Целувате ли децата си?

• 14 621
  • 382
  •   1
Отговори
# 105
Целувам го много и навсякъде. Според мен е много важно децата да растат в любвеобилна среда. Приятелката ти вреди н ддетето си като не го целува

# 106
  • ГО
ОООООО целувам и то по много.Не само аз ами и баща му и бабите даже.Е те се ограничават малко ама аз.....Много го целувам.Откакто го поех в родилния дом го мляскам постоянно.Не се удържам просто.

# 107
Ооооо, целувам на всякъде и по много и малкото и баткото и хич не се притеснявам че ще ги разглеза като мъже или че ще им лепна зараза от мен  Shocked

Когато даряваш обич ще получиш такава  Heart Eyes

# 108
Целувам навсякъде и доста често.Като изключа случаите,когато съм болна.

# 109
  • София
Целувам я постоянно и навсякъде!
И аз така, просто не спирам да го мляскам.

# 110
Целувам я-непрекъснато, и където сваря!Като я съблека да я къпя на голо голямо мляскане пада!

# 111
Ами да, разбира се! Grinning Hug

# 112
Целувам ги и двете, навсякъде и постоянно им повтарям, че ги обичам.
За мен е важно да израстват в атмосфера на любов.

# 113
  • София
Целувам я-непрекъснато, и където сваря!Като я съблека да я къпя на голо голямо мляскане пада!
И аз така.

# 114
Да и то доста често ,защото още малко и няма да ми дава да го целувам тъй като ще целува гаджетата си.

# 115
  • София
Целувам я още от 10тата минута, след като се роди, като ми я донесоха веднага започнах да я целувам по главичката. На ден сигурно по 100 пъти я целувам.

# 116
  • Варна
Здравейте! Това е първата ми публикация и се надявам да повлече крак и да успея да се впиша успешно в "големия ви и сплотен колектив".  Simple Smile Имам двама сина-Светлин на 5г. и Александър на 3 м. И двамата ги цечувам. Ежедневно и количествено средно към много.  Grinning Не мисля, че ги разлигаввам, по-скоро им казвам по още един начин, че ги обичам!  Hug

# 117
Разбира се, че го целувам  Heart Eyes
Има ли майка, която не го прави  Thinking

# 118
И аз така - целувам непрекъснато, че като порасне... не се знае.

Peace
и аз съм на същия принцип!

# 119
  • Пловдив
Постоянно и навсякъде целувам и гушкам дъщеря си. За мен това е начинт да общуваме и да изразя любовта си! Но не всички обичат да целуват или да бъдат целувани, или просто не могат/не са възпитани/ да изразяват чувствата си по този начин,така че всеки  си гледа децата както намери за добре и според разбиранията си.

Общи условия

Активация на акаунт