С какво ви дразнят свекървите- 84

• 71 151
  • 749
  •   1
Отговори
# 240
  • Наблизо
Аз съм бъркала името на детето и кучето Simple Smile.

Нищо не е. Непростимо ще е ако сбъркаш имената на внучето и кучето. Grinning
Сакън че и свекърва ще си.Ще те заплюят,какво е това неуважение.

# 241
  • при късмета
Аз съм се изтипосвала при муните, защото освен, че съм бъркала собственото си име, веднъж тотално го забравих. В институция, в която почти всеки ден получавах документи с/у име и подпис, ме водеха с моминското, защото пълномощното беше така написано. За там ми трябваше нот. заверено от собственика на фирмата, че само аз имам право да получавам въпросните документи, че са с холограма. Добре, че момичето на гишето си ме знаеше от години, че в един момент като започна да ми става навик да се представям с новата фамилия, ми дава документите и аз тръгнах да попълвам формуляра който остава при нея и блокирах, не можех да си спомня името ми Joy Добре, че ми го каза.
А и виках шефа с името на жена му и обратно, към нея се обръщах с неговото име. Шефа непрекъснато се бъзикаше, че е хубаво, че колегите имат служебни номера, та да знам за кого говоря. Веднъж бях пратила на оглед в ДАИ Огнян Дойнов, а колегата се казваше Красимир Joy Добре, че работата ми винаги е била свързана с цифри, че с тяхното запомняне нямам проблем.
Обаче съм пословична с бъркането на имена или тоталното им незапомняне. просто си прекръствам някого и край Joy

# 242
Аз съм бъркала името на детето и кучето Simple Smile.

Нищо не е. Непростимо ще е ако сбъркаш имената на внучето и кучето. Grinning

Е има време Simple Smile.

# 243
  • София
Оптимизъм Grinning

# 244
  • Blondeville
И мойта баба бърка имена постоянно, мен нарича като майка ми, мм понякога като бившия ми, но никой не се сърди. Аз мм го предупредих да не вземе да си помисли нещо ако му каже така и изобщо не му е правило впечатление. Аз самата почнах да му казвам "маме", вместо "мило" понякога. Да не говорим, че веднъж в колата бях забравила да си сложа колана, индикацията пищеше и аз по инерция изстрелях "ей сега, маме"😁

Та изобщо не се впрягайте за подобни неща. Нормално е на най-голямото внуче най-често да казва името по инерция, най-дълго е било в обращение 😊 Това изобщо не значи, че накое от внучетата й е по-мило, деренето се изразява в съвсем други неща.

# 245
Ние бъркахме името на малката и батко й и редовно говорехме за нея като "него" в началото. Таман го оправихме и почнахме да я наричаме с името на племенницата.  Joy
И сега бабата някой път я нарича като племенницата, а ние се спукваме от смях като се сетив какво правехме в началото.

# 246
Баба ми имаше три деца и пет внуци. Изреждаше всички имена, докато "напипа" вярното, а не беше никак изкуфяла.

Това са глупави поводи за напрягане.

# 247
Според мен бъркането на името не е проблем, е, освен ако съпруга ти не те нарече с името на бившата!!!!!
Аз към ММ дори съм се обръщала с - 'брат ми', дори не с името му Grinning
Майка ми често бъркаше името на единственото си внуче с името на бративчедка ми, но те и двете са страшни дяволчета Grinning
По темата, моята свекърва е на гости за уикенда и досега не е успяла да ме подразни, но има време, де Simple Smile Може пък да е едно спокойно гости, кой знае Simple Smile дано!

# 248
  • София
Типична българска черта: един се оплаче от нещо, в случая в правилната тема даже и 20 човека след него тръгват да му обясняват как той е "кривия" и че нещото не е причина за сърдене и не е пробем Crazy.

# 249
Може пък да осъзнае, че нещото не е причина за сърдене и не е проблем.

# 250
Типична българска черта: един се оплаче от нещо, в случая в правилната тема даже и 20 човека след него тръгват да му обясняват как той е "кривия" и че нещото не е причина за сърдене и не е пробем Crazy.

Най-вероятно като пишеща в поне два други и не БГ форума го пишеш това :rolling:

# 251
  • София
Може пък да осъзнае, че нещото не е причина за сърдене и не е проблем.
Хората са различни. Едни ги дразни едно, за други същото не е повод за дразнене и обратно. Не може да се категоризира така обобщаващо за всички. Щом авторката я дразни нещо, ако ще и целия форум да й каже обратното, няма да спре да я дразни нещото.

# 252
  • Наблизо
И после само свекървата била виновна за проблемите.

# 253
Може пък да има акъл и да разбере, че няма смисъл да се дразни от глупости.

# 254
  • София

Да, типично българска черта- все още останали хора, които да проявят истински интерес и добро чувство, за да се опитат да потушат огъня, а не да гледат сеир, потривайки доволно ръце.

Общи условия

Активация на акаунт