Целувате ли децата си?

• 14 616
  • 382
  •   1
Отговори
# 120
Целувам ги много да. И преди баня и след баня и по всяко време. Peace
Peace

# 121
Гушкам и целувам Яна постоянно. Не си представям нещата по друг начин Grinning

# 122
Прегръщам я, целувам я и винаги й казвам, че я обичам /нищо, че още не разбира/.
Не мисля, че това има нещо общо с разлигавването  Wink

# 123
Постоянно я целувам - не мога да се сдържа Wink
Peace

# 124
Обичам да я обсипвам с целувчици Heart Eyes

# 125
Целувам ги. Те обичат мама да ги гушка и целува. Въздържам се, когато съм болна.
Чувала съм, че дете се целувало само, когато спи, за да не се разглези.   #CrazyНе съм съгласна с това.

# 126
е как без целувки. Какво по - нормално от това. Много ме е яд на таз "бабина" мисъл, че децата се целували само докато спят.
В първия месец не съм си целувала толкова много рожбицата - то докато свикна с нея, докато се появи нещо по - голямо, дето да има къде да целунеш. А сега няма спиране, навсякъде - по личицето, по косичката, по гръбчето, че и по запотените от много тичане крачета Simple Smile И преди и след баня и особено след, защото ухае вълшебно ... какво да обяснявам, нищо по - естествено няма от това.

# 127
Да, целувам я постоянно.

# 128

Чувала съм, че дете се целувало само, когато спи, за да не се разглези.   #CrazyНе съм съгласна с това.

Има малко логика в това  Thinkingсъдя по моята глезорана защото малко да почнеш да и се радваш и целуваш и тя веднага се е разточила ooooh!. Но пък въобще да не се порадваш и погушкаш детенце това  newsm78 и аз не го разбирам.
Гушкам  си я и си я целувам нищо че е глезена нали си е моя и я обичам  Laughing

# 129
  • София
Непрекъснато си го целувам.  love001

# 130
естествено- за децата любовта и нежността е едно от най-важните неща Heart Eyes

# 131
Само това правя,като ги видя и ми потичат лигите.Как пък няма да се ограничавам да го правя,такива педанти и философи,дето развиват теории за разглезване и т.н. хич не ги слушам,това са глупости.

# 132
Непрекъснато! Обожавам да я целувам!!!  Heart Eyes Спирам само, когато нещо не се чувствам добре и гледам да се оправя по-бързо и да я почна пак!!!  Laughing Тя има моменти, когато се гушка много и иска да я целувам, а има и такива, когато не се дава много, много... Мисля, че на децата трябва да им се показва любовта - какво по-силно от майчината?

# 133
Непрекъснато го мляскам.Какво да направя?!Не мога да се удържа....  love001 smile3541

# 134
Не мога без да я целувам Grinning, правя го непрекъснато, а това ми действа "наркотично" и си я цункам. цункам, навсякъде и по- всяко време Hug

Общи условия

Активация на акаунт