Искам да кажа ... (128)_26.06-02.07

• 59 164
  • 576
  •   1
Отговори
# 375
Много як паркинг!

# 376
 bouquet DOWN!!!!

На всички, които са на морето пожелавам лежерна и готина почивка.

Аз да кажа, че вече цяла седмица съм на НВ ВМХ, което за мен си е един малък рекорд. И алкохол не пия. То не че някога съм пила, по 1-2 чаши вино, но сега и това спрях. Прегрешила съм с 1/2 крем брюле и съвсем малко натурален, черен шоколад, но за сметка на това ям доста малко. Няма някаква разлика засега, но съм твърде решена да си продължавам. Само плодовете са ми зор голям, искам да се тъпча с плодове ама .. тц.
Вчера като се прибрах бях страшно изнервена. Имах много  работа, изгоря ми хард диска на работния компютър, поемам нов проект, по който бях като в небрано лозе, тичах след работа до банката и закъснях, уговорихме ипотечния кредит, после висях в задръстване. Че като се разлютих още повече. И в момента, в който се прибрах и реших, че така не може, си направих една 20 мин медитация, една сладурана я води в youtube, после една 40 мин бавна ин йога... и бях чисто нова!!  Crazy Ама буквално!! Чувствах се лека като перце. Днес мисля пак. Много ме успокоява и ми е много приятно. Иначе зверски ми се спиииии

# 377
  • постоянно
Руми, къде е това хубаво море ? Заприлича ми на Сарафово , но сигурно греша  Hug

# 378
Хер, Свети Влас  Peace

# 379
  • Варна
Браво, Даун!  Hug
Аз си получих сокоизстисквачката вчера и от време на време правя сок. Simple Smile
И разни добавки ми препоръчаха, да ме подсилват. Пристигнаха и те днес.

# 380
  • постоянно

Не съм толкова далече все пак  Heart Eyes

Весела почивка  bouquet

# 381
Аз от 2г. искам да си купя чопър и все не си купувам. Simple Smile

Споделете ако имате, какво трябва да гледам? Искам със стъклена купа, но с каква мощност, не съм сигурна.

И почивка за морето още не съм резервирала. Като гледам, накрая ще се разминем с него.

# 382
Сесил аз имам на Беко, който получих като подарък към миялната. Много е добър, със стъклена купа лесно се използва даже имаше и приставка за майонеза, която обаче не мога да си я намеря. Препоръчвам с две ръце.

# 383
  • София
Сватя, много се радвам за теб и добрите новини.  Hug Приятно изкарване с гостите!

Вчера се сдобих с нов парфюм - Quatre на Boucheron и съм много доволна от него.
Скрит текст:

Изобщо не го бях чувала, но ми хареса от една съседка (тази, която ми даде списък с парфюми, с цени на едро). С уж набитото си око на познавач, парфюмите са оригинални - с холограмен стикер и перфектна опаковка. Но на 100 % мога да потвърдя, само ако си взема моя любим парфюм.  Wink

Шефът току-що мина и каза дамската част от колектива да си ходим. Отивам си вкъщи да надуя климатиците и да свърша набързо някаква домакинска работа, за да не пипна нищо през уикенда.  Crazy

Остават ни точно две седмици до лятната почивка!  Heart Eyes

# 384
Сесил, ако си знаеш кога ти е отпуската много лесно се планира и планува море. Стига да знаеш какво търсиш. Стъклената купа не е ли по- вероятно са се счупи?

Аууу, Тонка, дискриминацията как я приема мъжката част от колектива?

# 385
Аз от 2г. искам да си купя чопър и все не си купувам. Simple Smile

Споделете ако имате, какво трябва да гледам? Искам със стъклена купа, но с каква мощност, не съм сигурна.

Чопър блендер ли е всъщност  newsm78 Ако да, с 1000 ръце препоръчвам лидълския, мисля, че точно тази седмица го има, розов ако не се лъжа от брошурата. В комплект е с пасатор и миксер. Това е ежедневно ползван уред у нас, режа на него всичко- лук, моркови , меля домати, орехи, бисквити. Обожавам си го просто. Не знам защо държиш на пластмасова купа, за мен това е е важно, а този е ужасно евтин и си струва всяка стотинка.

Отивам да си получа комисионната от Лидл за реклама  Mr. Green Шегувам се, но този блендер, хлебопекарната и кафемашината им минават по качество доста набедени за маркови и струващи 3 пъти повече  Peace Казвам го от личен опит с уредите

# 386
Тонка, разкошен е този парфюм и ме е яд че не си го купих от летището.

mariat, знам кога ми е отпуската, но или не ме устройват условията по хотелите, или цените.
Само преди месец хората са резервирали с по едно 200лв. надолу за същите периоди.

Рая, гледах го и аз Лидълския, но нямах отзиви за него.
Не че ми трябва пасатора и миксера, но като са ги сложили. Simple Smile Ще вляза днес пак да го огледам по-добре.

# 387
  • Sofia
Шефът току-що мина и каза дамската част от коликтива да си ходим.
тамън човек  е тоз шеф  Peace.Ако ви затрябват НЕработни колежки, свиркай,Тони  Mr. Green.Честит ти парфюм  Peace.Да се подреждаме да поръчваме,освен  Mr. Green,пък теб ще държим отговорна после, ако нещо не е както сме го искали  Whistling.
Сесил,ако няма мераклии за море, хич не си го слагай на сърце, че не сте отишли!
Някак задължително се задава тоя въпрос през лятото,от познати и непознати: "Кога ще ходите на море?". И човек започва да се обяснява/оправдава... Thinking

# 388
Джена, само дъщерята иска да ходи. Simple Smile Нито аз, нито мъжът ми държим, а Борис във водата не влиза. Така че за него е все едно къде е, стига да има басейн.

# 389
Рая, гледах го и аз Лидълския, но нямах отзиви за него.
Не че ми трябва пасатора и миксера, но като са ги сложили. Simple Smile Ще вляза днес пак да го огледам по-добре.
Аз го имам и ми върши супер работа.

Общи условия

Активация на акаунт