Студенти в UK - 8

• 95 029
  • 759
  •   1
Отговори
# 225
valha, поздравления за чудесните резултати на дъщеря ти!
Ирина Б., браво на момчето, страхотен стаж!
Mimito75, сърдечни поздравления на момичето за стажа!
Arabela, честито на госпожицата! Изумителни постижения!
zuri, браво на работещото дете. Не се притеснявай ще се справи!
Много успехи на всички пораснали деца и повече вяра в собствените възможности. bouquet
А на вас мили момичета желая  hahaha да мокрите кърпички  единствено от приятни емоции!  Joy
OswinOswald, честито! Продължавай да завоюваш нови територии и покоряваш върхове!  Hug
Залп,alisson, браво за решителността  при кандидатстването! stes, поздравления! Попътен вятър и успех на децата! Hands Thumbsup
Аз не мога да съм толкова решителна при кандидатстването и ще използваме фирма.  Навремето съм учила немски в училище, та с този английски не се понасяме изобщо. Всичко минавам през гугъл за превод, така че притеснявам да не объркам конците.

И в заключение да кажа, че сайтът на UCAS от миналата седмица е отворен за кандидатстване 2018 година.

# 226
... И трети град прибавям към портфолиото си - Единбург - така че ще споделям прясна информация от магистърския живот там. Sparkling Heart
Браво, Тони! Simple Smile
Прекрасен град, прекрасен университет Simple Smile
От сърце ти пожелавам да крачиш уверено в новата посока, в която поемаш.  Hug
Бях в Единбург за кратко (само два дни) след дипломирането на дъщеря ми през юни.
Възхитена съм, чак предизвиках въпрос дали успя да измести Лондон от сърцето ми. Simple Smile
Не успя, но мисля пак да отида. И пак ...  Laughing  Hug

# 227
  • UK
Благодаря ви, момичета!

Бързам да се похваля, че днес получих новини, че ще имам и стипендия £5000 за магистърската такса! Simple Smile Направо не можах да повярвам като получих писмото, чак им звънях да питам да не е станала грешка Grinning

# 228
  • България
Честито! Прекрасна новина!

# 229
Поздравления за стипендията, OswinOswald! Дерзай, момиче! Simple Smile

# 230
Браво! Много се радвам за успехите, които постигаш! Караш ме да се чуствам горда, че имаме такива прекрасни деца! Flowers Four Leaf Clover

# 231
  • Русе
OswinOswald, поздравления момиче - и за магистратурата, и за стипендията, а за това, с оето ни помагаш на нас майките - огромно БЛАГОДАРЯ! УСПЕХ!

# 232
  • Варна
Благодаря ви, момичета!

Бързам да се похваля, че днес получих новини, че ще имам и стипендия £5000 за магистърската такса! Simple Smile Направо не можах да повярвам като получих писмото, чак им звънях да питам да не е станала грешка Grinning

Поздравления и за магистратурата и за стипендията  bouquet

Би ли описала накратко как се кандидатства за магистратура ? И какви са таксите за Единбург  ? Синът ми се отказа миналата година да продължи с ученето ,но знае ли се . След някоя друга година може все пак да се реши.

Бях в Единбург за кратко (само два дни) след дипломирането на дъщеря ми през юни.

Честито и на теб за дипломирането на дъщерята  bouquet

# 233
  • София
OswinOswald, поздравления! Все так смело напред продължавай и много успехи!

# 234
  • България
cool_witch, честита дупломирана девойка! Попътен вятър и сбъднати мечти!

# 235
OswinOswald, честито! Продължавай смело да следваш мечтите си!

# 236
  • UK
Благодаря на всички  bouquet

Би ли описала накратко как се кандидатства за магистратура ? И какви са таксите за Единбург  ? Синът ми се отказа миналата година да продължи с ученето ,но знае ли се . След някоя друга година може все пак да се реши.

Кандидатстването обикновено става директно през сайта на университета. За разлика от бакалавъра, където се кандидатства централизирано (през УКАС), за магистъра трябва за всеки университет да се кандидатства поотделно. Има си форма за попълване, аз трябваше и да пиша мотивационно писмо и research proposal, но това защото изискванията за моята специалност бяха такива. За всяка е различно, такова е и положението с таксите - специфични са за предмета. Simple Smile

# 237
  • някъде из облаците
OswinOswald,
Браво! Ти го заслужаваш! Hug Пожелавам ти все така да следваш и сбъдваш мечтите си! Не е лесно местенето, но пък си заслужава. Успех с магистратурата и продължавай все така! Hug Гордеем се с теб!

arabela, поздравления за отличните резултати и успех и на твоето момиче! Hug

zuri, поздравления за постоянната работа! Ще се справи и успешно дипломиране! Hug
Замислих се, дали трябва да информира институцията за студентския заем и данък за жилището също не би трябвало да плаща, тъй като все още е редовна студентка, но по-добре да пита.

cool_witch, Hug

При нас царемонията по дипломирането беше в голяма зала, бяха едновременно 3 факултета. Въпреки това, беше споменато, ако си завършил с отличие и ако имаш някакви награди. Всичко беше много организирано, нямаше никакво претупване, накрая имаше много емоционална реч от ректорката, за която беше последната царемония, пенсионираше се. Имаше големи екрани отвън и на живо се предаваше, някои близки си бяха донесли столчета и гледаха на площада, пред залата.
Много е хубаво да видиш, че целият този труд на детето ти не е напразно.
Моята дъщеря има награда от RIBA, в момента в работата й, във вътрешния им сайт, на всеки компютър, във всички офиси по света е нейната снимка и статия за наградата. Има предложение от колегите да направи презентация на дипломната работа, тя е за колонизацията на Марс. Всички трудности, всички лишения, безсънни нощи,  всичко през което преминават, защото само те си знаят какво им коства всичко това, ние, за някои знаем, за други само се досещаме, но си заслужава, хората го оценяват и е хубаво да видиш, че всичко това не е напразно.

Успех на всички първокурсници, бързо адаптиране, да бъдат по-уверени в себе си, да намерят нови приятели, да се борят с трудностите и най-важното - да са щастливи, там където са.  Hug

Успех и на кандидат-студентите.

# 238
# 239
Valha, поздравления за наградата на детето.  Heart Eyes Прочетох статията, много се радвам за успехите й. Изпратих я на щерката да чете.
Ние сме на финалната права преди заминаването на малката, а каката се грижи за тонуса на нервната ми система - замина на края на света, без ток, вода, телефон и нет..... Направо си е сървайвър. На мен ми се пръска душичката от притеснение, а на нея и харесвало много. Нека разпуска, че след 3 седмици започва 2в1 учене и работа и пак ще яхне метлата.
Успешна година на всички! Да са ни живи и здрави!

Общи условия

Активация на акаунт