението на РУО-Русе)... Това би подвело някои деца да се откажат от второ класиране!
 Shocked

# 583
И аз много исках 91 НЕГ, но щерката остана непоколебима и немските не ги писахме изобщо.

Приета е в испанската с френски.Това е желанието й и ще се записваме.
Бал 451.

Честито на всички. bouquet

# 584
Ние приключихме. Приети сме на 9-то, т.е. нашето реално 1-во желание. Hug Утре се записваме.
За статистика - гр.София, 32-ро, чуждоезикова - АЕ ;ИЕ, бал 343
Много сме щастливи. Ще се ходи на японски ресторант!
Успех на всички!
Нещо не разбрах, защо първо желание е на девето място?

Общи условия

Активация на акаунт