За класирането почерпи, към училището бягай ти - 7 клас /26.06-02.07/

• 178 128
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Аз нямах възможност тогава да свалям, бях на тел, затова попитах тук. Една потребителка в онзи момент сподели също, че статистиката вече я няма. А и първоначалната реакция на служителката, врякаща, че още няма официална информация и откъде майката разполага с такава, не ми изглежда много читава. Освен да е на човек, чието място не е там. Няма да е единственият. Иначе съм мноооооого далеч от идеята да оправдавам действията на неинформирани, но  за сметка на това мрънкащи родители, пък били те и познати.

# 706
Аз продължавам да виждам статистиката. Изчистих кеша и пак я виждам и я свалям.  Thinking

С директната връзка файлът се отваря. Но на самия сайт на РУО - София няма връзка към файла или аз поне не мога да намеря такава. Тоест, не са махнали файла от сървъра, а само връзката към него.

# 707
Конвертирана статистика и за Пловдив: Min/Max Бал - Пловдив

# 708
Хм. Като отида на прием след завършен VII клас, виждам връзката.
Ще пробвам и аз от друго устройство, въпреки че чистих кеша.
Редактирам се. И през телефон, и през таблет, пак я виждам.

# 709
  • София
Може ли някой да каже къде се намира файла със статистиката! Изтеглих го от линка на Дидева. Но искам да знам къде се намира, за да мога да го намирам и след другите класирания.

# 710
Може ли някой да каже къде се намира файла със статистиката! Изтеглих го от линка на Дидева. Но искам да знам къде се намира, за да мога да го намирам и след другите класирания.
РУО - София-град > Прием на ученици> Прием след завършен VII клас

# 711

След като си изчистих кеша (Ctrl-Shift-Delete), вече и аз го виждам ето тук:
http://www.rio-sofia-grad.com/web_folders/appl_files/appl_main_7klas.html

# 712
  • гр.София
РУО - София-град > Прием на ученици> Прием след завършен VII клас
Точно по същия начинн си отворих файла на телефона и го свалих, малко след това, от компютъра пробвах,  във времето на предишния ми коментар, и файла го нямаше. В момента има. Аз го видях с очите си. Свалян или не важното е,  че не намирам разлика, поне за училището и паралелките, които късаят нас.

# 713
Обработен файл за Сф: Min/Max Бал - София

# 714
Здравейте!

Честито на всички деца, приети в добри училища и късмет на другите на второ класиране!

Нямам възможност да чета темата, а на първа страница не виждам инфо - какви документи да носим за записване в новото училище?

Благодаря предварително  Hug

# 715
  • Бг-мама
Здравейте!

Честито на всички деца, приети в добри училища и късмет на другите на второ класиране!

Нямам възможност да чета темата, а на първа страница не виждам инфо - какви документи да носим за записване в новото училище?

Благодаря предварително  Hug
Влезте в сайта на училището в което сте приети. Там би следвало да ги има.

# 716
Аз ще нося само свидетелство за завършено образование - оригинал.
Трябват два формуляра, които мисля, че се дават на място.
На по-късен етап бележка от училището - отпусно, здравен картон и бележка за имунизации.

Последна редакция: вт, 27 юни 2017, 20:24 от elyam

# 717
  • София
Здравейте дами,

Детенце е прието на 1-во класиране по 1-во желание  Grinning - 73-то/Втора немска!
Много сме щастливи!

# 718
  • София
Аз ще нося само свидетелство за завършено образование - оригинал.
Трябват два формуляра, които мисля, че се давам на място.
На по-късен етаб бележка от улището - отпусно, здравен картон и бележка за имунизации.
Евентуално + акт за раждане /копие и оригинал за сверяване/

Последна редакция: вт, 27 юни 2017, 19:17 от Evа

# 719
  • София
Здравейте,
Какво се случва ако не се подаде молба за участие във второ класиране?
Дъщеря ми е приета в 18 СОУ ,но няма да се записва ,не желае да и го пазят.
Ще участва ли във второ класиране без молба / в момента сме извън София /

Общи условия

Активация на акаунт