Искам да кажа ... (128)_26.06-02.07

• 59 176
  • 576
  •   1
Отговори
# 210
Стейси,какво направи ти бе, душицо  Sad Ние тук други новини чакаме, а то...Хайде да се оправяш вече, не е шега работа това!
Отвисях си във форума, козуначето спи цял следобед. Явно жегата го размаза Crazy

Нищо, като и премине малко и позицията и в леглото ще е добре дошла  Hug.

# 211
  • Sofia
Гена, аз на твое място, щом ще имаш кола там, въобще не бих се колебала и бих избрала самолета Simple Smile
Докато се кумя и билетите поскъпват...но си признавам,че ми е жал за котаната да я заведа на бабин дом за 2 седмици  Rolling Eyes.Иначе я влачим с нас  newsm78.Не знам кое по-малкото зло за добичето, всъщност  Thinking.
Редактирам се, отпадна опцията за самолетно возене- свеки ще обикалят напред-назад по същото време,така че ние ще си возим котараната с нас  Heart Eyes.
Даун,ами туряй колан и на чантата,пък ти  Mr. Green!

Последна редакция: ср, 28 юни 2017, 17:11 от ДжеНа

# 212
Правя го, ама все не се усещам, докато не засвири, а тогава вече карам  Crossing Arms.
Направих страхотно стър фрай. Имам си нов уок и за първи път съм супер доволна.

# 213
Ние се прибрахме от фризьорката. Щерката не е очарована от "невидимото" омбре, та ся се е наплескала и с кислородна вода. Кифла.
Стейси, душА, отказването на цигарите по време на дъъъългото боледуване може да е по- издръжливо. Това го казвам, ако търсиш и нещо положително в повторната пневмония. Стягай се. Утре да си по- добре! Hug

# 214
Аз се прибрах по-рано, но съм много уморена. Голяма жега. Дано не стигне 40 градуса, че ще се разтопим. Пие ми се нещо студено и свежо. Взех студен чай, устройва ме чудесно.

# 215
Коте, честито на детето ти и на теб, разбира се!
Болните да се възстановяват, че е време за разходки и обикаляне навън.

Аз днес написах бележниците, от утре картоните.Не се виждам да изляза в отпуск, в скоро време.След 7 юли ще е.
В апартамента започваме ремонт-къртене, плочки, ел техник, вик и т.н. дано до нова година сколасаме.

Четох в темата на Шантал, то няма изчитане, сума страници са навъртяни.Модератор е замел, та не можеше да се прочете какво е станало, но дългоочаквания скандал се е състоял явно.

Какво готвихте? Аз тиквички ще пека Mr. Green имам и пилешко филе, освен утре една супа да направя.

# 216
  • на Мелмак
Ние сме на салата , сирена и мезета.
Ако някой иска мога едни яйца да направя.  Wink

# 217
щом предлагаш, искам

# 218
  • София
щом предлагаш, искам
Joy Joy Joy

# 219
Еййй, бясна съм #2gunfire Сутрин като отивам на работа мургавите ни събратя метат липов цвят от улиците. Естествено после го предават. Добре, че не обичам чай  Stop

# 220
И в Бургас е така.
И аз не обичам чай.ММ си купува и пие, аз и децата не.

# 221
Затова и липа пия само събрана от мен или баба ми. И тук метат масово. Sick

# 222
Тя не прецъфтя ли?
Как обичам липов цвят, но го изпуснах.
Днес беше много горещо и задушно при нас, децата не се успокоиха, докато не пуснах климатика в игралната, та, да влиза хладен въздух в спалното помещение. В групата имаме двегодишно и ми пълни сърцето колко бързо заспива. Днес специално засичах: на третата минута вече спеше. Такова дете за пръв път виждам, честно.
За разлика от него, моето малко прекрасниче мн тежко приема отсъствието ми. 3 човека се въртим и се съобразяваме кой коя смяна е, за да има някой с него. Изключително трудно заспива в яслите, спи минутки и през останалото време реве за мен, вкъщи, когато аз съм на работа и не мога да го поема, продължава да реве и заспива пак за минути от преумора, или го заварвам с огромни, тъмнолилави кръгове под очите, днес е спал 40 минути, доскоро спеше по 4 часа... Искам да му помогна, но не знам как.
За сметка на това, каката е истински щастлива тук. Всички приятелчета са в градината, беше център на внимание и я заспивали с въпроси за живота там. След градина се срещаме със съседчетата, тичат на стадиона и изобщо има много социални контакти. Направо се преобрази и от нещастно и потиснато дете, сега е ведро, щастливо и общително.
Утре си очаквам телефона, обаче, установих, че мога и без да съм непрекъснато във фб или форума, въпрос на нагласа е.

# 223
Отчитам се, че решихме латиноамериканския проблем. Без любезното съдействие на държавата, поне не на нашата. Но пък се получи малък проблем за едно дипломатическо лице, което ме удовлетворява, макар да й замислям още добрини. Като съм добра съм добра, но като съм зла съм мноого зла. Flutter Grinning

Тъй. Тук голяма жега. В момента е 28, през деня беше 36 и казаха, че утре почвало да се стопля.

Искам до кажа, че не разбирам нахлуването на ЛС с въпроси от личния бит от напълно непознати хора. То вярно че форумът е и за взаимопомощ и такава многократно е била осъществявана, включително и на мен, но има хора, които основно четат и така рязко решават да ти пратят въпросник за евтина емиграция например или данни за фирма, която наема на хубави заплати. Не че ми се свидят опита и писането, но така от абсолютно непознати ми е между странно и досадно. Може и да не съм права, но не го разбирам.

п.п. Даун,пише се стир, а не стър фрай.  Mr. Green Hug

п.п.п. Изтървала съм скандала в темата за всичко на Ша? Някой запознат да каже какво е станало за да го възобновя деликатно.

# 224
Браво на седмокласниците и Алечка☺
Стейси, бързо оздравяване.
Ние още сме но Слънчев бряг. Децата имат всеки ден по четири часа репетиция, и после поне по 3 часа шоу. Добре, че Хай лайф излъчват постоянно на живо и публикуват и снимки. Аз за 6 дни май една снимка не успях да направя. Днес беше финалното шоу. Смениха по четири тоалета. Лудница. А конкуренцията е убийствена. Всички деца са много красиви и безкрайно талантливи. Има дошли от Индия, Непал, Ботсуана, Британски Вирджински острови, Русия, Казахстан, Украйна, общо са от 14 държави.

Общи условия

Активация на акаунт