Искам да кажа ... (128)_26.06-02.07

• 59 111
  • 576
  •   1
Отговори
# 510
МРАЗЯ ВИ!!! Днес говорих 10 пъти с приятели, деца, бивши и настоящи роднини и всички се оплакват от жегата, а сега и вие в купом  Crossing Arms.
Тук е студдддд. Искам си лятото.
Не бързай, и това ще стане! Тогава ние ще тракаме зъби тук.

Не и аз. Grinning

Последна редакция: нд, 02 юли 2017, 01:10 от Анонимен

# 511
  • София
МРАЗЯ ВИ!!! Днес говорих 10 пъти с приятели, деца, бивши и настоящи роднини и всички се оплакват от жегата, а сега и вие в купом  Crossing Arms.

Тук е студдддд. Искам си лятото.

То и ние те мразим заради прохладата, ама ...
Нямаме климатици. У нас температурата не може да падне под 30 градуса Shocked

# 512
Аз мисля да се изнеса при Даун. Зима, лете все си е екстра там.

Последна редакция: нд, 02 юли 2017, 11:37 от Tatti

# 513
Жегите ги изкарахме на вилата и на плажа. Утре пак.

# 514
  • на Мелмак
Добро утро, мацки  Grinning
Днес чакам хладните 30-32.
Ще ходим на кино или на планина.

# 515
  • Ямбол
Добро утро.
Пих кафе, но още ми е едно такова смотано. Май ще пия второ.

# 516
Добро утро! Току се събудихме, нямаме планове за деня.

# 517
Добро утро!
И аз пия кафе и медитирам. Прежалих се и ще ида на басейн с нашите, мъжът ми пак ще работи... Ако ми стане много жега ще ида в къщата и ще се скрия в избата с книжка  hahaha Следобед ще гледаме видеото от сватбата, подозирам, че ще има ред сълзи, ред сополи  Mr. Green

# 518
  • Бургас
Отиваме на плажа. Днес го дават по-хладно да е от вчера. Дано е така, че вчера зор. Аз затова си обичам зимата  Crossing Arms

# 519
  • Ямбол
Аз предпочитам да ми е горещо пред да ми е студено. Някак по-лесно ми е да се охладя от да се сгрея.

# 520
  • На брега на реката
Добро утро и от мен, от Бая Домиция. Много е хубаво тук. Приятно и прохладно.
Даун, мислех те и чак сега успях да прочета, че всичко се е подредило добре за теб. Много се радвам, но все пак стискам палци да си намериш нова работа по-скоро.
Нета е много слаб и едва ви изчетох, но ще се старая да не ви изтървам задълго, а пък как пиша на телефона, не е истина. ooooh!

# 521
Добро утро,
такава нощ не съм имала. За първи път в живота ми ми беше толкова топло и толкова пот хвърлих през нощта не е истина. Не ми се беше случвало да сменям чаршафи досега заради изпотяване. А малката постоянно се вре в мен, което допълнително натоварва ситуацията.
В Асеновград има вечерник, много прохладен по принцип и почти не може да се стои вечерта навън без връхна дреха, не и снощи обаче. Вечерник имаше ама беше горещник. Просто ужасно. Радвам се че свършва тая ужасна горещина.
Аз предпочитам студа, горещината ме побърква.Всъщност предпочитам нормално време без големи амплитуди. Днес ще се позиционираме на Белица да се охлаждаме.

# 522
Аз предпочитам да ми е горещо пред да ми е студено. Някак по-лесно ми е да се охладя от да се сгрея.

И аз. Когато ми е студено просто спирам да функционирам нормално. Краката ми измръзват, с тях и мозъка и край на мача  Mr. Green
Но си признавам, че последните 2 дни бяха изпитание дори за моята змийска натура. В петък толкова бях блокирала от жега, че три пъти броихме с колегата едни палети със стока и три пъти различно ги изброихме  hahaha Накрая хвърлих тефтера на колежката и я помолих тя да брои.

# 523
И аз при лЮбителите на жегата. Днес не е толкова студено, но пак съм запалила печката. Сложих расада с домати. Реших проблема. Ще ги наредя в тава на масата. Не е красива гледка, но не искам пак да го съсипя.

# 524
Лятото е любимият ми сезон, но сякаш повече на студ мога да издържам. Не обичам да ми е студено, кой ли обича. Но над 37 градуса жега и блокирам. Обичам нормални температури от 25 до 30 градуса.
Лятото е отпускарски сезон-забавления, море, слънце, сладолед и изобщо приятни емоции. И е толкова кратко..

Общи условия

Активация на акаунт