Парфюмни размисли и страсти - 211

• 148 955
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
https://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa=L&ai=CSLsynk … -5556722972841176 А този как е, че нищо не схващам на английски. А сребърния newsm78

# 76
  • До сърцето...
Липсва ми старата версия на Hot Couture Givenchy и страдам за нея, защото е свързана с много хубави спомени, с близък за мен човек, с цял парфюмно-моногамен период от живота ми и просто защото ми харесва - като първа любов  Mr. Green
За другите не страдам толкова, защото има страхотни нови аромати.

Последна редакция: пт, 30 юни 2017, 15:50 от Радика

# 77
Това с парфюмно-моногамния период, истински ме впечатли. Замислих се, и действително е така. Доста спомени имам в парфюми ooooh!

# 78
  • Бургас
А мен много ме е яд, че спряха https://www.fragrantica.com/perfume/Max-Mara/Le-Parfum-2453.html. Имам малко от него още и съм го прибрала, направо не смея да си го изпръскам спокойно.

# 79
Попадна ми в една дрогерия тук ето това https://www.fragrantica.com/perfume/Kenzo/Parfum-d-Ete-2002-80.htmlи май няма много да му се чудя. Когато излезе, много го харесах, но така и не го придобих.

# 80
Влизам, за да се отчета, че след дълго умуване взех Шанел Вив. Отидох за тендъра, но впоследствие си пръснах там и в тази жега ми дойде малко по-флорален и импулсивно взех Вив. Напръсках се доволно и цял ден настроението ми беше страхотно. Единствено тези големи жеги го накараха да се изпари за отрицателно време ( със суха кожа съм).
На другата ръка пръснах Каролина Ерера в лилава бутилка с панделка-това чудо още мирише осезаемо. Shocked Също ми допадна, но за по-хладно време.
Благодаря на всички, които се включиха в дилемата ми. bouquet
За приятеля ми взех на Ван Клийф В Ню Йорк. Хареса го доста.

# 81
Не харесвам Каролина Херера, нисък клас ми е, много посна  ooooh!

# 82
  • София
nteri, честити придобивки на теб и приятеля ти! Страхотни аромати са и двата, които сте си избрали! С удоволствие да си ги носите! bouquet И аз съм с Шанел Вив много често напоследък. при мен се държи чудесно в жегите и е с трайност 8-9 часа (от тях около 8 на климатик  Wink ).

In New York е много приятен фужер със силно изразена цитрусова и лавандулова нотка. Разхлаждащ е за лятото. Стои близо до кожата като повечето аромати на марката, но ми харесва много. Heart Eyes

# 83
In New York е много приятен фужер със силно изразена цитрусова и лавандулова нотка. Разхлаждащ е за лятото. Стои близо до кожата като повечето аромати на марката, но ми харесва много. Heart Eyes
И на мен ми харесва много.

# 84
  • Виена
Скин на Трусарди беше лудница!
Абе въобще ароматите от началото на века ми липсват.

Значи липсва  и на някой друг....Беше си наистина лудница по онова време!

# 85
  • СОФИЯ
Поръчах L'or de Torrente на сляпо най-вече заради кафената нотка. Надявам се да я има. Някой с отзиви за този парфюм?

От кой сайт го поръча? Дали някъде в София може да се пробва?

# 86
  • Бургас
някой назад питаше за Лайт Блу Интенз,на мен ми хареса много,пробвах го преди малко в Бюти зоната.Но аз си харесвам и Лайт Блу много и съм сега постоянно с него,с друго не се виждам в тези жеги.Новата версия за мен е същата само по-трайна на моята кожа. Heart Eyes Страшно много ми прилича на Сисли-Izia.Сега ги гледам и в базата са еднакви. И двата аромата са страхотни за лятото. Crazy

Последна редакция: пт, 30 юни 2017, 16:24 от Bright Crystal

# 87
някой назад питаше за Лайт Блу Интенз,на мен ми хареса много,пробвах го преди малко в Бюти зоната.Но аз си харесвам и Лайт Блу много и съм сега постоянно с него,с друго не се виждам в тези жеги.Новата версия за мен е същата само по-трайна на моята кожа. Heart Eyes Страшно много ми прилича на Сисли-Izia.Сега ги гледам и в базата са еднакви. И двата аромата са страхотни за лятото. Crazy
Аз бях! Благодаря за инфото  Peace ще го пробвам

# 88
Денси,благодаря за темата.
Беше ме обвезела пълна апатия с години Joy hahaha.
На мен ми липсва Москино Котюр. Толкова добре се чувствах в жегите с него.
Пазя и около 5 мл Organza Indecence, обожавам канелата в нея.
Ако някой знае от къде да се запася. Винаги по летищата се озъртам за прашлясала кутийка с един от двата hahaha Joy

# 89
Спян любимец ми е She Wood Crystal creek. На пръв поглед нищо особено, но много трайна, свежа и жизнеутвърждаваща виолетка без гурме елемент. А може би роля има и фактът, че го носих по време на прекрасни пролетни пътувания, поради което винаги ми носи чудесно настроение.

В момента в жегата съм с Angelique Noir и за моя изненада се развива много приятно. Не го очаквах, напръсках го от нетърпение, защото се сдобих с бутилка от намаленията в Дъглас, но досега го бях носила само зимно време. Е, и в тези жеги е прекрасен.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт