Искам да кажа ... (128)_26.06-02.07

• 59 179
  • 576
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
На пръв поглед се сещам за поне три, които никак, ама никак не ми допаднаха - "Непознат в огледалото", "Тънки сметки" и "Остро убождане". Но ако трябва да сложа всичко на кантара признавам, че  по-голямата част от творчеството му ми е допаднало, а няколко буквално ги погълнах. Наистина не са много авторите, които са ме грабвали така.

# 196
И аз по темата, снощи подреждах книгите...гледам, гледам, ами нечетените са доста голяма купчинка. Предполагам, че някой от тях са прочетени, но пък нямам никакъв спомен за това.
Та ги метнах по ред на номерата.....

Оплаках ли се, че сушилнята ми отказа. Днес ще идва техник , вече успяха да не дойдат вчера, и се чудя, пак ли до СЕО им трябва да стигна.
Проблем след проблем са ми на главата, тук един идиот е подписал едни пълномощни и вчера във Външно не ги приеха, не им е в списъка. И заради този, не знам вече как да го нарека, пропадна имотна сделка в БГ. Ама и моят мъж е виновен, казах му в консулството, той отишъл в някакъв бг бизнес, където предлагат тази услуга....после защо вдигам кръвно. От вчера вися по тел, защото някой, някъде не си е свършил работата.

# 197
Tъкмо се чудя какво да чета.  Hug Ще ги погледна всички, които сте споделили.

Аз получих подарък тази:
http://hermesbooks.com/vakancija-v-toskana.html
Но е толкова кифленска, безумна, на ниско ниво, че ми е гадно да я чета. Опитах се в рейса, докато умирах от скука ама ... Tired Иначе ми е подарък от близък и много любим човек, знам, че с много обич е избрана ама не е за мен.
Е така си остава до края. Не, грешка. Краят е още по-захаросан, четох я скоро и не - не е моята книга.

Оф, аз се боря с неразрешими за мен въпроси - добре де, за какво са хората специалисти - за да ме консултират те мен или аз да се консултирам сама себе си, а те да ми задават въпроси? Всичко е "може", ама аз знам, че може, кажете как е най-удачно!!!
Отделно сега съм зациклила на ниво канализация, нищо не е в ред, не стига че си я копаеш и плащаш сам и я даряваш после на ВиК/община, ами ти скъсват задника от документи и проекти. Довечера ще ходя на консултация да видим как да я свършим тая работа, защото всеки допълнителен метър е безбожен... а узаконяването, ах узаконяването. И с тока не съм си решила проблема - нали искаха трафопост. После малък, после "ще се оправим" - ма извинете, прокопахте незаконно мястото ми с кабели с високо напрежение, за което се съдихме и сега не знаят от къде ще вземат ток, а около нас свети от ток! Пълни дебили.

# 198
  • София
Точно днес четох, че за строеж на нова къща били необходими над 50 различни документа и се сетих за Мър  Crazy Голямо ходене по мъките е явно...

# 199
  • Варна
Даун, подпирам още леглата. Пак пневмония се оказа, на същото място. Сега съм на по-дълго лечение.
Ти оздравя ли? А Мони?
Някой път чета и с висока температура, но после не си спомням. Може да сте писали.
Браво на седмокласниците-вече осмокласници. Simple Smile

# 200
  • югозапад, под "Марков камък"
Стейси, бързо оздравяване  bouquet

# 201
Стейси, дано да мине по-бързо. Най-мразя лятото да съм болна. Жегата го прави още по-гадно.

Аз съм на оправяне, но кашлям и точа сополи. Трябва да бачкам обаче.

Надявам се, че държиш фронта с пушенето  Hug.

# 202
  • Sofia
Честита шофьорска книжка,Алечка! Безаварийно и с удоволствие да шофираш!  bouquet
Честито и на приетите седмокласници в желаното от тях училище!  Peace
Стегнах кОфарите аз,утре товаря младежа и отпрашваме към морето за 10 дни. После 10 дни сме в София и пак поемаме натам за 2 седмици. Много се чудя второто пътуване дали да не е със самолета  newsm78.Хем е бързо,хем е удобно,хем е по-евтино  Whistling.Обаче синковецът се назлъндисва...искал си с колата.Нахалник.Все пак аз шофирам,не той  Crossing Arms.Баща ми ще бъде с 2 коли,така че спокойно ще ползваме едната.Обмислям го още.  newsm78
Аз,веоятно съм от малкото шофьори,които се затрудняват от автоматичната скоростна кутия  и от камерата за паркиране hahaha.Не съм по простите неща, дай ми да внимавам и да ръчкам ръчката  Joy Joy.
Болните да оздравяват  Praynig!

# 203
  • Варна
Благодаря! Hug
Старата сокоизтисквачка не работи и си поръчахме нова.  Чакам я, че да си правим пресни сокчета.
Имаме ръчна, но за нея трябва да имам сили. Simple Smile
Не пуша. Май при мен страхът да не умра е голям. Simple Smile

# 204
Честита шофьорска книжка,Алечка! Безаварийно и с удоволствие да шофираш!  bouquet
Честито и на приетите седмокласници в желаното от тях училище!  Peace
Стегнах кОфарите аз,утре товаря младежа и отпрашваме към морето за 10 дни. После 10 дни сме в София и пак поемаме натам за 2 седмици. Много се чудя второто пътуване дали да не е със самолета  newsm78.Хем е бързо,хем е удобно,хем е по-евтино  Whistling.Обаче синковецът се назлъндисва...искал си с колата.Нахалник.Все пак аз шофирам,не той  Crossing Arms.Баща ми ще бъде с 2 коли,така че спокойно ще ползваме едната.Обмислям го още.  newsm78
Аз,веоятно съм от малкото шофьори,които се затрудняват от автоматичната скоростна кутия  и от камерата за паркиране hahaha.Не съм по простите неща, дай ми да внимавам и да ръчкам ръчката  Joy Joy.
Болните да оздравяват  Praynig!

Аз с автоматик нямам ВЕчЕ проблем, но всякакви сензори ми бъркат в здравето. И тези за паркиране, а най-вече, тези за колан, защото като си метна чантата на седалката до мен и се разпищява. Считайте, какви тухли влача  Laughing.

# 205
  • постоянно
Болните - да оздравяват бързо.  Hug

Не мисля , че бих могла да карам автоматик - за какво ще си използвам крака докато свикна  Crazy

# 206
Много бързо се свиква, а и можеш да ядеш  Mr. Green. Аз предпочитам ръчни, но не подценявам автоматика.

# 207
защото като си метна чантата на седалката до мен и се разпищява. Считайте, какви тухли влача  Laughing.
А камъни имаш ли? Щото в моята се намират цели два - от пещерата под Мадарския конник ( мислш на трите влъхви беше) и от един връх в Мауи. Колко уговарях детето да са по-дребни камъчетата, но не би.

Аз карам автоматик и според мъжа ми съм се развалила като шофьор....но пък мразим всички сензори- виждам, че носи колата, не трябва да и се вкл всички аларми ( даже не подозирах за някои от тях).

# 208
  • Germany
Стейси, оправяй се бързо! Може би не е зле, ако имаш възможност да отидеш малко на планина, като се възстановиш.
Гена, аз на твое място, щом ще имаш кола там, въобще не бих се колебала и бих избрала самолета Simple Smile

# 209
  • София
Стейси,какво направи ти бе, душицо  Sad Ние тук други новини чакаме, а то...Хайде да се оправяш вече, не е шега работа това!
Отвисях си във форума, козуначето спи цял следобед. Явно жегата го размаза Crazy

Общи условия

Активация на акаунт