Искам да кажа ... (128)_26.06-02.07

• 59 117
  • 576
  •   1
Отговори
# 480
Аз съм правила сладко в хлебопекарна и стана добре. То си има и такава програма.
Не консумираме през последните години никакви сладка поради което и не правя вече, а и има съвсем прилични купешки, само дето последно купих преди година сигурно и още стоят неотворени. Виж компоти от половинки обелени праскови купувам редовно и се консумират на деня.

Правих тиквеник и баница в тази жега.  Shocked За вечеря ако някой иска да яде храна с топлинна обработка да ходи на покривната тераса да си пали барбекюто. Аз ще отида като го изгаси.

# 481
Друга година като е жега народа сякаш не ядеше. Днес си пуснахме климатиците и синът ми сякаш с часовник в корема беше от 12,30 почна да ме пита какво ще обядва, казах че е топло и няма да обядваме освен плодове и кисело мляко. Детето се покри обаче и аз огладнях Crazy. Отивам в кухнята, мъжът ми бясно рови в хладилника. Набързо направих сирене по шопски в йената в микровълновата. Искам да кажа, че с нея е много добре. Стана за 10 минути и въобще не нагря. Планирам да я изнеса на балкона и да задушавам картофки набързо, жалко че не е и с реотан.
Чек, много си смела за печивата в жегата и аз трябва за вечеря да пека едно пиле и въобще не ми се иска да пускам печката, но нямам избор. Планирам да си вземем най-накрая мултикукър и май това лято няма да се размине. Някой ползва ли такова нещо?!

Купихме корнишони от Фантастико - не стават, взехме и домати и те не стават. Който пазарува от този магазин да знае Peace

# 482
Пия малиново мохито обаче е ад навън... Влизам често, често в басейна, но пак не се диша, всички около мен спят, аз си чета книжка. И двете котки изглеждат мъртви но не щат да влязат вътре, където е доста по-хладно.

# 483
 Hug Навън е само за нестинари и огнегълтачи.

"И двете котки изглеждат мъртви но не щат да влязат вътре, където е доста по-хладно."

# 484
МРАЗЯ ВИ!!! Днес говорих 10 пъти с приятели, деца, бивши и настоящи роднини и всички се оплакват от жегата, а сега и вие в купом  Crossing Arms.

Тук е студдддд. Искам си лятото.

# 485
МРАЗЯ ВИ!!! Днес говорих 10 пъти с приятели, деца, бивши и настоящи роднини и всички се оплакват от жегата, а сега и вие в купом  Crossing Arms.
Тук е студдддд. Искам си лятото.
Не бързай, и това ще стане! Тогава ние ще тракаме зъби тук.

# 486
  • София
Ти пък като че не си видяла лято. Има да ни дразниш след някой и друг месец!  Mr. Green
Аз отивам да правя салата и малки сандвичи. Съседката ще прати сина си вкъщи да играе на танкове с мъжа ми. Аз още се ослушвам дали да си пусна филм или да си чета книга. И така вече 2 часа блея, опъната на леглото.

# 487
Искам да се възмутя от поста на Чек. Тиквеник и баница....в един ден????? Слюноотделям и мляскам едновременно!

# 488
Направих конфитюра. Изгорих си всички пръсти, докато го бъркам, но стана хубав. Ходи ми се на плаж...

# 489
Аз отдавна си свърших работата. След това гледах филм, зяпах разни клипчета в youtube и общо-взето пълен релакс. Много ми е задушно и топло. Още не съм излизала днес, не ми се мърда никъде.

# 490
Аз подгъвам панталон и слушам Отчаяни съпруги. Мога да шия, но мразя и поради тази причина искам да го направя перфектно, един вид като тест го приемам Crazy
Даун, даже не подозираш какво е при нас в момента. Прането ми е барут и това е втора пералня, пресъхнало е, а като изляза на балкона сякаш жар има. Обичам топло, но днес ми е в повече.

# 491
  • Варна
Аз пека едно свинско на фурната, което киснах в бира и разни подправки. Много хубаво мирише, ще добавя и гъби след малко, но в кухнята не се седи.

# 492
Аз днес се събудих преди 7 и набързо се приготвих за плаж. То само там се живее в това време. Сянка под чадъра, много хубаво подухваше, а водата приятно хладна. Чак съжалявам, че се прибрах в сауната. Whistling От 2-3 дни не съм готвила, най-много да изпека някакво месо на скарата или картофи. Другото само салати,плодове и таратор. Изобщо не ми се ядат тежки храни в тази жега, ако можеше само на сладолед щях да карам. Laughing

# 493
Едно време имах НЛО ето от тези - http://www.megahome.bg/konvektorna-furna-r-292-rohnson и на него ставаше най-вкусното печено пиле, картофките също ставаха много добри, но изгоря. Ползвах го на балкона, най-хубавото е, че не миришеше на готвено.

# 494
С топло не можете да ме изплашите Simple Smile.

Току що с кучката обезкостихме едно пиле за супа и някакви салати. Ще го давам лежерно от към храна.
Гледах едноклипче за разни разядки във фейс бук и много лесни ми се видяха. Сега стана късно и утре ще я готвя супата, а и зяпам Сексът и градът. Много ме кефи винаги, когато го засека.

Да добавя. Моята кучка, винаги е от грешната страна на вратата. Ако е вътре, лае, за да я пусна, в момента в който излезе на вън, лае да се прибере. Сега няма как да държа отворена вратата и е оплЮта от всякъде. Все едно камила гледам. Днес, тъкмо измих и... Сега пак е като неподдържан терариум.

Това цялото го написах, за да ви кажа, че съм впечатлена от миене със сода и оцет. Много е добро за трудно достъпни места, като фуги, улеи и подобни.

Наръсва се сода и се пръска с оцет (най-добре с бял, защото не оцветява, а е и супер евтин), оставя се за няколко минути и после се избърсва.

Последна редакция: сб, 01 юли 2017, 17:51 от Down Under

Общи условия

Активация на акаунт