Летен бриз и палави лъчи носят ни по 2 черти-Бъдещи мами над 35 :)

• 65 349
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • Истински се вижда само със сърцето.
И аз това щях да пиша Simple Smile На София и се разбира само когато казва "не" и мама, останалото е някакъв бебешки неразбираем език и постоянно обяснява и ми говори нещо.

Наближава ходенето на почивка, само се надявам да не вали за да можем да се разхождаме.

# 91
  • В градината...
Ама Раличка наистина много напреднала, браво  Heart Eyes

Ами първият ден отидохме за малко на плаж и беше страшен студ - в Шабла 27 градуса, на плажа - под 20. После разбрахме от местните, че такъв студ не е било, духаше някакъв страшен вятър от морето и режеше от студ. На другия ден отидохме в Каварн ана плаж - приказка, топла вода, почти без вятър. Една Калиакра ги дели, ама на. Иначе на Север - чисто, заведенията с нормални цени, а стилни и лежерни, абе все едно си едно време на море. Винаги можеш да си избереш къде д аотидеш на плаж и има много за пътешестване.
А Ясен веднага смъкна температурата - и той ще  е морска душа. И друго научих - не знаех, че е възможно да си с бебе на море, да си на заведение с бебе, да пътуваш с бебе, абе - да си с бебе навсякъде и да можеш не само да оцелееш, ами и да си починеш.

Скрит текст:
даже си харесахме едно местенце и водим преговори. Пък ще видим бунгало ли ще правим или каравана ще се търси

# 92
Другият път четиримата добре да си изкарате.

# 93
  • Варна
...останалото е някакъв бебешки неразбираем език и постоянно обяснява и ми говори нещо.
Значи очаквай включване от веднъж... Ралица така бърбореше неспирно и абсолютно неразбираемо, докато преди седмица някъде не забелязахме, че всъщност си прави изречения детето. Заслушвай се в бебешките й али-бали и ще видиш как изведнъж ще започнеш да ги разпознаваш. Те си говорят децата, просто ние не ги разбираме...
Ралица напоследък най-вече говори "не икам еди какво си", " няма еди какво си...", "ало, баба,...уф*8$@!)%$дукпзескцйш, чао!" (говори по телефона)...

# 94
  • Истински се вижда само със сърцето.
Аха Simple Smile Чао при нея е "таттааа" казва "айде" това защото аз постоянно казвам "хайде София"  Joy а за ало е а дедее  hahaha

Голям смях е сега Simple Smile

# 95
Явно не и няма са най-лесно усвояемите думи, нуждата от счетоводители ще расте  Wink

# 96
  • В градината...
Манди, какс те?

Ида пък за "да" казваше едно звучно и въодушевено "ааньььь", съпроводено с лъчезарна физиономия. От градината свикна да казва "да" и сега каквото и да я питаме казва едно твърдо и убедително "да" и никога "не". Яде ли банан в градината - "да", пи ли мляко в градината - "да", пи ли чай - "да", яде ли ябълка - "да". Явно казва на всичко "да", без да се е случило нещото.

Ели, а И. като я питаш дали иска някъде да ходи, казва - да, ай /айде/. Явно "хайде" е една от честите думички на възрастните.

# 97
  • София/Стара Загора
Ми как сме?!

Работим, поприключихме с ремонта, остана стаята на бабата, но ще е след отпуската, че парите от кредита свършиха, ама не е болка....ще чака

в края на месеца излизаме в отпуска и ще направим малко море и планина

# 98
  • В градината...
Манди, чуй ме сега, да знаеш, че няма случайни неща от моята уста.
Става дума за това как те прочетох:
"работим, поприключихме с ремонта, остана стаята на бЕбата, но ще е след отпуската.."

# 99
  • Варна
Манди, чуй ме сега, да знаеш, че няма случайни неща от моята уста.
Става дума за това как те прочетох:
"работим, поприключихме с ремонта, остана стаята на бЕбата, но ще е след отпуската.."
Хах, и аз така го прочетох. Даже, като прочетох Перуто, се върнах да видя какво не съм прочела както трябва...

# 100
  • София/Стара Загора
Хехехе, Peru, Kali, от вашите уста в Божиите уши!

# 101
Добър ви ден в неделя Simple Smile

Йеспър Юл е бил в някакъе период тука абсолютно гуру и все още де, но ми стана интересно, че е казал, че не препоръчва на родители да четат книгите му докато детето им не стане на две години. Дотогава трябва да си го опазнаят сами Simple Smile

Ние се върнахме от ваканцията, Билунд с Леголанд е много приятно градче за деца и детски души, ние бяхме в съседния аквапарк, но то всичко там се върти около лего. На Т самолетите излитащи почти пред нашата къщичка му бяха май най-интересни Simple Smile Честно казано трудно е с две дребни на почивка да си починеш, те повече от два часа не искаха в аквапарка, добре че се оправи времето и се качеахм на влакче и се разхождахме. И са в период дето хем не могат да вървят дълго, хем или не искат в количката или се карат кой да седне в нея, а тя я взимаме уж за Х като се умори, та е често драма, тя и тя е леко драмакуйн, та е весело Simple Smile

# 102
  • В градината...
Мимче, много са ми познати вече тези ситуации  Mr. Green
Ида вчера риташе с обувка Ясен по главата. Общо-взето събота и неделя сме с баба, която да държи Ида надалеч и да я води по разодки, а ние шетаме и работим вкъщи, Яската не ни пречи, той си седи кротичък.

аз поръчах 3 от книгите не Йеспер Юл, като ще е гарга, рошава да е.

вчера направих 25 буркана сокове от кайсии, няма кой да свари ракия тази година, здраве да е

# 103
Коя не взе? Тази за бащите също е много полезна. Дори за женки.
Аз съм вече на компетентното дете. Много неща ми светват в главата. Независимо от ситуацията "без дете".

# 104
Перу, а защо не размените децата. Ида при вас да помага за къщата, а малкото при баба си. Хем разбойничката няма да се чувства игнорирана, хем ще види че брат и не е за ритане.

Общи условия

Активация на акаунт