Искам да кажа ... (128)_26.06-02.07

• 59 121
  • 576
  •   1
Отговори
# 495
  • постоянно
Гостите тръгнаха ли Даун ?

# 496
Гостите тръгнаха ли Даун ?

Да Simple Smile. Беше ОК. Не са ме напрягали. По-ме напряга ужаса да вляза в стаята на детето. Днес му заявих, че ще чистя там и той направо се побърка, но сега ми е паднало  Mr. Green.

# 497
Здравейте и от мен. Simple Smile

Ходих в 11ч. до мола, купих най-после подарък за детето.
Купих 1блуза за мен, 2тениски за ММ и едни панталони. За децата - те ще си харесват сами. Simple Smile
После ходих в една приятелка да се видим и благополучно в 16ч. се прибрах. Simple Smile

Изчистих цялата къща, извъртях 2ра пералня и сега си мисля да се завлека до магазина да купя нещо за ядене.

# 498
Все пак си подадох носа навън. Изхвърлих боклука и ходих за сладолед. Laughing

# 499
  • Sofia
Все пак си подадох носа навън. Изхвърлих боклука и ходих за сладолед. Laughing

И аз  Peace  Сутринта към 10 излязохме с мъжа ми до Северния парк да пием кафе. А после напазарувахме и се прибрахме.

# 500
И аз сега ще изляза, трябва да изхвърля боклука и ще мина през Лидл да проверя дали има още от пасаторите.

И 800мг. ибупрофен не помогнаха, продължава да си ме боли глава. Трябва да взема да посетя лекар в скоро време, явно няма да се получат така нещата.

# 501
И мен се опитва да ме заболи глава. Няма да пия нищо още. Вероятно е от жегата, макар да не съм стояла на слънце днес..

# 502
Цвети, при мен не е от жегата, почти постоянно си е.

Едни цветни експерименти. Simple Smile

Скрит текст:

# 503
  • Sofia
Пийте ВОДА - много помага за всичко, включително при главоболие и за да не ни става лошо в горещините.  Peace

# 504
О, аз проблем с водата нямам. Пия всекидневно по 3 литра. Не само лятото, през всички сезони. Винаги съм си била жабка. Като добавим, че пия и кафета през деня, плюс някой друг студен чай или сок, ми се събират доста течности.

# 505
Сесил, пробвай Солпадейн или Паракофдал. Нурофен и на мен не ми уцелва болката Mr. Green

# 506
Аз от известно време се оправям с Беналгин. Иначе и аз съм като Сесили, твърде много мигренозни кризи имам. Последно време не мога и да спя и става голяма какафония в главата ми. Вие ми се свят, повръща ми се... Наистина водата много помага, аз се насилвам поне по 1 литър да изпивам, че преди една чаша за деня ми беше достатъчна.
Преди време също добре се повлиявах от енергийните напитки, но отдавна не съм си купувала.
От Солпадейн на мен ми се разтуптя сърцето, много силно ми дойде...

# 507
И аз съм много често главоболие, да не кажа ежедневно  Cry Беналгин ми е супер за нормалното, но при мигренозен пристъп не ми действа. Тежката артилерия за мен е Хедан  Peace

# 508
Пия по 3.5л вода и отделно около 1л айрян на ден.  Не е от липса на течности.
Ще пробвам с последно написаните.

# 509
 Не съм го измислил аз, доказано е  Joy
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … Sx4Vt7TCrMYjMrgXA

Общи условия

Активация на акаунт