Парфюмни размисли и страсти - 211

• 150 508
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
  • До сърцето...

Момичета, моля да кажете няколко думи за https://www.fragrantica.com/perfume/Burberry/My-Burberry-Black-32566.html и https://www.fragrantica.com/perfume/S-T-Dupont/Royal-Edition-45014.html. Praynig
И двата ги заглеждам от известно време, но така и не се решавам пак да рискувам на сляпо. Много благодаря предварително на отзовалите се! bouquet Hug

Сещам се, че...
Скрит текст:
Сънчо писа за Черното Бърбъри в темата
Цитат на: Lunen_sun
... Но дойде едно прелестно бутилче My Burberry black. По-рано писах, че от многото проби един ненадписан блотер се открои и имах силни подозрения, че е въпросното Burberry. Поръчах 30мл без много да му мисля. Блотера цяла седмица ми ухаеше до лаптопа, постоянно напомняше за себе си и ме радваше. Е, в събота дойде и се оказа, че съм познала....Не различавам отделни нотки, но го усещам прекрасен, романтичен, даже леко палав. С доста добра трайност и присъствие. Изобщо, много съм доволна, това си беше полу-сляпа стрелба и отново имах късмет

и на Бижу намерих мнението

Цитат на: Бижу
... различен е много Черното Бърбъри при мен докрай. Сладко е, плътно и топло, и нищо от старото няма, дори и в базата и драйдауна. Много трайно и много шлейфово.

И аз му се радвам (благодарение на една невероятна парфюмна фея) и съм напълно съгласна с думите по-горе. Аромата е силен, с характер, пачулито е много меко и комфортно. Чувствен парфюм, за есента ще е просто разкош. И траен  Peace

Последна редакция: вт, 04 юли 2017, 00:52 от Радика

# 106
  • Стара Загора
Черното Бърбъри аз го харесвам много, но определено е за любители на силните миризми. Праскова, по-скоро като гъст нектар от праскови, подплатен с доста присъствено смолисто пачули. Плътен, интензивен, нахален бих казала, не остава незабелязан и е много траен. Веднъж (късна пролет) се бях напръскала подобаващо с него и се качвам в колата при моя мъж, и той уж държелив, но бая се закашля, че и прозореца отвори. Никак не е за горещо време и пробвай го преди да го вземеш, в Бюти Зоните го има/ше.

# 107
Подкрепям много силен парфюм е. Харесвах го и взех две проби да го нося за придобиване, в студената ранна пролет, но нещо ме издразни в базата и не го взех. Ще го пробвам пак в късна есен.

# 108
  • Бургас
Това Бърбъри за мен не заслужава парите,които му искат.Нищо особено като аромат,пробвай го хубаво.

# 109
Радика,  Галета, Денси, Кристалче - много ви благодаря.  bouquet

# 110
За спрени аромати не страдам - те наистина трябва да си останат в там, в "онова" време, с "онези" емоции и настроения, които са носили, а и едва ли сега, след повече от 20 години усещането ще е същото. Има толкова много неподозирани съкровища, които чакат да бъдат открити... едва ли ще ми стигне живота за всичко, което бих искала да пробвам и опозная.
Бих се зарадвала много, ако имах възможност пак да понося отново, макар и за месец само Pulsions, Julia и Fly away /тъмно синия/.
Момичета, моля да кажете няколко думи за https://www.fragrantica.com/perfume/Burberry/My-Burberry-Black-32566.html и https://www.fragrantica.com/perfume/S-T-Dupont/Royal-Edition-45014.html. Praynig

И двата ги заглеждам от известно време, но така и не се решавам пак да рискувам на сляпо. Много благодаря предварително на отзовалите се! bouquet :hug

Открих в един шкаф забравена Julia от миналия век  Simple Smile, но изобщо не ми замириса като преди / не помня дори, дали не я изхвърлих/.

# 111
  • София
Тази Джулия много хора я издирвахме в един момент и в крайна сметка никой не я откри.

# 112
  • някъде под слънцето...
Джулия.....
За мен е една легенда. Единствения що годе достъпен парфюм, който с много късмет , можеш да улучиш във Валентина.Контрастираше на всички останали, о де колони и дезодоранти парфюм део и подобни, които се предлагаха в българските магазини.
Според флакона беше френски, но Гугъл упорито мълчи за Крис Антони.Макар , че сега, като се замисля името не ми звучи френско.Най вероятно си е била наше производство, заедно с розата на мечтите и е розата на нощта на Ален мак.
Бях влюбена в Джулия и на един коледен базар
чаках да отворят  магазинчето от 3.30 сутринта за да съм сигурна, че ще си я взема.Закъснях за лекции, но успях да се сдобия с това съкровище.
Ползвах я само при специални случаи...но за жалост така и не мога да си спомня аромата и.

Не знам ако попадна на някой флакон от онова време (кпетп есва ли ще ав случи) дали ще позная аромата..
В общи линии парфюмите, които съм придобила по спомени не са ме разочаровали...(може би само малко Мистерията на Роша, но вероятно тази ,която имам е реформулирана)

# 113
Аз единствено Сенси на Армани придобих по стари спомени, не много стари всъщност, като парфюм на майка ми. Много постен ми се видя и го разкарах бързо.

# 114
  • Козлодуй
Някой пробва ли вече новият AURA MUGLER? Гледам, че в ибей са се появили оферти, но нито една не ме изкуши Mr. Green
Хареса ми едно мнение от руската Фрагрантика:
Не ванилен, а блатен от самото начало. Блатните дървесни нотки създават известна аура на стил като вещица в средата на нощта в събота.
 Mr. Green

Последна редакция: вт, 04 юли 2017, 10:24 от Lunen_sun

# 115
Блатни от блато, а не от блат? Интересни нотки! Crazy

# 116
  • Варна
Аз не съм чула да има жена, която познава Аквауомън на Роша и да не я харесва (освен мен), но и тя е спряна. И безброй са такива примери. Не е само до продажби. Нещо друго има, но не го знаем.

има - аз също не Mr. Green
но съм изпръскала половин шише на инат  Mr. Green
И аз въобще.

И аз при вас! Дори мога да кажа, че това ми е най-омразният парфюм на всички времена!

# 117
  • Враца
Покажете ми я тази Джулия, че не се сещам изобщо.  newsm78

Аура Мюглер изглежда много различна от всичките му творения и някак ми се струва интересна..  Heart Eyes

# 118
  • Козлодуй
Дам, блатна вещица Mr. Green
Интересно е, както винаги има много крайни мнения, като за всички творения на Тиери. Познайте дали не поръчах директно от сайта им, поне до UK доставката е фри Mr. Green

# 119
  • София
 Laughing Ето един сериозен човек  Hug Сънче, чакам нетърпеливо да го получиш и да дадеш отзив  Hug

Общи условия

Активация на акаунт