Целувате ли децата си?

• 14 614
  • 382
  •   1
Отговори
# 135
И аз така - целувам непрекъснато, че като порасне... не се знае.

Joy

# 136
да,даже прекалявам-започват да ми се дърпат понякога

# 137
  • София
Едва ли има майка, която да не целува децата си.... по скоро не давам на други да я целуват, от хигиенна гледна точка. Когато порасне и се заема с възпитанието по-скоро ще я лиша от други неща, но от нежност и любов- никога! Hug Heart Eyes

# 138
Не само че я целувам,ама като почна и спирка нЕма.
Сигурно твоята приятелка нещо се е сбъркала    newsm78

Последна редакция: пн, 08 май 2006, 16:14 от ЯНЕВА

# 139
  • на село
Целувам ги и още как  Grinning и двете  Simple Smile.
Голямата до преди 2-3 години задължително си търсише целувките за лека нощ, е сега порасна и е по -различно .
А малката като се стисне за врата ми и много обича да се гуши .

# 140
Целувам си ги естествено моите съкровища! Heart Eyes

# 141
  • Севлиево
Целувам я не само у дома, но и навън. Обичам детето си и ще си го целувам  Peace Не мога да разбера тези, студените хора, които не показват чувствата си Rolling Eyes На детето трябва да се показва /освен да се доказва/ любивта, за да расте здраво и самоуверено  Peace

# 142
Охоо, целувам си я ами, как иначе... Laughing Постоянно я мляскотя    love001 , като почна немога да се спра понякога. Rolling Eyes

# 143
Целувам я постоянно баща и също все я мляска  Mr. Green не можем да се отлепим от нея :love:

# 144
Целувам я естественно, от както се е родила не съм спряла да я целувам ... Тя сама идва вече да ни целува, да не съм луда да откажа на детето си ...  Heart Eyes  зарази - глупости на търкалета  Sick
Тая твоя приятелка май не е с всичкия си ... сори за последното  Peace

# 145
Целуваме се, разбира се! И аз и го целувам, и бащи му, а и той сам си търси целувки и идва да ни нацелува! Това е толкова естествено! Не мога да ги разбера тия родители  #Crazy!!!

# 146
Разбирасе, че се целуваме ,че когато пораснат няма да ни дават.Но не понасям ,когато друг започне да я мляска (например свеки Naughty)

# 147
Целувам го непрекъснато - като става и ляга и винаги, когато мога.

# 148
  • Карлово
Постоянно, непрекъснато и навсякъде.

# 149
Разбира се, че я целувам непрекъснато и навсякъде. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт