Целувате ли децата си?

• 14 656
  • 382
  •   1
Отговори
# 255
постоянно

# 256
За пръв път се замислям, че целувайки най-скъпото си ще му пренеса зараза  newsm78 То по тази логика дай да си ходим из къщи с маски, найлонови шапки, ръкавици, калцуни и т.н.....

Разбира се, че целувам бебка и то непрекъснато. Е, може би прекалявам, но нали сега още не може да протестира  Joy Ама как човек може да се въздържи за нагушка едно сладко мъничко бебче  Thinking Виж относно целувките от страна на други хора /извън най-близките разбира се/ имам доста резерви.

# 257
Целувам я много и на всякъде. А вече и тя мен  Wink

# 258
Непрекъснато.... Flowers Sunflower

# 259
# 260
Абе как няма да го целува бе! с мъжа си не се ли целуват? така обменят ли си бактерии? Ми те бактериите са навсякъде и микроби и всичко. А вирусите и с целувка и без целувка си се хващат /зависи какви са/. то е ясно, че майката и бебто са носители на едни и същи бактерии и това е нормално, така и имунитет се гради. Луда жена! Не че я съдя де, но дете се гледа с обич, не със страх!

# 261
  • Велико Търново
Целувам я навсякъде по всяко време!Дори така се приспиваме вечер като я целувам по очичките и главичката.Тази мама да вземе да си нацелува бебока,като тръгнат по гаджета,ще искаме,ама няма!Личен опит!

# 262
Целувам си я непрекъснато и навсякъде  Laughing

# 263
Аз също целувам постоянно децата.Дори баткото който е вече голям-на 11 години си го гушвам и целувам винаги когато мога.  love001

# 264
Целувам я, навсякъде и по всяко време, дори понякога и през ноща, като се събудя ......

# 265
Целувам го постоянно и навсякъде Grinning

# 266
Целувам я когато ми падне. Много ми е кеф като я нагуша и започна да я цункам по бузките.

# 267
Да целувам ги навсякъде и по всяко време Peace

# 268
Целувам много и навсякъде  Heart Eyes

# 269
Целувам го мн. и навсякъде Laughing, не мога и да си помисля, че няма да го целувам и милвам

Общи условия

Активация на акаунт