Целувате ли децата си?

• 14 610
  • 382
  •   1
Отговори
# 75
Целувам я много. Тя е на 8г.
Когато раждах, настинах, излезе ми и херпес на устната и  я гледах 10 дена с маска на устата. Това бяха най-кошмарните дни  - не можех да я целувам.
Като се оправих я целувах, но без бузите, че се оприщваше.

# 76
естествено,целувам я постоянно и навсякаде
4е как ина4е да и се радвам,а и тя си умира от кеф като го правя
лудост е да не си целуваш детето

# 77
  • София
Вече е почти на 16 год., непрекъснато я целувам - така порастна с целувки и много обич. Heart Eyes

# 78
И аз целувам много но,когато съм болна преустановявам.Синът ми е на 10год и него много си го гушкам и целувам. Heart Eyes

# 79
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Целува си я постоянно,физическият контакт е много важен за бебчетата.Таткото също я целува и гъделичка и тя много се кефи.

# 80
Обожавам синът си и го целувам много и постоянно

# 81
Като беше малка я целувах постоянно. Тя беше една дунда, че направо ми идеше да я изям,не само да я целувам.
Сега обаче виждам, че почва повече да се дърпа и не мога като преди. Често и казвам как като по малка нямаше мърдане и си я правих каквото си искам,но децата растат и все по малко и по малко дават да бъдат лигавени. Сега времето за най-голямото ни гушкане и целуване е като я сложа да си ляга. Тогава пък аз едвам се отървавам от нейните целувки. Не че и искам де, но все пак трябва и да се спи  Simple Smile
Дано твоята приятелка не съжалява един ден, че не е гушкала и целувала на воля малкото си бебче.

# 82
  • Пловдив
Като майка на бебе родено в седмия месец мога да кажа, че целувките не са противопоказни за крехкия бебочески организъм  Mr. Green Винаги съм целувала и гушкала силно сина си. По много и често. Направо се чувствам като пристрастена на моменти  Laughing. Единствено в началото избягвах да го цункам по бузките и ръчичките, но постепенно завзех и тази територия  Grinning

# 83
  • Варна
Постоянно го целувам

# 84
Целувам , чак го изяждам. Когато порасне зам ли? Не виждам да има противопоказания. Даже ревнува  , когато баща му ме целува.

# 85
Целувам го непрекъснато-с повод и без повод ,докато спи, яде ,будува...Искам да го изям от целувки . Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 86
  • София
Целува си я постоянно,физическият контакт е много важен за бебчетата.Таткото също я целува и гъделичка и тя много се кефи.
Peace

# 87
Целувам го непрекъснато, лошото е, че и по устата го целувам, не мога да се стърпя  Confused

# 88
  • София
И аз го целувам, почти постоянно. Не мисля, че това е начина по който се разглезват децата.

# 89
Целувам я редовно, дори имам ритуал преди лягане, ако не я нацелувам не мога да заспя...
Но и аз съм чувала такива 'мъдри' съвети, че не било хубаво, обаче никой не изтъква логична причина защо да не е.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт