Парфюмни размисли и страсти - 211

• 148 917
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
Аз пък днес за пореден път пробвам Chanel No 5 L’Eau,и ми хареса още повече. Бях се зарекла да не купувам повече парфюми, но този задължително ще го взема Simple Smile.

# 331
  • Бургас
Супер ,Кика и аз много го харесвам. Heart Eyes Габриел продължавам да го чакам с голямо нетърпение.Бутилката не ме интересува особено лично мен.

# 332
  • Пловдив
Аз пък днес извадих Coco Noir. Отдавна не го бях носила. Мислих,че изобщо не му е сега времето и не знам защо посегнах към него,но не съжалявам изобщо. Обичам го този парфюм! Не понасям началото му,но след половин час става приказен, носи се след мен часове наред и го усещам при всяко движение.
Габриел ми е любопитен и на мен,макар по описание изобщо да не е мой и съм сигурна,че няма са ми хареса.

# 333
С огромно нетърпение очаквам Габриел Шанел. В Неделя приятелка отиде да ми го купи, насляпо разбира се, от бюти бутика им в Милано, но беше затворен.
Чела съм и лоши, и хубави мнения и съм абсолютно 100% сигурна, че ще ми хареса. Знам, че е прост, той е направен за да се продава, но аз сложни парфюми имам към 100 броя и от Шанел менстрийм сложност не очаквам. А и след Л'ьо по-голяма простота и тишина няма как да намеря, сигурна съм. Whistling
Харесва ми и бутилката, и кутията.

Сега сложих за "лека нощ" Baraonda Nasomatto. Разкошен е този парфюм. Heart Eyes Мирише топло, на уиски с дървесина.

Последна редакция: чт, 20 юли 2017, 22:34 от densi

# 334
Аз нямам никакво намерение да пробвам Габриел, загубих интерес още, когато прочетох, че съдържа ОНОВА ЦВЕТЕ.
Аз пък днес за пореден път пробвам Chanel No 5 L’Eau,и ми хареса още повече.
Лятото е най-хубав според мен.Simple Smile

# 335
  • София
Сигурно съм единствената, която не харесва Coco Mademoiselle
И аз не го харесвам , но от чист инат...не харесвам парфюми, които са любими на 9 от 10 жени Laughing Mr. Green

Аз от днес си имам Жур, по начало трудно се разбирам с цитруси, импулсивна покупка е, но много добре се чувствам с него днес цял ден- даже на фитнес и ресторант го водих и две запитвания за това кой е парфюма получих.
Гарденията също много ми допада, от любимия ми тип офисни парфюми е -студена и дистанцирана. Може би и нея ще взема Sunglasses

# 336
  • Sofia
Здравейте, момичета!

Не съм сигурна, че това е правилната тема за въпроса ми, но ще се пробвам.

Вчера се сдобих с първия си парфюм на Mugler, който не е тестер, и съответно – беше придружен от специална картичка, върху която е изписан уникален код, с който да стана част от The Circle. Регистрирах се преди малко, но така и не разбрах каква точно е идеята на това "абониране". Някой би ли пояснил какви са преимуществата и опциите, от които мога да се възползвам, щом вече съм част от този кръг на лоялни клиенти?

Благодаря! bouquet

# 337
  • София

Вчера се сдобих с първия си парфюм на Mugler, който не е тестер, и съответно – беше придружен от специална картичка, върху която е изписан уникален код, с който да стана част от The Circle. Регистрирах се преди малко, но така и не разбрах каква точно е идеята на това "абониране". Някой би ли пояснил какви са преимуществата и опциите, от които мога да се възползвам, щом вече съм част от този кръг на лоялни клиенти?

Благодаря! bouquet

Аз бях регистрирала едно Уоманити преди време, но доколкото помня нищо не дава този код, но прочети какво пишат, може да се е променило нещо.

# 338
  • София
Преди време регистрацията на код даваше право на участие в томбола за лоялните клиенти, с награда парфюм, естествено. Не зная али все още е така, отдавна не съм регистрирала.

Йоан Владимир  newsm20 newsm20 newsm20 за ревюто. На мен ми е ясно отдавна, че няма да е мой този Габриел - не харесвам никой Шанел (с изключение на Петицата и Коко), Мадмоазел органически не го понасям, Шансовете са ми банални, Ноар ми е хаотичен, абе не съм Шанел гърл. Досега смятах Габриел да го пробвам поне за информация, но вече окончателно се отказах дори да се доближа до него.

Докато, виж, Аурата нямам търпение да я обследвам Simple Smile

# 339
  • Пловдив
И аз има регистрирани 2-3 кода,но нищо никъде не се случва-нито томбола,нито подаръци Grinning Може някакви оферти да изпращат,но все още не съм разбрала.

# 340
Аз писах, че имам регистрани кодове към 6-7 никога нищо не се е случвало. Този не съм го регистрирала още.

# 341
  • Франция
Благодаря ви, дами Heart
Не целя да създавам настроения и да ви отказвам от проба. В крайна сметка всеки има вкус и всички харчим грешни пари, за да си доставяме непонятни за околните удоволствия. Реших да си напиша всичкото разочарование, защото от Шанел целенасочено подканят за слепи покупки, само на стотици при това. В момента вървят предварителните продажби на сайта им, после на 19 август ще го пуснат само за онлайн продажба, преди да се появи в широката мрежа. Давам си сметка, че това е насочено точно към дай хард феновете на марката като мен, за да си накупим стотици на сляпо за безумни пари, само защото сме лоялни клиенти, а те отдавна вече пет пари не дават за нас и не им попадаме в таргета.
На тях отдавна вече европейката на средна възраст не им е таргет, те се целят все в милениалите и в китайците. А пък аз, глупачката, продължавам да купувам парфюми, които не са правени за мен, а после да ги раздавам. Бях на крачка да го направя пак, да си купя стотица от парфюм, който не е правен за мен, и пак после да го подаря. Защо да му се не види, продължавам да им надувам печалбите, за да продължават те да правят парфюми за китайци и за тийнейджъри? Всичките онези супер скъпо платени хора, работещи за Шанел - дизайнерите, разработвали естетиката на квадрата, маркетолозите, провеждали фокус-групи, за да установят кои точно нотки от популярните им парфюми китайците асоциират с "шанелски аромат", Оливие Полж, който продължава да прави парфюми с красиви връхни нотки и супер посредствена база! - всички те получават тлъстите си хонорари, защото аз продължавам да им давам парите си.
Ами добре, господа, аз бях дотук. Слагам последната голяма черна точка, която за мой срам е трета или четвърта поред, и спирам да се броя за шанелско момиче. Ще трябва да се постараете малко, за да ме спечелите обратно. Междувременно планирам да похарча безобразно много пари в бутика на Ермес.
Извинете ме за всичко това, но темата е и за "страсти" Confused

# 342
  • София
Това с регистрацията на номерата в сайта на Мюглер си е валидно, но ми се върти в главата, че правейки регистрация, ми изписа някакво съобщение, че България не е между обслужваните страни.

# 343
  • Sofia
Скрит текст:
Аз бях регистрирала едно Уоманити преди време, но доколкото помня нищо не дава този код, но прочети какво пишат, може да се е променило нещо.
Преди време регистрацията на код даваше право на участие в томбола за лоялните клиенти, с награда парфюм, естествено. Не зная али все още е така, отдавна не съм регистрирала.
И аз има регистрирани 2-3 кода,но нищо никъде не се случва-нито томбола,нито подаръци Grinning Може някакви оферти да изпращат,но все още не съм разбрала.
Аз писах, че имам регистрани кодове към 6-7 никога нищо не се е случвало. Този не съм го регистрирала още.
Това с регистрацията на номерата в сайта на Мюглер си е валидно, но ми се върти в главата, че правейки регистрация, ми изписа някакво съобщение, че България не е между обслужваните страни.

Благодаря за отговорите, момичета. bouquet Явно наистина няма особена полза от регистрирането на въпросните кодове, но все пак, реших да попитам, с идеята да не пропусна някоя оферта. Mr. Green В сайта на Mugler няма почти никаква информация, за съжаление. Не пише и за предстоящи томболи. Иначе, нямах проблеми със самата регистрация, нищо че съм от България. Peace

# 344
  • Варна
А някой знае ли кога пускат намаления в бутиците на Ести Лаудер?
 Peace
Аз получих смс,  в който е споменат периода - от 15.07 до 31.08. - 20% намаление  Peace
Благодаря ти!
 bouquet
The Black Cat , с кой Мюглер се сдоби?
Аз ще изчакам търпеливо зеленото сърце да се появи на нашия пазар и да го пробвам, а дотогава само ще ви чета и ще развивам въображението си.
 Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт