Целувате ли децата си?

• 14 641
  • 382
  •   1
Отговори
# 270
  Нон стоп гуши и цуни правиме Heart EyesНе мога да се сдържа като го погледна моето слънце Heart Eyes

# 271
  • Варна
О-о-о-о, ДА! Обожавам да го целувам и гушкам това малко, сладко, нежно същество! Целувам го навсякъде, и по устата /а преди си мислех, че някои майки прекаляват/.
След година-две сигурно ще почне да се дърпа и бяга от мене, така че сега ми се е паднало.  Hug

# 272
да особено бебо постоянно  remybussi

# 273
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Целувам го много  Hug
Доскоро не ми даваше, ама сега се е поотпуснал, и даже отвреме навреме сам си подава муцунката и ме целува.
Истината е, че това е най-сладката целувка на света!  lovekiss

# 274
  • там някъде около Пловдив
Няма нищо по блажено от това да си целуваш детето  си Hug
Мен моята майка явно не ме е целувала,когато съм била малка(нямам никакъв такъв спомен),защото аз мразех да ме целуват разни хора  Twisted EvilНо пак за сметка на това сега си наваксва  Mr. Green Сигурно и на нея са й казали,че ще ме разлигави  Grinning

# 275
Непрекъснато  love001! Обожавам да го целувам  love001, гушкам Hug и той да ме прегръща с малките си ръчички. Всичко това е голям ужас за бабите, които смятат, че така ще го разглезя Shocked. Според тях детето се целувало само, когато спи, за да ,, не ти се качи на главата,, ooooh!

# 276
да по много Party

# 277
Да много, особено по гушката и крачетата- много обича и мърка като коте

# 278
  • Толбухин
Та аз ако не го целуна 100 пъти на деня заначи съм болна.

# 279
  • Варна
И аз и татко й постоянно си я гушкаме и целуваме  Simple Smile
Това е толкова страхотно усещане  Heart Eyes

# 280
Целувам го разбира се. Целувам го постоянно,  навсякъде и по много. Сега му е времето. Като стане кисел пубер ли да го целувам?

# 281
Още не съм станала мама  Flutter, но мисля, че най-добрият начин да се изрази обичта към децата  newsm32 е да си ги гушкаш и целуваш непрекъснато, за да чувстват, че са обградени от истинска ЛЮБОВ  Hug Two Hearts!!!

# 282
четох в една статия, че zа да расте добре детето трябва да бъде целувано много  Wink zатова да сме обсрнели внимание на целувките и особено при момченцата, които поърядко били целувани  Hug

# 283
Целувам го по много и непрекъснато. Wink

# 284
  • Варна
Постоянно, когато ми е под ръка!  Grinning Баща и също, та и е писнало май.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт