Парфюмни размисли и страсти - 211

• 148 857
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Е, не! Казвай бързо!!! 😊 Ако отива в размените - пу за мене! 😂

# 406
  • ULPIASERDICA
Момичета и момчета, къде в София може да се намерят за тест и покупка Ексклузивите на Шанел?

Иначе вече цял месец Platinum Egoiste ми е парфюмният подпис и не мога да му се наситя. И в тази връзка, разглеждайки пирамидите на някои от ексклузивите (Jersey и Boy), ми е струва, че ще ми допаднат много (лавандула, здравец, мускус, ванилия, тонка...) Simple Smile

# 407
  • София
Момичета и момчета, къде в София може да се намерят за тест и покупка Ексклузивите на Шанел[/

Май няма къде Embarassed Embarassed

# 408
  • Враца
karie, пробичка е Simple Smile
Но много се вълнувам и не искам да я прахосам на халост,
искам да съм в добро разположение на духа, когато я тествам,
едва ли ще мога да го опиша добре, но поне за себе си да опозная това съкровище.  Grinning

# 409
Момичета и момчета, къде в София може да се намерят за тест и покупка Ексклузивите на Шанел[/

Май няма къде Embarassed Embarassed
Да,няма. Peace

# 410
  • София

Започнах да обикалям магазина с консултантка, която  мога твърдо да заявя, /жалко, че не и взех името/, че за първи път попадам на толкова разбиращ и знаещ човек Simple Smile .
Може да е било нашето Мимче, в кой Дъглас беше това?

# 411
Пробвах Scandal Jean Paul Gaultier. Много сладък и плътен гурме аромат. Подходящ е за студено време и въобще за сега. Шишето е хубаво, но лично мен не ме впечатлява. Който не харесва аромати тип Бомбата и Ла Ви въобще да не го мисли. Много е сладък, особено в началото си е "зъбовад". Меден, гъст. Просто кофата с меда е изсипана вътре под вирнатите крачета.
Аз ще го купя разбира се, само че наесен и ще се чудя вали 30 мл., на които краката липсват или 50. Обичам сладки гурмета и този е като за мен. Много сериозна трайност и шлейф показва, което разбира се за такава плътност е очаквано.

# 412
  • СОФИЯ

Започнах да обикалям магазина с консултантка, която  мога твърдо да заявя, /жалко, че не и взех името/, че за първи път попадам на толкова разбиращ и знаещ човек Simple Smile .
Може да е било нашето Мимче, в кой Дъглас беше това?

На Цариградско шосе. Мацка с къса коса Simple Smile 
Моя приятелка в същия момент беше с друг консултант. Когато се върна при мен мацката разпозна и петте парфюма, които беше пробвала Shocked

# 413
Никога не съм харесвала цитрусови парфюми, докато живеех в Бг  не ги делях на зими и летни:blush:
Сега живея на остров жега, задух и влага. Лятото е дългоооо и ми писна от цитрусовите парфюми,които заобичах откакто съм тук.
Обожавам сладките аромати и ми се носи нещо с по-мека ванилия. Не зная в каква комбинация,но искам нещо вкусно за жегите без да ме души.
Има ли такъв парфюм?

# 414
  • Бургас
Мисля си,че Мон Герлен е твоят човек,Cloe Grinning ,но пръснат по-пестеливо.Шуши,много се радвам,че си открила две нови любови. Stuck Out Tongue Не съм чак толкова луднала по ЛВЕБ и Бомбата,но ще изляза да го тествам Скандал. Party

# 415
  • София
Цитат на: cloè link=topic=983718. #msg35354921 date=1501324489
Никога не съм харесвала цитрусови парфюми, докато живеех в Бг  не ги делях на зими и летни:blush:
Сега живея на остров жега, задух и влага. Лятото е дългоооо и ми писна от цитрусовите парфюми,които заобичах откакто съм тук.
Обожавам сладките аромати и ми се носи нещо с по-мека ванилия. Не зная в каква комбинация,но искам нещо вкусно за жегите без да ме души.
Има ли такъв парфюм?
Atelier Cologne Vanille Insensee за мен е точно нежна ванилия с леки цитруси, която предполагам може да ти хареса, а и ще е подходяща за климата при  теб bouquet

# 416
Soleil Blanc Tom Ford пробвай, но е по-нетраен.
Lira Xerjoff ти познаваш вече и с едно-две пръсвания ще е чудна, смятам.
Пробвай и новия Dolce Amalfi Xerjoff, аз не го познавам, но той си е правен за вашия климат.

Много има наистина. Hug bouquet

# 417
Благодаря, момичета.
Мон Герлен го имам и ще го пробвам в жегата.
Atelier Cologne Vanille Insensee ще го пробвам в Сефора. На дребната дават мостри на тази марка, но точно този го няма.
Записвам си и Том Форд да погледна,но щом на теб е нетраен. Ще го тествам хубаво.
Xerjoff, ще потърся да го тествам.
Завиждам ви как може да носите всичко. Днес излязох 43 градуса, ад, жега, влага,въздуха не се движи поне малко вятър да имаше.
 Климатът в Бг е рахат...
Ако имате още конкретни предложения давайте Grinning.

# 418
  • Враца
В адски жеги, с удоволствие ползвам Cologne Thierry Mugler и Eau de Lalique   Peace
Междувременно се запознавам с Aromatics in Black Clinique и съм много приятно впечатлена.  Crazy

# 419
  • София
Аз днес пробвах Because It’s You , доста ми допадна тази захаросана малина Crazy

Общи условия

Активация на акаунт