Целувате ли децата си?

• 14 602
  • 382
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Целувам, гушкам, мачкам, само да ми паднат в ръцете.
Целувай сега, защото като отхвръкне малко и почва да не стои. Иска да си продължи играта, вместо да стои да я целувам.

# 61
Като беше съвсем мъничка,не съм я целувала по лицето и по ръчичките,защото кожата и е много чувствителна ,не давах и на роднините Naughty,.,но иначе навсякъде другаде съм я целувала.Знам,че съм била права,защото когато стана на 2-3 месеца,дойдоха бабата и лелята на мъжа ми да я видят.И двете бяха с червило и въобще не се замислиха над това,ами и го размазаха по лицето. #Cussing outНаправо ми причерня.Някои хора не се съобразяват и това е!
Аз си я целувам по червените бузки Thinkingхм,не помня ,откога точно,сигурно от 5.-6.месец.
Сега постоянно се мляскаме наляво-надясно и тя много обича да ме целува.
Мисля,че всяка майка си усеща инстинктивно нещата...

Последна редакция: пн, 08 май 2006, 23:07 от Amarena

# 62
Ние я скъсваме от целувки от пъевия ден, защото просто по друг начин не можем. Синът ми е на 4 г. и още много го целуваме. И да не е правилно, по друг начин не можем!

# 63
Не спирам да го целувам:) Непрекъснато:)Навсякъде:)

# 64
  • София
Че ако детето си не целувам, кой друг Simple Smile
Последната целувка за деня е като я завивам в леглото Simple Smile

# 65
Това да не е някакъв майтап - иска ли питане?!?!  Rolling Eyes.
Та те децата как да се развиват нормално и да растат без любов и ласки, а пък и може ли човек да се въздържи .... 

# 66
Откакто поех малката в ръцете си, не съм спирала да я целувам. Навсякъде. По много. Постоянно.

smile3521

# 67
  • София
НЕПРЕКЪСНАТО!Просто не мога да се спра  Crazy  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 68
  • Кори Селести
Целувам бузите им, гушките им...всичко,
целувам там, където зная, че обичат... Mr. Green

Глупости пълни са това с бактериите. Просто приятелката ти е суеверна и се води по приказките "дете се целува само когато спи"...
Пропуска единственото време, когато може да целува детето си. За мен това е прахосничество  Peace

# 69
Постоянно го целувам Heart Eyes Надявам се, моментът, в който вече няма да ми позволява подобни своеволия, да е далеч, далеч в бъдещето(като се ожени чак, примерно Crazy)

# 70
Направо го изяждам от целувки и всеки удобен момент си го гушкам, макар че вече проявява мъжкото в себе си и понякога ми се дърпа  Joy но все още няма накъде да ми избяга ! Иначе много майки не целуват децата си по личицето, защото оставали червени петна  Rolling Eyes

# 71
  • с/у ОколоМръсТното
Моите деца от целувки пораснаха...

# 72
ДА, раззбира се

# 73
И аз постоянно я целувам, но малката много се изприЩваШе по бузите. Педиатърката ми постоянно ме предупреждаваШе да я целувам само по главичката, но аз все не можех да се въздържам. Така и до ден днеШен. Вече не пъпчасва слава богу, та си я целувам на воля. То сега му е момента, като порастнат и да искаШ няма да ти дава да я лиготиШ Mr. Green

# 74
Целуваме ги - и аз, и таткото Grinning Големият вече не дава много-много, но обикновено успявам да си "открадна" целувка за "лека нощ"  Wink А малкият го мляскам почти непрекъснато, направо бузките му изяждам Mr. Green Поне той още не ми отказва Wink

Общи условия

Активация на акаунт