Септемврийските тюлени ще стават още по-големи!

• 50 785
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
ЖЕГА!!!! През ноща сериозно се замислих да си изкарам походното легло на терасата Grinning
Луда работа потя се като хипопотам.
Скабиела аз предния път бях с много лоши киселини,даже по едно време от раздразнен хранопровод повръщах и кръв. Единствено Гавискон помага пие се при нужда.

# 106
  • Велико Търново
Сега на фона на преди няколко часа е хладноо, обаче пак няма сън...дано се нормализират температурите малко, че не знам вече

# 107
Добро утро,

Вече се диша  Hug. Още малко момичета...

# 108
  • Варна
Къде се диша ,че да дойда.....

# 109
хихих ами в София подухва ветрец, не е горещо от сутринта като вчера. Или аз свикнах...

# 110
  • Варна
Аха,докат стигна до там ще се изпаря.Във Варна е същата гадост,или поне на мен ми се струва така.

# 111
  • Стара Загора
Много сте скромни вие - легени и каци.
Цяла къща с басейн искам аз. Simple Smile

# 112
  • Варна
Сега разбирам какво изпитват огнедишащите дракони....явно и те са страдали от киселини ..... Sick

# 113
  • Стара Загора
Сега разбирам какво изпитват огнедишащите дракони....явно и те са страдали от киселини ..... Sick
Аз не знам вече от колко време смених водата с газирана такава...  Confused

# 114
  • Варна
Ми аз.се наливам ама няма ефект....

# 115
Аз си мисля, че по морето е по-хладничко. Как ми се иска да си топна крачетата...

А моята девойка не  спира да рита. Разположила се е седалищно и с тези крачета ме подритва така яко...

# 116
  • Варна
Хладно пфъъъъ,тук е толкова влажно все едно си в тропиците,не може да се диша и започваш да лепнеш още докато.излезеш от банята.
Водата в морето освен че е мръсна е като пикня,градските ни плажове са под всякаква критика.....меко казано гнусотия.
Мечтая си да съм на Батак ,там в планината,в боровите гори.....при мечките  Joy

# 117
Записвам се в темата. Термин - 19 септември, второ дете.
Обсъждайте жегите, но смятам,  че не може да минете вчерашното ми изживяване. Кръщавахме бебе номер едно на 44 градуса в Русе. Не знам с кой акъл все пак настоях да е на именния му ден кръщенето. Но мина и тази задача. Утре съм на фетална морфология и чакам с нетърпение да разбера колко тежи бебето. Че аз само четири кг съм наддала и не ми се вижда редно така.

# 118
  • Велико Търново
Добре дошла  Hug
Аз днес не издържах и с ММ се метнах на колата и на Хотница на водопад...такава сянка, такъв кеф.... Ще ме извинява бебка за раЗдрусването, но просто нямаше шанс да остана и днес без прохлада! Сега чакам обещания дъжд и захлаждане!

# 119
  • Стара Загора
Axinora89, добре дошла  Hug
skabiela, ку толкова ти липсват мечки, може да ти дойда на гости.  Laughing
ralito89, ох как завиждам.  Confused Аз тамън се прибрах от работа, направо съм капнала.

Общи условия

Активация на акаунт