Искам да кажа ... (128)_26.06-02.07

• 59 173
  • 576
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро, момичета!
Благодаря ви отново! Другата седмица си вадя книжката и се мятам на пасатко, че работа ме чака на къщата  Mr. Green

И тук е мръсна жега, направо едва се изтрайва. Вчера и днес съм гледачка, вземам малката на кумицата от градина, че тя е на работа. Снощи го изпържих това дете в парка. В 6 и по сенките пак си беше ужас. А на нея и се играе и не можах да я прикоткам да се скрием в някое кафе  hahaha Да не говорим, че парковете не са за асоциалки като мен  Mr. Green Днес ще се пъхнем в някой детски клуб на климатик, че се не трае. Имам и много задачки извън офиса и направо не знам как ще се понеса по улиците да ги свърша. Ама от понеделник ги отлагам и вече няма на къде...

# 226
Добро утро!

С Али сме най-ранобудни явно. Grinning  Аз заспах към 10 и съответно се излюпих рано. По-принцип 7-8 часа сън ме устройват идеално. Пия кафе, задължителния сутрешен ритуал. Днес го дават 36 градуса, утре 38. Ще се изпържим. Обичам лятото, но предпочитам по-поносимите температури. Предимно с вързана коса ходя жегите, днес искам да я пусна. Но няма да е добра идея, дълга и гъста е и съвсем ще откача.

# 227
Чек, и при мен има чат-пат такива случки на лични. Получавала съм искания(понякога молби ) за намиране на работа, жилище, градина, приятели, лекари, хотел, такси... също искания за преводи, попълване на документи, посредничество при проблеми с институции, искали да да звъня от нечие име на учители и соц. служби. Искали са да ги приютя само за малко. Искали са също лична информация като заплата, възраст, адрес. Всичкото това по-горе от напълно непознати. Пускам чат-пат немската тема, може би затова някои решават, че може всичко.  Иначе сме събрали огромно количество синтезирана информация на първа страница на темата, но що да се чете, като може да се пита. И иска.

# 228
Двоен пост. Извинете.

# 229
Сбъдваща мечти, удари им едно рамо, пък после ще станете познати! Joy
Тук е адска жега от сутринта. Ще се пържим явно.

# 230
Цвети, аз ставам в 6  Mr. Green
В момента се благодарям, че съм с къса коса. Бодвам една фиба и съм айде.
Даже на мен ми се е случвало да получавам странни молби на ЛС от непознати, което ме изненадва, в предвид активността ми във форума. Ама свят шарен, хора - разни...

# 231
  • Ямбол
В 5,30 станах заради жегата. Нещо не ми понася този климатик и го спирам преди да заспя, обаче сутрин няма никаква прохлада. Тук днес го дават да е над 40 градуса, а ме чака дълъг ден. Че е и Петровден. Ако има именици - да са честити.
Утре ще стискам палци на синчето - първият му редовен изпит. Малката става на 12 и баща ѝ ще я води на морето - за втори път ще го празнува, пак там.

Искам да кажа, че всякакви откачалки има. Хем го знаех и пак се опулих за една, която ми следяла постовете.

# 232
Луди да искаш в този форум Laughing Една реши, че съм много заможна и ми предлагаше да си купя апартамент от нея. Ама такава супер убедена, че ей сега вадя парите и го купувам. Crazy
И тук е задух и жега от сутринта още. Whistling

# 233
Тук захладня и е валежно. 2 дни до базара, в който участвам всяка година. Винаги е края на юни-началото на юли и винаги вали. Винаги. Много гаден късмет.
Не успях с всичко планирано , но и така има доста за показване. Дано в събота вечер има с какво да се похваля.

# 234
Абе щом аз съм станала в 8..., много е тогаво времето,  а при нас има зеленина и пак не се диша. Уикенда ще се изнасяме на хладно по планините.
Естествено, че има откачалки. И досадници има, нахални и нагли също.
Съжалявам за селската изцепка в темата ми срещу Лиляна, не съм била свидетел, но се радвам, че модераторите са се погрижили да не стоят тези идиотии.
Хубав ден ви желая и се хидратирайте, външно и вътрешно  Hug Simple Smile

# 235
 Hug Добро утро!!!

И при нас е горещо. Косата ми е ужас, колкото и да я изправя, накрая все я връзвам и съм като кошница. Оказа се, че не съм одрала съседа  Crazy А са ме одрали мен!! Ходихме да разследваме снощи, за да му оставим бележка да ми се обади, и на неговата кола няма нищо!!! а на моята има, но мъжчо каза, че е доста по-високо и няма как да е станалото при излизане назад, както мислех аз  newsm78 Ама здраве да е, сега ми е по-спокойно.

На Ша темата я погледнах на 2 пъти и бях просто  ooooh! ooooh! ooooh! Лъха на комплексарщина, ниско самочувствие и жажда за комплименти. Само, че красотата е едно от нещата, които минават и е хубаво да остава нещо след това.. А когато пълнеж няма..

Честит имен ден на всички празнуващи!!!!

Последна редакция: чт, 29 юни 2017, 08:53 от Захир

# 236
Сбъдваща, може ли да ме приютиш за 2-3 дни до базара?  Mr. Green Единствена ти в темата писа, че при вас е хладно и валежо! За-виж-дам! Twisted Evil
Добро утро. Честит Петровден, ако някой празнува.
Да дам отчет за времето, че така сте я подкарали темата- тук ще е авра. Разбирайте над 40 градуса. А днес вече може и да се наложи да наготвя.  Rolling Eyes

# 237
Добро утро!
Нека да е жега, нямам оплаквания. Освен това броя дните. Днес съм на козметик, трябва и багажа да оправя.
Честит Имен ден, ако има празнуващи.

# 238
Добро утро и от мен!

Непоносима жега е и тук, децата са на село и там се разхлаждат в големи легени по 2пъти на ден- Simple Smile
Колебая се дали да не ги прибера в събота, когато дават температури от 43С, поне да са на хладно на климатици в къщи.
На село още не сме слагали.

Откачалки на лични не ми пишат, само 1-2пъти да се е случвало за толкова години.
Другите си се изявяват публично. Simple Smile

# 239
  • Sofia
И аз съм ранила днес  bowuu. Все нещо примъквам към багажа  Embarassed. Все пак купих самолетни билети снощи за следващото пътуване до морето, котаната ще я гледа баба й, която промени датите на тяхната почивка  Heart Eyes,така че сгласих програмата. Живи и здрави,само да сме  Praynig и да я караме по план!
Честити именици,ако имаме такива  bouquet!
На мен пък никой нищо не ми е искал/предлагал на ЛС  Whistling.КОлкото и да се пъна,все съм невзрачна  hahaha.Хваля се ,не се оплаквам  Mr. Green.
СилвИ, усех на Натали! Сериозен ангажимент и разход си е красотата,очевидно  Laughing,и родителска амбиция (от цял свят деца дошли  newsm78).
Жаки и светълчо не са наминавали тия дни  newsm78...

Общи условия

Активация на акаунт