Парфюмни размисли и страсти - 211

• 150 475
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Нов ЛВЕБ се задава пак на хоризонта Mr. Green https://www.fragrantica.com/news/Lanc%C3%B4me-La-Vie-est-Belle-L … %89clat-9730.html

# 121
  • София
Аз чакам с нетърпение да излезе Gabrielle Chanel. Много ми е любопитно дали ще ми допадне. Wink

# 122
Покажете ми я тази Джулия, че не се сещам изобщо.  newsm78
Joy Ти добре ли си?! Десет години пишем тук и я "търсим" тая Джулия, и до сега сме открили за нея само частично запазена реклама след саниране на един калкан на блок във Варна. Джулия е легенда! За нея има само любов и спомени, и никакви артефакти.  Laughing

# 123
Аз чакам с нетърпение да излезе Gabrielle Chanel. Много ми е любопитно дали ще ми допадне. Wink
И аз. На мен със сигурност ще ми. Харесвам силно шишето, харесвам много и нотките.
Чакам и Аурата, и Скандала.

# 124
  • Враца
Joy Ти добре ли си?! Десет години пишем тук и я "търсим" тая Джулия, и до сега сме открили за нея само частично запазена реклама след саниране на един калкан на блок във Варна. Джулия е легенда! За нея има само любов и спомени, и никакви артефакти.  Laughing

За пръв път я чувам.  Joy Joy
И никой няма изостанал флакон, снимка, рисунка,
интернет мълчи????

# 125
Ни-що! Нищичко!! Само спомени... Crazy
Начи, ти имаш склероза, милион пъти е обсъждана Джулия.  Joy

# 126

Благодаря ти, Бижу!
Знаеш ли дали ги има в моловете в София, защото не съм ги виждала? Или да ми препоръчаш сайт да си ги поръчам?

# 127
  • Враца
Ни-що! Нищичко!! Само спомени... Crazy
Начи, ти имаш склероза, милион пъти е обсъждана Джулия.  Joy

Едно тумбесто настрани и сплеснато шишенце ли беше?
Май нещо имам проблясъци,
аз трябва да съм го имала и мисля, че
съм го коментирала в старите ми постове от преди 10-ина години Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 128
Преди два дни си купих три желани парфюма и съм много доволна. Heart Eyes Парфюмно ми е и си сбъдвам желанията постепенно.

Скрит текст:

# 129
  • Варна
Денси, благодаря за новата тема и честито! За Soleil Blanc благородно завиждам. Такова лятно настроение носи този парфюм! Може би единствения от Private, който наистина искам. Кой е Aerin, че не се чете?  Peace
Иначе по темата на няколко пъти съм споменавала, че съжалявам за Midnight Poison, който с времето много заобичах, но уви малко късно. Другото откритие беше Iris Ganache Guerlain. Чувствам се някак луксозно с него. Други парфюми  не ми липсват, защото преди не се интересувах от тях и не ги познавам.  Mr. Green

# 130
Благодаря! Hug bouquet
Tangier Vanille Aerin Lauder е.
https://www.fragrantica.com/perfume/Aerin-Lauder/Tangier-Vanille-39441.html

Soleil Blanc е наистина супер летен. Аз досега не го вземах, защото не ми е траен, но реших, че ще го подновявам, защото ми харесва и най-вече много ми се носи това лято със златното му олио. Ще си взема и другите продукти от линията, за да напластявам аромата и да стои повече.

# 131
  • някъде под слънцето...

За пръв път я чувам.  Joy Joy
И никой няма изостанал флакон, снимка, рисунка,
интернет мълчи????

Помня,  че  пишеше Крис  Антони Париж, мисля, че беше на Фармахим..
Но след като падна берлинската стена  и извадиха досиетата се оказа,   че е разработка на агент Христо Антонов от Кичук  Париж (квартал на Пловдив) решиха, че е соц интерпретация на френски лукс и я спряха.А за нас останаха   само спомени.
Дени,  честити

# 132
  • До сърцето...
Laughing Ето един сериозен човек  Hug Сънче....

аПсолютно сериозен!!  Joy Стреля на сляпо и хич не го мисли  Hug  

Много ми е любопитна тази блатна особа в отровно зеленото сърце!

Денси, честити ти!

# 133
Понеже събирам много информация пасивно от вас, ще споделя моите впечатления от Аура, дано да подпомогна нечие любопитство  Laughing Пробвах го този уикенд, само на блотер, признавам нямах кураж да се реша на тест на кожа. Понеже имах големи очаквания, първото впечатление беше като удар в стомаха, буквално ми стана лошо. Не зная, какви са заявените блатни ноти, за мен беше нещо средно между сироп за кашлица и билков ликьор (ако някой е опитвал келепич в Дюселдорф ще ме разбере) - едновременно кисело-горчив и много сладък. Няма и помен от прохладата на колона на Ерме. Прибрах блотера с надеждата, че нещо ще се промени, но освен ванилията, която започна бавно да се вплита в киселите нотки и да убива бавно сладостта, не се впечатлих от нищо и така приключих бързо теста. По принцип трудно се отказвам, ще му дам шанс още веднъж, но нямам нагласата, че ще се спогодим. За ориентация, от другите продукти на бренда харесвам само какаовия ангел, но не достатъчно, за да го купя.
И понеже знам, че всички усещания са строго индивидуални, радвам се за всички, които ще намерят в Аура своя парфюм и той ще се сработи с тях  Simple Smile
П.С. Представянето също не беше нищо особено, имаше плакат в един ъгъл и ако не бях попитала точно за него със сигурност щях да го подмина, дори и това отровно зелено се губи сред другите разноцветни бутилки.

# 134
  • Враца
Още повече ме заинтригува това описание..  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт