Септемврийските тюлени ще стават още по-големи!

• 50 795
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Еличка,верно е екстра ама.на мен ми е за трети път ,първия изобщо не се подух ,втория се.подух в деня на раждането ,тоест подух се,обадих се на док..и той ми.пукна водата за да родя .
Сега ми се струва прекалено.рано.

# 136
  • Велико Търново
И аз като че ли не усещан подувания да имам т.е не виждам , макар че като обуя маратонки и някак си по тесни ми идват :d но съм чувала и крака, че расте.
В Търново най-накрая се наслаждаваме на желаната хладинка-много ми е кеф Party

# 137
Аз предния път ходих два месеца с огромни стъпала ама огромни ви казвам, денонощно без да спадат. Спаднаха 5 минути след като родих. Не можех да повярвам,че си виждам кокалчетата.
Аз днес съм на преглед и после на Фм при Балев дано всичко е наред с малката ритла Simple Smile
Вчера едно мило ми стана, легнала малката и си. Сложила главата на корема ми и по едно време се обръща сърдита „ мамо бебето ме ритна по главата скарай му се, пречи ми да гледам” стана тя да се разправят двете сестри от сега „ ами мами , викам ти си му легнала на апартамента ” Simple Smile

# 138
Добър ден мами.Тъкмо се прибирам от жк  и док каза че всичко е наред но като си погледнах снимката с размерите забелязах че в коремната обиколка бебчето дава отклонение 3 сед.а срещу него пише +-2 сед. Утре съм на морфология но нещо се притеснявам може ли да бъде допусната грешка Sad

# 139
Skabiela, не бих ти давала акъл - важно е как се чувстваш. Ако се притесняваш - тичай на лекар. Аз не обръщам внимание - просто отчитам, че нямам глезени и толкова Simple Smile

# 140
  • Варна
Неее,аз само споменавам как ми се случва ,явно всяка бременност е различна.Обаче се озадачавам от това,че сутрин още със ставането съм подута,а и не глезени...то краката са ми като талпи,притесняван се защото не съм първа младост и кат нищо ще ме тресне токсикозата.Акушерката ми се прави на много знаеща,доктора му е се през оная...бе да взема да си пусна аз една урина пък после ще го мисля

# 141
  • Пловдив
Здравейте,
и моите крака са ужасно подути. Постоянно ги мокря със студена вода и съм ги качила на две възглавници но....
Сутрин само са добре след това става страшно  Tired

# 142
Помощ..
 Туко що се събудих от ужасни крампи в пръсеца... Незнам ама това беше нещо страшно..изревах на умряло... #Crazy С тия страшни дози магнезии , които пия просто немога да разбера как е възможно и това да ме стигне.. Sick
И аз получавам крампи в прасеца почти всяка нощ. Даже си мисля, че откакто ми увеличиха магнезия са по-болезнени. И аз не знам как става този номер.
И аз съм на фетална морфология днес

# 143
  • Велико Търново
Доколкото съм запозната ако много време са надолу е нормално да подуят...но да станеш от сън и да са ти отекли краката не е ок...така че наистина е добре за всеки случай едни изследвания.

Мартс, вече няколко момичета мисля имаха същия въпрос...вече съм убедена, че в началото на всяка бременност жената трябва да бъде с няколко удивителни уведомявана, че ехографите (независимо колко д-та са) дават отклонения. Ако докторът не е отразил проблем, значи такъв няма. На морфологията пък може да са ти разменени данните т.е. нещо друго да излезе в др седмици.  Peace

# 144
  • София
И аз имах много болезнени крампи, не знам дали е съвпадение, но откакто пия желязо и спряха. Докторката ми каза, че се получават, защото бебето притискало нещо при гръбвачния стълб и да ги обливам краката с топъл душ няколко минути. Аз се зачудих, като получа крампите как ще се добера до банята, като не смея да мръдна. newsm78 Grinning
Иначе забелязах, че ми помагаше да вдигна стъпалото нагоре максимално опънато( пръстите на краката да сочат към главата) не знам дали ще се разбере какво искам да кажа, но се оправях веднага.

# 145
Лъки точно така ме удря най-болезнено като направя.Като си лежа и опитам да изпъна крака...по тоя начин.Ееейй направоооо Чудо е! Ужас.. Дано да се приключи по скоро с тия болежки..

# 146
  • София
Ще се приключи, ама септември

# 147
Хахаха...Не остана. Simple Smile

# 148
Да само 3 месеца Simple Smile
Аз през ноща като ми се схване кракът и скачам като попарена като стъпя на него и се оправя и така 3-4пъти на нощ а пия магнерод 3*2
Минах фм бебка си е добре, ама мн малка ми се видя, според вас нормално ли е в 29 г с да е 1070гр?
Очаквах повече да ми каже Балев

# 149
  • моята мила родна страна
(Иначе забелязах, че ми помагаше да вдигна стъпалото нагоре максимално опънато( пръстите на краката да сочат към главата) не знам дали ще се разбере какво искам да кажа, но се оправях веднага.
Това и аз съм го пробвала и наистина след първоначалната остра болка настъпва облекчение. А крампи имам ако не всяка, то през 1 нощ, най-много две...отвратителна работа...

Иначе аз днес съм доволна от себе си, свърших нещо много полезно и отдавна мислено: поръчах си най-после количка (след около 2 месеца мислене и избиране, дано съм направила правилен избор  Praynig) и ходих на училище за бременни, надявам се да е от полза.

Общи условия

Активация на акаунт