С какво ви дразнят свекървите- 84

• 70 834
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
Изненадах се, че едни бегли познати преди 3-4 години кръстиха детето си Игнат, защото се роди на Игнажден. Чак пък толкова...

Чудесен начин да парираш всички претенции.

# 646
Ох, разсмяхте ме с преподреждарето, че се сетих как като новодомци с мм намерих свеки да рови в гардероба, защото - "Как да ви помагам, ако не знам кое къде стои". За протокола, не съм искала помощ, още повече с бельото. При нас не се мести, но се казва кое би било по-добре да седи еди къде си, кой препарат бил по-хубав и разни такива, които лесно се отбиват с "добре, но на мен така ме е по-удобно" и честно казано не ме дразни.

# 647
  • Стара Загора
Е, една приятелка не я е хващала да й рови в шкафовете, но прането винаги е пре- простряно. Grinning

# 648
Аз наистина не разбирам как става тва с подреждането? У нас родителите на съпруга ми идват вечер на гости, сядаме, хапваме за два часа и кой от къде е. Не мога да си представя, че свекърва ми ще стане от масата и ще каже: "Я, чакай малко да ти подредя, че не ме кефи къде си държите чорапите".
Или аз имам късмета да са ми се паднали културни хора, или нещо във вашата комуникация с роднините куца...

# 649
Оплаквам се, че свекърва ми постоянно ме упреква за всичко, а мъжа ми нищо не и казва. Все тя да е правата! Angry

# 650
  • Пловдив
Оплаквам се, че свекърва ми постоянно ме упреква за всичко, а мъжа ми нищо не и казва. Все тя да е правата! Angry
Нямаш проблем със свекървата, а с мъжа си.

# 651
Нямаш проблем със свекървата, а с мъжа си.
Така е, но може и свекървата като вижда че синчето и я слуша допълнително да насъсква ситуацията.

# 652
  • Пловдив
Може да насъсква, ама ако мъжът беше нормален насъскването нямаше да действа. Изначално проблемът е в него.

# 653
Оня ден гледам Бенджамина тръгнал да мре. По принцип съм уморила десетки цветя, всеизвестно е, но той доскоро беше добре.. взех шумно да се тюхкам, при което моят пуяк изцепва " Да не искаш да кажеш, че майка ми ти е уморила цветята"
Почувствах се като във вица с черното бельо JoyJoy
Та така, проблема е в мъжа

# 654
Липсва емотка за смях като този.
но  се треса на стола.
Моята някога се издразни,че всичко казвам на мъжа си.Споделяли сме ,повече аз.Това явно е с последици и  я  дразнело.Друго си е да не знае  и да си  ме кове както иска.Жената трябвало да я знае  мъжа от кръста надолу ,нагоре-не.Не  гои змисля тя ,цяла философия  на миналото  е.
Ми  махай  тези китки и  няма проблем.

# 655
  • Варна
Това за знаенето от кръста надолу ми напомня на друг бисер на една свеки от моето обкръжение - жената трябвало да е курва за мъжа си, извинете за грубата дума. Тогава, според нея, всичко в семейството щяло да върви по мед и масло щото най-важно е явно мъжът да е задоволен. Първия път като го чух помислих, че нещо не съм доразбрала ама не, баш точно бях чула.

# 656
Това за курвата дали го е казвала и на дъщеря си Anguished

# 657
Доста свободомислеща свеки. Тя с мъжът си к**ва ли е? Това наистина ме разби Simple Smile

# 658
  • Варна
Едва ли. Има само син. Но е надлежно сведено до ушите на снахата.

# 659
  • София
Това за знаенето от кръста надолу ми напомня на друг бисер на една свеки от моето обкръжение - жената трябвало да е курва за мъжа си, извинете за грубата дума. Тогава, според нея, всичко в семейството щяло да върви по мед и масло щото най-важно е явно мъжът да е задоволен. Първия път като го чух помислих, че нещо не съм доразбрала ама не, баш точно бях чула.
Е, нали в темата за свекървенските бисери имаше история за свеки, която съветвала снахата да си направи дупка на нощницата/пижамата, та мъжът да може да се...обслужва лесно.

Общи условия

Активация на акаунт