Искам да кажа ... (128)_26.06-02.07

• 59 154
  • 576
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Аууу, Тонка, дискриминацията как я приема мъжката част от колектива?
Фирмата ни е разположена на два етажа и тук, на нашия, в момента е само един мъж, който прие стоически шефското решение. Но и да негодуваше, какво ми пука, нали аз си отивам.  Laughing

Ако ви затрябват НЕработни колежки, свиркай,Тони  
Джена, не допускам конкуренция!  Naughty  Mr. Green

# 391
  • Sofia
Джена, само дъщерята иска да ходи. Simple Smile Нито аз, нито мъжът ми държим, а Борис във водата не влиза. Така че за него е все едно къде е, стига да има басейн.
Hug сигурна съм,че има как да я уговориш и компенсираш.
Тъкмо оцених плюсовете на автоматика.
Скрит текст:
Паркирах на сянка,под наклон,пред една стена и не умирам от страх,че при тръгване, ще отцепя задницата в стената.Ама бая се кумих,докато кандисам да се пробвам. Че имам опит от миналата година  hahaha.Аха да потегля нагоре и тя тръгва заплашително надолу и назад  Shocked.Ама то си трябвало с ръчна да се тръгва за такава маневра.Ех,....естакадата,ако помнят някои-баш за това се учи такава маневра.
Тони,не се прави,ти си умятна и работна,само се прикриваш  Crazy! Аз се прикривам за обратното  hahaha.

# 392
Рая, гледах го и аз Лидълския, но нямах отзиви за него.
Не че ми трябва пасатора и миксера, но като са ги сложили. Simple Smile Ще вляза днес пак да го огледам по-добре.
Аз го имам и ми върши супер работа.
Аз запалих поне 5 дружки, и всички си го ползваме от години. Железен е, не стъклен  Mr. Green

# 393
Ей, какви сте!
Отивам да зяпам в Лидълския сайт.
Помня естакадата....ама това щото имам добра памет(вие сте свидетели), а не че съм стара.  Mr. Green

# 394
  • Варна
Отпуска, здравей!!! Официално приключих работната седмица. Следващите две смятам да се отдам на дъщеря ми, някои книги и 2-3 пъзела, които отлежават и чакат ред. Всичко това на климатик, с голямо кафе за компания, а частта с дъщерята - в басейна в двора на майка ми. Завиждайте Simple Smile

# 395
Отпуска, здравей!!! Официално приключих работната седмица. Следващите две смятам да се отдам на дъщеря ми, някои книги и 2-3 пъзела, които отлежават и чакат ред. Всичко това на климатик, с голямо кафе за компания, а частта с дъщерята - в басейна в двора на майка ми. Завиждайте Simple Smile

Аз пък няма  Mr. Green, защото всеки път, когато съм усетила завист след това ми се е случило нещо гадно. Пожелавам ти пълен релакс и блаженство   Heart Eyes

Да се похваля и аз- 6,00 успех, за поредна година  Hug

# 396
  • постоянно
Тонка,
 шефа да не е Сандо , че да ви пуска с мисълта да пишете повече тук , а той да чете  Mr. Green  Laughing

# 397
  • София
Тони,не се прави,ти си умятна и работна,само се прикриваш  Crazy! Аз се прикривам за обратното  hahaha.
Много моля, все пак имам изграден форумен имидж и гледам да си го поддържам. Но каквото и да си говорим, аз съм си с вроден талант - мързел.  Mr. Green Само за обикаляне на магазини нямам умора. И за лежане на плажа също.  Sunglasses

Тонка,
 шефа да не е Сандо , че да ви пуска с мисълта да пишете повече тук , а той да чете  Mr. Green  Laughing
Хер, прави си ти майтап, ама като ти прочетох поста първоначално не вдянах, а изтръпнах, понеже шефът ми е с близко галено име до Сандо.  hahaha Рекох си, че съм напълно и безвъзвратно разкрита. Не че е сложно човек да ме открие, ако си го постави за цел.

Прекрасна почивка и усмивки пожелавам на всички отпускари.  Hug

На мен ми е много, много лятно и приповдигнато. Вече съм надула климатиците и съм вирнала крака на дивана. Детето е на село, мъжът ми е с подсигурено ядене за през уикенда. Аз съм с три големи кутии сладолед във фризера, щото се е видяло, че тая година на плажа ще покорявам само с чар, но не и с фигура. Довечера сме традиционно със съседите навън. Та няма от какво да се оплача, пу-пу.

# 398
А аз чак сега сколасах да сложа едни бутчета за вечеря да се пекат и въобще не ми е лятно, а направо Дубайско-Сахарско.

# 399
Даун, радвам се за развръзката.

# 400
Джено, идвам на уроци, защото остават и с преспиване Simple Smile. Сега са се стоварили на топло вътре, а аз излязох за цигара.

Утре съм казала да си правят сами закуска обаче.

# 401
Даун, не успях вчера да пиша, но те мислех! Радвам се за положителната развръзка от срещата. Дано да спадне напрежението сега!

Баси, едвам оцелях днес. Спряхме производството заради жегата, не е човешко просто за хората. Ние правихме ревизия, с надеждата, че поне в складовете ще се живее... Нищо такова, едвам изкарах. Но пък, на пук на отвратителния месец, реализираме просто чудесни резултати и съм много доволна.

Планирам почивните си дни да ги изкарам като Тонка - на дивана, на климатик, със сладолед. В неделя имаме запазени места за басейна в наше село, ама ако е такава мръсна жега няма да ида.
Даже смятам още от сега да заема позата...

# 402
  • Sofia
Ние доволно плажуваме още  Party. Чакаме и каката да дойде,че ще я карам на Джулая на Камен бряг  Sunglasses.

# 403
Ад беше в 17ч като излязох от работа, но трябваше да отида зо града. Жив човек нямаше по улиците почти.
Раздаваха вода и фанта безплатно.

Санирането продължава с пълна сила, вече са започнали смяна на дограмите и в жилищата, другата седмица ще стигнат и до нас.

# 404
Ужасна жега е, сварих се докато се прибирах. Но се разхладих добре с едно сладоледче. Grinning
Нямам апетит, нищо не ми се яде. Но все пак ще хапна една салата, колкото да не е без хич.

Общи условия

Активация на акаунт