Септемврийските тюлени ще стават още по-големи!

• 50 786
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
crossfade Joy Joy нимоааааа
Аз съм кат стръвница ,за тва са арчим...заповядай  Joy

# 121
  Joy  Joy  Joy  момичета, много ви се радвам на чувството за хумор  hahaha

# 122
Найстина ви се възхищавам на чувството на хумор... Аз съм в някаква хормонална дупка, няма ден в който ето така от нищото да се разтроя и да се разплача, направо съм се превърнала в ревла чак аз не се понасям незнам за ММ...той все ме успокоява за нещо ужасно е... Дано премине този период... Sad

# 123
Aplesito, не си сама. И аз съм в много лабилно емоционално състояние . И това ще мине, но знам че е трудно  Hug
Забравих да ти кажа, че отидох на хомеопат и нещата се пооправиха. Не е бързо и веднага, но съм по-добре.

# 124
Здравейте! Ние с оглед на жегите се запиляхме на Боровец. Някак почивка на планина ми се струваше по добре от на море. И е голям кеф. Оръшках лифтовете! Видях връх Мусала отдалеч, че не посмях след спирката на лифта да вървя заради слънцето. Срещнах и друго бъдещо мамче там и едно бебче на има няма 2 месеца та не съм единствен кукундел. Вчера и до Рилските езера отскочихме (стигнахме до Бъбрека). Коремчето добре ги понася тия разходки. Изобщо усилено събирам емоции, гледки и хладина, че след няколко дни пак ще съм работещо момиче! На вас - леко изкарване на жегите и добре дошли на новите мамчета. Май има и друго мамче  от Русе ☺

# 125
  • Стара Загора
Ми така де, на скабиела мечки и липсвали баш.  Flutter
Да дойда се опна аз при нея на плажа

Стига момичета с тези емоционални дупки. Аз ако се оставя на мислите, които се опитват да ме застигнат няма да спра да плача. Смехът е моята защитна реакция, така гоня "демоните"  Simple Smile

# 126
  • Варна
crossfade,за риба ли беше кака? Joy
Ми аз изтрещявам...кат си помисля кво ме чака ми идва да ревна...

# 127
Помощ..
 Туко що се събудих от ужасни крампи в пръсеца... Незнам ама това беше нещо страшно..изревах на умряло... #Crazy С тия страшни дози магнезии , които пия просто немога да разбера как е възможно и това да ме стигне.. Sick

# 128
  • София
Пробвай с магнезиево олио

# 129
Да , върнах се назад да чета и видях, че сте го коментирали онзи ден.Ще опитам със сигурност.Такова чудо не бях видяла до сега..събудих целия квартал с Вой. Confused

# 130
  • Варна
Някоя от вас има ли вече отоци по краката? Тази сутрин не можах да си обуя чехлите,утре с сутринта ще ида да дам една урина да видят дали имам белтък,че ако чакам на докторите ще направя токсикоза без да ме усетят

# 131
Skabiela, на мен за втори път глезените ми стават тройни, но не съм ходила на изследване. Първият път беше преди месец и ми мина за 3-4 дни  newsm78

# 132
  • Варна
Точно,като свински крачета,лошото е че и ръцете ми са така.

# 133
  • София
Оф толкова много исках да завали, а сега като не мога да отворя прозореца и е супер задушно. Няма угодия.

За подуването на краката аз превантивно ги качвам на високо и се мажа с един гел на Футприм. Още не са се подули.  Whistling

# 134
Ами това са си екстри на бременността ...
Аз да питам - някоя от вас усетила ли е хълцане на бебчето? От вчера много интересни усещания имам, а не са ритници, защото са много ритмични  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт