Гинекологичен проблем

• 1 439
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте! Вече втори ден имам проблем и бих искала да ми дадете съвет. Областта около срамните ми устни е много зачервена , имам страшна болка и нещо като бяло течение... Мажа се с крем и си правя промивки със смрадлика, но няма и минимално облекчение. DisappointedDisappointedDisappointed Бих се радвала ако можете да ми дадете някакъв съвет! Благодаря предварително!

Последна редакция: пн, 26 юни 2017, 22:19 от bubanka

# 1
  • Варна
Здравейте! Вече втори ден имам проблем и бих искала да ми дадете съвет. Областта около срамните ми устни е много зачервена , имам страшна болка и нещо като бяло течение... Мажа се с крем и си правя промивки със смрадлика, но няма и минимално облекчение. DisappointedDisappointedDisappointed Бих се радвала ако можете да ми дадете някакъв съвет! Благодаря предварително!

С какъв крем се мажеш? На колко години си и имаш ли менструация?

# 2
Мажа се с ,,Бял крем Рачев'' , на 17 години съм и имам менструация

# 3
да отидеш на лекар е разумният съвет

# 4
да отидеш на лекар е разумният съвет

Точно в момента нямам възможността защото съм извън България. И търся някакъв вариант докато се прибера

# 5
  • Варна

Най-добре е да отидеш на гинеколог! Когато ти дойде за първи път записа ли си час за лекар или досега не си ходила на гинеколог? Този крем не е много подходящ!
Сега прочетох,че си в чужбина,кога ще се върнеш?

# 6

Най-добре е да отидеш на гинеколог! Когато ти дойде за първи път записа ли си час за лекар или досега не си ходила на гинеколог? Този крем не е много подходящ!

До сега не съм имала вагинални проблеми... И не ми се е налагало да ходя

# 7
  • Варна

До сега не съм имала вагинални проблеми... И не ми се е налагало да ходя

То не се ходи само при проблем,но както и да е...Може да си правиш промивки със сода или просто продължавай със смрадликата,но по-добре спри крема.Той е за рани

# 8
Там, където се намираш, също би трябвало да има начин да отидеш на лекар. "Страшна болка" не звучи добре. Какво разбираш под "нещо като бяло течение"? Ако си докараш възпаление на матката с неопределената инфекция и самоназначеното "лечение", какво мислиш, че ще се случи??

# 9
Колкото повее отлагаш, толкова повече ще се задълбочат нещата.
Няма значение къде си, потърси помощ!
Успех!

# 10
  • София
Нямаш ли някаква здравна застраховка? европейска здравна карта? на теория може да минеш и през спешно, ако те боли много....
Но намери начин да отидеш на лекар, нещата не звучат добре, по-добре да дадеш пари /не малко за съжаление/ за преглед, отколкото да рискуваш....
Поздрави и пиши как си!

Общи условия

Активация на акаунт