Искам да кажа ... (128)_26.06-02.07

• 59 146
  • 576
  •   1
Отговори
# 300
Мира, правя го от години. Работя с милиони и милиарди.
Когато се върнах от отпуска, ме нападнаха с някакви неща. Отне ми две седмици да ги анализирам и в писмен вид и с копиране на документи им доказах, че нямам никакво участе във въпросните договори.

Замълчаха, но се продължи с тормозът. И за днешната драма имам документирано всичко, освен няколко телефонни разговора, които не са документирани, заради конфликт на интереси, но човекът, с който ги водух е ок да ме  подкрепи, защото заради него ги водихме по телефон и не ги записахме.

Тъпа ситуация е. Аз не съм конфликтна, справям се и не мисля, че съм тъп, а те се опитват да ме дискредитират по всякакъв начин. Просто напрежението е огромно.

Нямаме срок за въвеждане на болничен.

# 301
Down Under, разбирам.
Няма ли по-висш началник към когото да се обърнеш?

# 302
Имам, но нито съм близка с него, нито го познавам добре.

# 303
Не се гледа с добро око ако прескочиш прекия си началник.

# 304
  • постоянно
Не се гледа с добро око ако прескочиш прекия си началник.

Да, съгласна съм с това , особенно ако не се познават добре . Според мен това ще изостри ситуаацията още повече.

Засега просто трябва да си калм и да си вършиш работата добре. Не закъснявай , не си тръгвай по-рано .....
 Hug

# 305
Аз не ги прескачам, защото конфликтът ми е с тях всъщност. Както и да е. Ще видя какво ще правя утре, но няма да е приятно.

# 306
  • постоянно
Аз не ги прескачам, защото конфликтът ми е с тях всъщност. Както и да е. Ще видя какво ще правя утре, но няма да е приятно.
Успех , да кажеш  Hug

Лягаш ли ? Лека  Peace

# 307
Трябва да си подготвена за всичко, всеки въпрос всяко нещо, по дати, по часове.
В момента работя на проект за 11 милиарда, и естественно закъсняват. Нямате идея на какви неща се нагледах. Един човек от моя тим го играе само човек за документиране - кой, кога, какво. Щото много мразим да сме отговорни че някой някъде спал. Ами естествеено ще спра нещата, когато има риск за компанията.

Последна редакция: чт, 29 юни 2017, 17:30 от Titina

# 308
Имам идея, но тук става дума за лично отношение. Няма да лягам, докато не излети детето, но спирам да ви занимавам с драмата си  Hug
Благодаря за подкрепата.

# 309
Когато прекият ръководител е гъз...то е нужно да знае този над него.
Не мога да играя по корпоративни правила, затова и не работя нещо, което го предполага.

# 310
Той този нагоре го знае, но така е по-лесно. Този отдолу пази гърба на този отгоре.
забелязвам нещо много интересно. Ако в началото не се впишеш в колектива оставаш аутсайдер до края.

Sesylle, правилата на играта ги научаваме по трудниш начин. А и Даун е в държавната администрация.
Та нямате ли нещо от рода на кодекс на държавния служител.

Не бих ескалирала нещата до ХР, трудно е за доказване.

# 311
Titina, разбира се...в случая говорех за себе си, че подобни идиотщини не мога и не търпя.
По тази причина 10г. работех сама, без началници, пък преки, непреки и т.н. Simple Smile

На ХР рядко му пука за подобни проблеми и гледа да си измие ръцете с някой друг.

# 312
  • Euskal Herria
Голяма жега е - и буквално, и преносно. Правим жесток, огромен ремонт, времето не ми стига. И един куп планирани задачи имаме, приятели и близки настояват да се видим. Съучениците ми се организираха набързо - утре да се съберем. Колкото и да нямам време, ще отида, все пак правят тази сбирка заради нас, които сме навън.

Честито на всички празнуващи!

# 313
Даун, душичке!
Остави го младежът да се забавлява. И друг път си споменавала за настройване....та дали при теб или при баща си това ще го има. Естествено заради начина, по който сте се разделили. Та вие сте водили война. Няма как да има добри взаимоотношения.
Що се отнася до по- големия проблем, мога само да предложа някой силен пожарникар/сърфист, който да те утеши.  Hug Ще ти стискам палци за утре. И ако може да ги разбиеш! Имам приятелка в Америка, която е унижавана от шефовете си. А работи с милиони на фондовата борса.
Яна, всичко ще се нареди.

# 314
  • Euskal Herria
Мари, няма начин, ще се нареди, разбира се. Но времето ни е ограничено, а в момента, дето  се казва, са останали само външните стени на къщата  Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт