С какво ви дразнят свекървите- 84

• 70 854
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
  • при късмета
Amour, всичко това е вярно и за децата наистина е добре, но трябва да се съгласиш, че има значение дали децата са ученици или 4 годишни. Разликата е основна

# 421
  • Бургас
Wish, моля те, дай ми рецептата на домашния пастет!  Simple Smile Може на и лични да ми я пратиш.
За закуска често правя принцеси със сирене и яйце, или с кайма и кашкавал. Каймата я купувам неовкусена от месарския, мажа на филийка и поръсвам със шарена сол.
Също обичат печен сандвич със сирене, кашкавал, домат, маслини.

# 422
  • София
Amour, всичко това е вярно и за децата наистина е добре, но трябва да се съгласиш, че има значение дали децата са ученици или 4 годишни. Разликата е основна

Точно това си обсъждахме с ММ снощи - да беше по - голям с 1-2 години, примерно на 6, вероятно нямаше да ми пречат всички тези неща и щях да съм по - спокойна. Но ето сега, на терасата на втория етаж, която няма парапет, точно до ръба е сложен диван...моето диване обожава да скача по диваните. Точно за 2 минути трябва да го изпуснеш от поглед, за да се качи, да се заскача и да тупне от 5-6 метра височина. Иначе го водим там, когато бабата и дядото са там уикендите - ходим, за по кафе, той да поиграе. Не е лошо, просто е подходящо за по - голямо дете.
Amour като гледам, децата ти са малко по - малки от мен. Аз съм прекарвала всяко лято от 4-5 годишна, до към 13 при баба и дядо на село. Летата там са уникални, спор няма. Но пак подчертавам - условията са коренно различни.

# 423
И двамата започнаха да ходят на "бабина ваканция" на година и половина.    Laughing
Големият дори по-малък, роден е през май, за първи път гостува лятото на баба си на следващата година, значи е бил на около година и два месеца.

# 424
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Но ето сега, на терасата на втория етаж, която няма парапет, точно до ръба е сложен диван...моето диване обожава да скача по диваните. Точно за 2 минути трябва да го изпуснеш от поглед, за да се качи, да се заскача и да тупне от 5-6 метра височина.

аз и 6-год. дете не бях пуснала на такава тераса  Whistling
как така няма парапет?  newsm78

моята свекърва не се занимава с детето, казвала ми е няколко пъти, че няма нерви.
в момента, в който приех това положение, за много малко неща се ядосвам вече.
да, боли, че няма интерес към детето, но това си е неин избор, който аз няма как да променя.

# 425
Но ето сега, на терасата на втория етаж, която няма парапет, точно до ръба е сложен диван...моето диване обожава да скача по диваните. Точно за 2 минути трябва да го изпуснеш от поглед, за да се качи, да се заскача и да тупне от 5-6 метра височина.
аз и 6-год. дете не бях пуснала на такава тераса  Whistling
как така няма парапет?  newsm78
А няма ли си врата тази тераса? И брава/резе/райбер на вратата?

# 426
Добре де, тая баба чий ще го търси в тая къща като няма баня. Не запомних течаща вода има ли? То и за нея ще е трудно да прекарва времето си там, че и дете да гледа.
А детето няма работа на терасата при положение, че има двор, където да тича и да си играе.

# 427
  • София
Не, на терасата няма нищо. От първия към втория етаж има външно стълбище, което няма парапет. Като се качиш горе е просто една бетонна площадка, примерно 7кв.м и сложен един диван с една маса и от другата страна е входа за стаите на втория етаж. Няма парапет, ограда или подобно. Течаща вода има, студена, бойлер - не. Вън има и кладенец. Тя много си харесва да ходи там, било и много спокойно.  Tired

# 428
Ами като й харесва да ходи, сигурно наистина е спокойно. Просто следващия път преценявайте нещата по-добре, винаги има начин да се разберете.

# 429
Аммм...тогава как се случва топлата вода, когато е необходима? На котлон?

# 430
Може и на котлон, може и с бързовар в леген.

# 431
  • София
На котлон и с бързовар, да. Аз лично не знам как им харесва, но като гледам и не правят нищо, за да подобрят условията там. Още повече пък с огромното желение, с което ходят. Това си е тяхна работа де... Просто исках да си срверя часовника, че не преекспонирам нещата и явно е така. Получи се глупава ситуация, че първо тя говореше за едно, а после месец след това се обърна на 360 градуса.

# 432
  • Стара Загора
Колкото и да се дискутира това, детето е твърде малко за тази обстановка.
По повод бързоварите, като малка на село при баба още нямаше бойлер, и баба ме е накарала да проверя дали водата е готова, познайте как съм проверила... Grinning

# 433
За четири годишно дете и външната тоалетна е проблем, не само банята. На моя близка синът й /макар и малко по-голям/ си докара големи проблеми с външната тоалетна при баба и дядо лятото.

# 434
Външна тоалетна и липса на баня биха ме побъркали, но съм убедена, че едно 4 годишно, дори и ще забележи. По-притеснителна е терасата. В едната ни къща имахме такава, без парапет от едната страна. Беше по скоро заради гледката над реката, но си спомням как ме подковаваха от малка, а и никога не ме оставяха сама там, докато не станах на възраст да се спускам с въже Laughing.
 Въпреки това, аз дете в подобни условия не бих пуснала, докато не стане поне малко разумно.

Общи условия

Активация на акаунт